Oktatási árlista

A lap alján található linkre kattintva tudod letölteni az aktuális, érvényes oktatási árlistát, ami egyben egy HIVATALOS ÁRAJÁNLAT is. Ahogy azt látni fogod, az ár egyrészt, személy függő (hányan vesznek részt rajta, nem csak gépkocsivezetők), másrészt, progresszíven csökken az egy főre jutó ár a résztvevők növekedésének arányában, harmadrészt, tartalmazza a Zoom-on keresztüli, és a kiszállással járó oktatási díjakat egyaránt.

 


 

Oktatási tematika és díjak


Az oktatás 2 fő részre osztható

  1. Diavetítéssel kombinált oktatás a járművezetők részére az 561/2006/EK rendeletből. Ez magában foglalja részletesen a vezetési időkkel, pihenőidőkkel, szünetekkel, a korongok, digitális tachográf kártyák használatával kapcsolatos részletes tájékoztatást, magyarázatot.
  2. Munkaügyi alapok.


Részletezés

Az oktatás egy körülbelül 120 diaképet tartalmazó, Power Pointos oktatóanyag segítségével történik, amit projektorral vetítünk ki egy vetítővászonra, a vállalkozás telephelyén.

Az oktatás során végigvesszük a járművezetőket érintő előírásokat a fent említett jogszabályra vonatkozólag, valamint a 165/2014/EK rendelet egyes részeiből, amik a menetírók használatát írja le.

Ezen kívül teljes részletességgel ismertetjük a Mobilitási Csomag pontjait, beleértve azokat is, amik majd csak később lesznek aktuálisak.

Részletesen, példákkal és a gyakorlati életből vett tapasztalatokra építve történik ezen jogszabályi pontok elmagyarázása, értelmezése, hogy a járművezetők sokkal könnyebben befogadhassák és megérthessék azokat.

Az oktatás során a járművezetőknek lehetőségük van kérdezni, melynek során a saját, általuk tapasztalt nehézségekre, problémákra kérnek megoldást. Ezt a jogszabályok keretei között meg is keressük, és átbeszéljük, hogyan alkalmazhatják a munkájuk során. A járművezetők annyi kérdést tehetnek fel, amennyit akarnak, amíg úgy nem érzik, hogy választ nem kaptak minden kérdésükre. Ez az ő felelősségük.

Maga az oktatás kb. 1-1,5 órás.


Oktatási díjak, árlista

Az egy főre lebontott oktatási díjakat a résztvevők függvényében ez a táblázat tartalmazza. Kérlek, kattints ide vagy az itt látható pdf ikonra, és tekintsd meg!

 

Keress meg, hogy megtarthassuk az éves oktatást a cégben!

Hívj a 70/391-2885-ös számon vagy írj az info@aetr.hu email címre!
 

Ne feledd!

Az online oktatást, bár talán elsőre macerásabbnak tűnik, könnyebb megszervezni, mint a személyes találkozót. És egyéb előnyei is vannak, mint például fel lehet venni és vissza lehet nézniel lehet “raktározni” bizonyítékként, hogy megtörtént az oktatás és az miről szólt, és jóval OLCSÓBB, mint a személyes oktatás.

 

 

 

 

 

Kuzma Ferenc
AETR és fuvarozó munkaügyi szakértő

+36 70 391 2885
info@aetr.hu