Lehet, hogy büntetést kapok…

2 eset lehet: vagy megbüntettek, és ekkor okosan kell eljárnod, vagy csak személyes tanácsra van szükséged. Nézzük meg ezeket!

1. Mit tegyek, ha megbüntettek az AETR-rel, illetve az 561/2006-os rendelettel kapcsolatban (szabálytalan vezetési idő vagy pihenőidő, nem megfelelő megszakítás, helytelen tachográf korong vagy tevékenységigazoló lap használata, stb.)? Mindenképpen ki kell fizetnem a bírságot…? Hogyan tudnátok segíteni?

FONTOS!!! Ebben az esetben az IDŐTÉNYEZŐ az, ami rendkívüli jelentőséggel bír. Akár pénzbeli bírságot szabtak ki rád, akár “csak” bizonyítékokat kérnek be, akár feljelentettek és igazolnod kell, hogy megtettél bizonyos dolgokat, amiket a törvény előír, mindenképpen GYORSAN kell cselekedned! Ráadásul VALÓBAN meg kell tenned mindazt, amiket kérnek, és azt is, amit mi tanácsolunk!

Mit tegyél és mit NE TEGYÉL?

  1. Semmiképpen NE tégy elhamarkodott lépéseket! Először is nyugalom, mert JÓ HELYEN JÁRSZ és a helyzet KEZELHETŐ! Szakértői csoportunk a lehető legjobb az országban , és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy “kimássz a bajból”!
  2. Légy udvarias és együttműködő, amennyire csak lehetséges addig is, amíg nem kezeled teljesen a helyzetet! NE TETÉZD A BAJT!
  3. Nézd meg, mennyi “időd van még” – azaz, meddig kell beszolgáltatni a Hatóság által kért dolgokat vagy befizetni a büntetést.
  4. Nézd meg, hogy a Hatóság által kértek közül melyek azok a pontok, amiket teljesíteni tudsz – mit tudsz bemutatni, beadni, stb. – és ezeket készítsd össze.
  5. Ha nem tudsz mindenben maradéktalanul megfelelni annak, amit kérnek tőled vagy tartasz a bírságtól, esetleg bizonytalannak érzed magad, lépj kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken, hogy segíthessünk! Lehet, hogy ez némi pénzbe fog kerülni, a tanácsadási díjak miatt, de ez még így is csak töredéke annak, mint amire sajnos nagy valószínűséggel számíthatsz, ha NEM teszed meg. Minden esetben egy személyes tanácsadás nyújtunk ilyenkor, online, a Zoom-rendszerén keresztül, amely során pontról-pontra megpróbáljuk kezelni a problémát és mindazt, amit kérnek tőled.

Az EGYETLEN működőképes módszer az, ha felkészült vagy és megteszed a szükséges előkészületeket. A legtöbben ezt még mindig NEM hiszik el.

Lépj kapcsolatba velünk a +36-70/391-2885-ös telefonszámon, vagy az info@aetr.hu email címen.

Ha bajban vagy, nincs túl sok időd gondolkodni, várakozni, variálni. Vagy meg tudsz felelni annak, amit kérnek tőled, vagy nem. Ez ilyen egyszerű. Ha nem, akkor NE SOKAT HABOZZ! Sok múlhat most a gyorsaságon. Hívj, hogy segíthessünk! A szolgáltatás díját az alábbi táblázat tartalmazza.


2. Szerencsére MÉG nincs baj, de nem is akarom! Ezért személyes tanácsra van szükségem!

Ha még nem kaptál bírságot, és azt szeretnéd, hogy ez így is maradjon, de csak egyedül vagy vagy legfeljebb ketten, akkor NEM a céges oktatást javasoljuk, hanem ezt az opciót.

Ehhez egy 1-2, legfeljebb 3 órás személyes, privát tanácsadást javaslunk, mert így hatékonyan tudunk csak veled foglalkozni. Ennek révén átbeszéljük és megoldjuk az egyéni problémákat.

Ezt szintén nálunk online tartjuk, a Zoom rendszeren keresztül.

Lépj kapcsolatba velünk a +36-70/391-2885-ös telefonszámon, vagy ezen az email címen.

A személyes AETR tanácsadás díjazása

A személyes tanácsadás helyszínét tekintve kizárólag ONLINE történik.

Ez a szolgáltatás 1, legfeljebb 2 főnek egyidejűleg történő tanácsadás esetén érvényes, minden további fő esetén úgy kell számolni, mintha + plusz 1 óra szolgáltatást vásároltál volna!

Az ár kétféle díjazásból tevődik össze (bár nem mindegyiket kell alkalmazni minden esetben):

1. Óradíj a szolgáltatásért.

Az óradíj 12.000,- Ft + 0% áfa, és minimum 1 órát kell megvásárolni.

Ha hosszabb, mint 1 óra (általában igen), akkor az első 2 óra teljes egészében fizetendő a megkezdett órák után.

Ha hosszabb, mint 2 óra, akkor ezt követően már csak minden megkezdett félórára kell fizetni.

2. Hétvégi felár (szombat-vasár- vagy ünnepnap):

Hétvégi vagy ünnepi felár + 30%, ami az óradíj összegét illeti.


Szakértői véleményezés kérése

Egy nemrég bevezetett szolgáltatás, amit többen vettek már igénybe!

Nemrégiben bevezettünk egy olyan szolgáltatást, amit mi “szakértői véleményezésnek” vagy “állásfoglalásnak” nevezünk.

Ennek az a lényege, hogy vannak bizonyos esetek, amikor a vállalkozás nem biztos benne, hogy a vállalkozásra vagy a járművezetőre kiszabott bírság jogos-e vagy sem. Természetesen szeretne “biztosra menni”, mielőtt bármit is csinálna (fellebbezne vagy akármi), vagy éppen NEM szabadna csinálnia semmit!

Ebben az esetben lehetőség van véleményezést (szakértői állásfoglalást) kérni tőlünk, hogy az adott vétség valóban az volt-e, az adott szankció valóban jogos-e stb. (Erre láthatsz egy mintát a pdf-képre kattintva.)

Tényleg nagyon hasznos dolog ez, mielőtt az ember tenne valamit. A bevezetése óta jó néhányan éltek már ezzel a szolgáltatással. Ennek lényege: légy 100%-ig bizonyos abban, hogy a szankció jogos-e vagy sem, és hogy érdemes-e tenned valamit az ügyben vagy sem!

Ilyenkor küldd el nekünk szkennelt formában emailben az info@aetr.hu email címre a szükséges anyagokat, dokumentumokat, hogy átnézhessük azokat. Az érvényes jogszabályok alapján ezt követően elküldjük neked szintén írásban az állásfoglalást. Például egy ilyet (valós állásfoglalás, a nevet kitöröltük). ==>>

Ezt BÁRKI kérheti! Ugyanakkor tudnod kell, hogy ez NEM igazságügyi szakértői írás, amit peres ügyben használhatsz fel, az egy kicsit különbözik ettől. Ez egyszerűbb, rövidebb, de teljes egészében helytálló (és teljes bizonyosságot ad neked az ügyben). A célja az, hogy te BIZTOS legyél a dolgodban, mielőtt valamit teszel (esetleg meggondolatlanul).

Az igazságügyi szakértői véleményezés egy kicsit összetettebb és több időt vesz igénybe, és nincs is rá szükség minden esetben. Ezt inkább MÁSODIK lépésként ajánljuk.

A szolgáltatás díja 12.200,- Ft + 0% áfa (hacsak nem nagyon összetett dologról van szó, ami elég ritka).

Tisztelettel:


Kuzma Ferenc
AETR szakértő, műszaki szakoktató
www.aetr.hu