AETR teszt – 222 kérdés

222 kérdéses ATER teszt – MUSZÁJ tudnod, hogy mit tudsz!

A kép illusztráció – ez egy ONLINE teszt!

Az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy a sok-sok éves tapasztalatom alapján összeállítsak egy 222 kérdésből álló online tesztet.

Igen, jól látod. 222 kérdés. Beletettem 15 év tapasztalatomat!

 

NEM ÉRDEMES VÁRNOD VELE!
KEZDD EL MOST!!!

 

Teszteld a tudásodat az első ONLINE AETR teszttel! Biztosan mindenre helyes választ adnál? Ha igen, akkor le a kalappal előtted. És ezt őszintén mondom!

Ha viszont nem, akkor…

Tudd meg, MI A HELYZET MOST veled vagy a sofőrjeiddel! Irány az ONLINE teszt! Az ára mindössze 2.970 Ft / fő (egy ebéd ára) =>>

 


 

AETR online teszt rövid bemutatása  – videó

 


 

Sofőrként és cégként egyaránt…

 

SOFŐRKÉNT

Ha SOFŐR vagy, akkor egyszerűen rendelj magadnak egy tesztet! Mivel NAGYON sokat tanulhatsz már a tesztből is (hidd el, nem véletlenül van 222 kérdés!), ezért a tesztnek van egy díja, ami kábé egy ebéd árának felel meg: 2.970,- Ft. Ennek kifizetése után hagyjuk jóvá a tesztet, ami után be tudsz lépni és már kezdheted is!

CÉGKÉNT

CÉGKÉNT annyival több a tennivaló, hogy

  1. Megrendeled az online tesztcsomagot annyi sofőrre, ahány sofőrt szeretnél teszteltetni. Figyelem! Egy sofőr csak egyszer tudja megcsinálni a tesztet. Új teszteléshez új tesztet kell vásárolnod.
  2. Elküldöd nekem az info@aetr.hu email címre  a sofőrök neveit és email címeit, akiket teszteltetni szeretnél. Ezt akár a regisztráció során is megadhatod, a Megjegyzésben.
  3. A tesztcsomag kifizetését követően én aktiválom a teszteket az egyes sofőröknek, akik a megadott email címükre megkapják a tesztet, majd saját jelszó létrehozásával tudnak belépni az online teszthez.

 

Tudd meg, MI A HELYZET MOST veled vagy a sofőrjeiddel!
Irány az ONLINE teszt! Az ára mindössze 2.970 Ft / fő (egy ebéd ára) =>>

 


 

A tesztkitöltésről…

Habár a tesztoldalon is elolvashatod az ennél bővebb instrukciót, pár fontos dolgot azért itt is megadok, hogy lásd, hogyan működik a teszt élesben.

A teszt 222 kérdésből áll. A kérdések keverve vannak, vegyesen az AETR minden területéről, ami fontos lehet. Tartalmazza a Mobilitási Csomag előírásait is, illetve néhány munkaidővel kapcsolatos kérdést is, mivel ezt fontos tudniuk a gépjárművezetőknek is.

 

Bármilyen tetszőleges sorrendben kitöltheted a tesztet, nem szükséges sorba menned.

Mivel a teszt hosszú, ezért, ha nincs időd egyszerre megválaszolni mind a 222 kérdést, semmi baj! A kérdőív alján látható „Kérdőív mentése” gombra kattintva elmentheted az eddigi válaszokat. Ezután elegendő újra belépni a tesztekhez, és onnan folytathatod, ahol befejezted, az eddigi válaszaid mentve lesznek. Ehhez a „Mentett kérdőív folytatása” felirat alatt található teszt folytatása gombra kell kattintanod.

 

Ha végeztél, a teszt végleges befejezéséhez kattints a „Kérdőív véglegesítése” gombra a teszt alján!  Ezt követően a teszt többé már NEM módosítható!

 

Amint megtetted a fenti pontot, a rendszer automatikusan elküldi neked a válaszaidat az általad megadott email címre. Itt láthatod, hogy mit válaszoltál egy-egy kérdésre, és azt is, hogy a válaszod helyes volt-e vagy sem.

 

Új teszt készítéséhez új tesztet kell vásárolnod, ahogy azt korábban is írtam.

 


 

Akár sofőr vagy, akár cégként szeretnéd teszteltetni a sofőrjeidet, NE VÁRJ VELE! Csináld meg MOST! Mit veszíthetsz? Egy ebéd árát. Viszont sokat tanulhatsz belőle, és lemérheted, mit tudsz.

Cégként pedig az éves oktatáshoz használhatod fel az így kapott eredményeket.

 

Tudd meg, MI A HELYZET MOST veled vagy a sofőrjeiddel!
Irány az ONLINE teszt! Az ára mindössze 2.970 Ft / fő (egy ebéd ára) =>>