Kosár

Miről szól az EGYEDÜLÁLLÓ akció?!

A Mobilitási Csomaggal új jogszabályok lépnek életbe, amit szeretnénk teljes egészében “lekövetni”, ahogy eddig is tettük az évek során: érthető, EMBERI NYELVEN elmagyarázni mindenkinek az új szabályokat.

Ezt a legkönnyebben úgy tudjuk megtenni, ha Ebook, illetve egyéb, elektronikus formában tesszük elérhetővé a kiadványokat. Ráadásul, ennek révén teljes egészében kiiktatható a személyes kontaktus MINDEN formája.

Még van raktáron pár tucat NYOMTATOTT könyv mind a 4 könyvből, igaz, könyvenként már kevesebb, mint 100 db, van, ahol csak 50 darab van. A fenti cél miatt VÉGKIÁRUSÍTÁST rendezek, hogy a maradék nyomtatott kiadványokat bárki nagyon kedvező áron megszerezhesse.

Ha elfogynak, TÖBBET NEM NYOMTATUNK BELŐLÜK.


Ezért egy ELKÉÉÉÉPESZTŐ AKCIÓT hirdetünk a következő termékekre:


MINDEN, JELENLEG MÉG KAPHATÓ KÖNYVRE A KÉSZLET EREJÉIG 50% KEDVEZMÉNY!!!


Figyelem! Ez az akció csakis a KÉSZLET EREJÉIG tart!!! Utána ezek a rendkívüli, egyedi kedvezmények tovább már NEM érhetők el (mint ahogy maguk a nyomtatott könyvek sem).


NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA! HA KÉSŐN DÖNT, AKKOR MÁR LEMARAD RÓLA!  


Őrült akció – csak A KÉSZLET EREJÉIG!!! – Rendelési űrlap

[inline]
AETR könyv 10-ik kiadás –
50% végkiárusítási kedvezmény a készlet erejéig!
Ár: 4,300 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)
AETR emberi nyelven 10.0-ás verzió.
Nettó ár  4,300 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
AETR könyv 10.0, a LEGÚJABB KIADÁS (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és ÚJ MUNKAÜGYI JOGSZABÁLY értelmezéssel, 400 oldal) CSAK MOST 50%-os végkiárusítási kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak 4,300 Ft!
 
Tachográfos könyv (a “zöld” könyv) –
50% végkiárusítási kedvezmény a készlet erejéig!
Ár: 2,995 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv
Nettó ár  2,995 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jelent meg, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv végkiárusítási akcióban 50%-os kedvezménnyel 5,900 Ft helyett csak 2,995 Ft
 
AETR konferencia 2016. január 16. könyv –
50% végkiárusítási kedvezmény a készlet erejéig!
Ár: 2,450 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16.
AETR konferencia könyv 2016. január 16.
Nettó ár  2,450 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Ez a könyv 2016. március 30-án készült, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
 
Hogy van ez a valóságban? könyv –
50% végkiárusítási kedvezmény a készlet erejéig!
Ár: 1,950 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?
Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!
Nettó ár  1,950 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én készült, ára mindössze csak 1,950 Ft / db.
 
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 
 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 8.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
 
Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok: Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:
 
Fizetés módja:
 

CÉGNEK KÖTELEZŐ!!! A cég adószáma:  

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Környebányán lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 
FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX/27., Adószám: 67000540-1-41, Telephely (személyes átvétel): 2851 Környebánya, 0525/29 hrsz.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), utánvétes, vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetekben csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…
  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info@aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 4 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.
 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 
[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script] [script] counting(764); counting(761); counting(462); counting(596); oreloadCaptcha(); [/script] [/inline]