Új szemináriumi DVD és új AETR könyv – kedvezményes áron!

 
Új szemináriumi DVD - új AETR könyvvel!

Új szemináriumi DVD - új AETR könyvvel! Kattints a képre a DVD-k nagyításához!

 

Az eddigi leghatékonyabb és legfrisseb tudásanyag!


Összesen 8 órányi DVD anyag, több száz, igen kemény (és megválaszolt) kérdéssel, szakértők részvételével! És mellé a legfrisseb, 3-ik kiadású AETR könyv (3.0-ás verzió), további kiegészítésekkel és frissítésekkel!

Mindez most ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!Videó!

Nézz bele, ha gondolod! Erre a linkre kattintva most nem kevesebb, mint 6 videót nézhetsz meg, összesen 48 percben.

Az új DVD-ről...

Kicsit sokáig tartott elkészíteni a DVD-t, a rengeteg vágás és egyéb technikai nehézség miatt, amivel NEM akarlak untatni.

DE MOST VÉGRE ITT VAN!

3 DVD-n adjuk ki, a terjedelme miatt.

  1. DVD
 1. Hogyan oktassuk az AETR-t?
 2. AETR ismeretek: bevezetés, alapok.

  2. DVD
 3. AETR sofőröknek I. rész
 4. AETR sofőröknek - II. rész

  3. DVD
 5. Dankó László: AETR vállalkozásoknak
 6. Utazó munkavállalók munkaideje
 7. Dr. Szabados Tibor: a jogszabályokon túl...
Szemináriumi DVD-k

Megmondom őszintén, hogy némelyik kérdés igencsak megizzasztott minket - amellett, hogy azért mindannyian eléggé felkészültek és gyakorlottak vagyunk a témában.

Mivel többször is végignéztem az anyagot, minden egyes percét, így nyugodtan mondhatom, rengeteg olyan kérdés került megválaszolásra, ami eddig sehol máshol. Csakis ITT találod meg egy csomó kérdésre a választ, hiszen ezeket életszerűen tették fel a kérdezők.

Mivel a legutóbbi kiadott DVD még 2011. januárjában készült (pontosan 3 éve), ezért AZT már NEM forgalmazzuk, és NEKED is be kell szerezned referenciaként a legújabb, legfrisseb kiadványt.


Videó!

Nézz bele, ha gondolod! Erre a linkre kattintva most nem kevesebb, mint 6 videót nézhetsz meg, összesen 48 percben.Mindezek MELLÉ az AETR könyv legfrisseb kiadását is beszerezheted (ami március 7-én került ki a nyomdából), akár a barátodnak is, 30%-os kedvezménynel, KORLÁTOZOTT IDEIG ÉS DARABSZÁMIG, AMÍG MÉG KAPHATÓ!

Új AETR könyv március 7-től! AETR 3.0-ás verzió.

Március 7-én jött ki a nyomdából a legújabb AETR könyv is, a 3.0-ás verzió. 300 darab került kinyomtatásra. Semmilyen korábbi kiadvány NEM elérhető már, mivel az ÖSSZES elfogyott.

Összesen kb. 10 oldallal lett bővebb, miközben az ára NEM változott. Kiegészítettük a Tevékenységigazoló lapról, a saját számlás szállításról és a nemzetközi buszjáratokról szóló részeket, többek között, valamint pontosabban meghatároztok, mit is jelent a "közúton való közlekedés", aminek elég nagy jelentősége van, ahogy az a szemináriumon is kiderült.

Mivel a szünet már NEM számít munkaidőnek, hanem munkaközi szünetként kell értelmezni, így az erről szóló munkaügyi fejezetet is át kellett szerkeszteni, át kellett írni egy kicsit, ki kellett egészíteni. Új Munkaügyi nyilvántartó minta került bele, és kiegészítettük a túlórákra és a munkanapokon végzett munkaidők elszámolására vonatkozó részeket (hogyan értelmezzük a túlórákat a munkaidőkereteben való foglalkoztatás esetén).

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez az eddigi legjobb kiadvány. Az új DVD-vel együtt pedig igazán felbecsülhetetlen értéket képvisel. De MOST önállóan is rendelhető!

Kattints ide!
Vajon rendelhetsz még belőlük?
Tudd meg gyorsan! Kattints ide! ==>

 Kérem az új DVDket és/vagy az új AETR könyvet!

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a 06-70/391-2885-ös telefonszámot és eligazítunk.

Megrendelem MOST!

 

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet):
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):
Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!
Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:
Új, 3.0-ás AETR könyv és egyéb művek, amikre szükség van!
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
 
Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv
 
AETR teljes szemináriumi DVD

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj.

Csomagküldés esetén mikorra kéred a kiszállítást? 

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről vagy az egyéb anyagokról? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Egyéb megjegyzés (pl. hogyan talál meg a futár, ha nem könnyű megkeresni, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

Kedvezményes könyvek DVD-k és könyvcsomag, az ÚJ 3.0-ás AETR könyvvel és a legfrisseb szemináriumi DVD-vel.
Kérem Termék Termék leírás Nettó ár Áfa Darab Bruttó ár
  Új szeminárium DVD sorozat 50%-os időszakos kedvezmény 7 900 Ft helyett
3 950 Ft
27%
0
  Új, 3.0-ás AETR könyv fuvarozóknak, szállítóknak 30%-os időszakos kedvezmény 8 500 Ft helyett
5 950 Ft
5%
0
  Húsba vágó kérdések KÖNYV 30%-os időszakos kedvezmény 5 500 Ft helyett
3 850 Ft
5%
0

 

Teljes-csomag. A "legpraktikussabb összeállítás" (valamennyi könyv, CD és az egyetlen DVD, 40%-os kedvezménnyel).
  Teljes AETR csomag 40%-os időszakos kedvezmény 23 180 Ft helyett
13 908 Ft
27%
0

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi "Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

A megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv(ek) csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD és/vagy DVD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet (kivéve, ha mindent megrendelsz, + plusz még a 4 DVD-ből álló Mesterkurzus DVD-t is, mert akkor valamivel több):

 • banki átutalás esetén nettó 1.280,- Ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 330,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 1.763,- Ft. A csomagot ebben az esetben a Posta viszi ki.
 • utánvétel esetén nettó 1.990,- ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 370,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 2.560,- Ft. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál...

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba - ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt - neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.

 

Kattints az alábbi "Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.