AETR konferencia 2016 – teljes átirat, pdf formában

2900 Ft

A 2016-os AETR konferencia teljes átirata! 220 oldalnyi nagyon hasznos kiadvány.

Kategória:

Leírás

2016-os AETR konferencia könyv teljes átirata, pdf formátum!

  • 220 oldalnyi nagyon hasznos kiadvány. 2016. januárjában a Gastland Hotelben, Szigetszentmiklóson tartottuk addigi legnagyobb konferenciánkat, több, mint 140 résztvevővel. A konferenciáról aztán TELJES EGÉSZÉBEN egy átiratot készítettünk, amibe MINDEN EGYES SZÓT leírtunk, ami ott elhangzott, betű szerint. Minden kérdést, minden választ, minden hozzászólást.
  • Milyen tevékenység után értelmezzük a 45 perces szünetet (akár egyben, akár külön)?
  • Mi határozza meg, hogy mikor kell egy 24 órás pihenőidőt csökkentett heti pihenőidőnek kezelni? Előfordulhat, hogy egy 11 órás napi pihenőidőt kiterjesztek hosszabbra, mondjuk 24 órára, mert valamiért úgy adódott?
  • Személyszállítást érintő kérdések, 12 napos szabály, éjszakai vezetés. Munkáltató kötelezettségei a vezetői kártyáról letöltött adatok felhasználását, elemzését, tárolását illetően.
  • Éves szabadság és táppénz esetén ki kell-e adnunk mindenképpen az igazolást vagy esetleg elfogadja-e a hatóság, ha a kártyára kézi adatbevitellel rögzítve van a pihenő? Ha ki kell adni az igazolást, akkor meg kell-e bontani a pihenőt és a szabadságot vagy mehet egyben az igazolás?
  • Pdf formátum, így bármilyen platformon olvasható (PC, laptop, táblagép, okos telefon, ebook-olvasó)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AETR konferencia 2016 – teljes átirat, pdf formában” értékelése elsőként