Kosár
Kuzma Ferenc, Aetr tanácsadó

K u z m a
F e r e n c
E V.

Kuzma Ferenc
AETR szakértő, műszaki szakoktató
Logisztikai ügyintéző és nemzetközi szállítmányozási ügyintéző
(Diploma: Budapesti Műszaki Egyetem, közlekedés és logisztika szak)
Telefonszám(+36) 70/391-2885 (Kuzma Ferenc)

Iroda/székhely
1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX./27. kapukód: #27
Adószám: 67000540-1-41, Nyilvántartási száma: 42177086

Kuzma Ferenc vagyok, AETR szakértő és oktató a közúti áruszállítás és személyszállítás, saját számlás szállítás területén, az AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak, szállítóknak, A közúti fuvarozás és szállítás szociális jogszabályainak kérdései az utakon, az Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell, valamint az AETR konferencia 2016 könyvek szerzője. Az elmúlt közel 12 év során rengeteg, az életből vett tapasztalatra tettem szert, ami a több mint 2800 fuvarozóval történő tanácsadás, oktatás során “ragadt rám”.

Ügyfeleim száma mára már közelít a 6900-hoz (akik ténylegesen igénybe vették valamilyen szolgáltatásunkat és/vagy megrendelték a könyveket).

Csapatunk tagja egy egykori KF-ellenőr, Dankó László, aki a vizsgakérdésekkel foglalkozik, és állandó
szakértőként van jelen a szemináriumokon, továbbá Kecskés Imre, szintén volt KF-ellenőr, jelenleg oktató. További szakértőként működünk együtt a Maszong is Fia Kft.-vel (Dr. Maszong Attila), akik elsősorban munkaügyi jogi tanácsadással foglalkoznak (igazi szakértői a témának).
Peres ügyekben partnerünk a Göndös és Novotny Ügyvédi Iroda. További együttműködő partnerünk a BDO Magyarország, mely a világ ötödik legnagyobb könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata, akik a világ több mint 130 országában, több mint 1000 irodában, több ezer szakember révén dolgozik azon, hogy ügyfeleiket hozzásegítsék üzleti céljaik eléréséhez, legyenek azok kezdő vállalkozások vagy nagy múltú multinacionális cégek.

E-mail

FIGYELEM! Amennyiben kérdésed van, akkor MINDENKÉPPEN kattints erre az email címre (vagy írj az info@aetr.hu címre), és tedd fel kérdésedet! NE várj vele!!! Köszönjük!

 

Stratégiai (együttműködő) partnerek

(Kattints a képre vagy a linkre bővebb információért!)

Maszong és Fia KftMaszong és Fia Kft
Dr. Maszong Attila

Dr. Maszong Attila 8 évig dolgozott munkaügyi felügyelőként, 6 éve ügyvédként tevékenykedik, 14 éve szinte kizárólag munkajoggal foglalkozik.

Komoly tapasztalata és rálátása van tehát ezen a téren, így NEKED is hasznodra válik segítsége. Kattints ide bővebb információkért!

 

Dr. Göndös Gábor
“közlekedési munkajog” képviselet

“(…) Súlyponti terület ezen belül a közlekedésszakma, egyik szakirányunk tehát egy igen sajátos és ritka (de keresett) hibrid, a „közlekedési munkajog”. Megbízóink közül számosnak a kenyerét a közút, a személy- és árufuvarozás adja, úgyhogy e terület munkajogi anomáliáival is behatóan sikerült az elmúlt évek során megismerkednünk (túlvezetés, pihenés és készenlét, visszaélés menetjeggyel és viteldíjjal, KRESZ-szabálytalanság munkajogi vetülete, NKH-bírságolás, menetíró kártyák, gázolajdézsmálás, utaspanasz stb.).” Kattints ide bővebb információkért!