Kuzma Ferenc: Az utazó munkavállalók munkaideje – videó

3,700 Ft

Az utazó munkavállalók munkaideje – teljes videó a 2019-es konferenciáról!

Kategória:

Leírás

Kuzma Ferenc: Az utazó munkavállalók munkaideje – videó

  • Munkaügyi alapok: az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje. Mi számít munkaidőnek, és mi NEM? Mi az a rendelkezésre állási idő, munkaközi szünet és napközbeni pihenő? Hogyan értelmezzük a munkaidőt és a munkaidőkeretet, hogyan kell ezt alkalmazni?
  • Munkaügyi szabályok mélyebben: a túlóra értelmezése a munkaidőkeret végén, éjszakai időszak, éjszakai pótlék vs. műszakpótlék – mikor melyiket és MIÉRT alkalmazzuk? Mennyi a napi és a heti MAXIMÁLIS munkaidő, és mennyi a heti átlagos munkaidő a munkaidőkeret viszonylatában? Mennyi lehet a túlóra? Mitől lesz HELYES vagy épp TELJESSÉGGEL HELYTELEN egy jelenléti ív?
  • Példák: hogyan kell alkalmazni a munkaügyi szabályokat a valóságban? Mikor kell éjszakai pótlékot és mikor műszakpótlékot fizetni? Miért “üti ki egymást” a két fogalom? Fontos pontok, buktatók, minden, amire mindenképpen figyelni kell. Egy 8 milliós munkaügyi bírság története.
  • Megvalósítás a gyakorlatban: Hogyan kell MINIMUM kinéznie egy Munkaügyi listának, ívnek, mik a MINIMUM feltüntetendő információk? Hogyan készítsd el 100%-ban jogszabályhűen és egyszerűen a jelenléti összesítőket? Hogyan exportálhatod ezeket a meglévő bérprogramodhoz? Hogyan spórolj akár több száz óra munkát magadnak? Összeköttetés Webeye-jal és az XL-Bér nevű speciális bérprogrammal.
  • Letölthető videó formátum!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kuzma Ferenc: Az utazó munkavállalók munkaideje – videó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .