Kosár

Az utóbbi hónapokban rendszeresen publikálok egy szakmai lapba, amiket TE is elolvashatsz!

Próbálunk MINDEN fórumon segíteni nektek, én is, Dr. Göndös Gábor ügyvéd barátom is, és más szakemberek is.

Ezért mindannyian rendszeresen publikálunk egy széleskörben ismert és olvasott szakmai kiadványban, mindenki a maga témakörében, területén. Ezek a cikkek minden fuvarozó számára segítségül szolgálnak!!!

 

Azért mutatom be ezt a kiadványt, mert sokan hiányoljátok a megfelelő szakmai fórumokat, kiadványokat, ezért úgy gondoltam, ezek a cikkek adott esetben nagyon hasznosak lehetnek számodra!

 

A kiadvány saját szavaival:

Online magazin és havi szaklap, amelynek célja, hogy gyakorlati útmutatást adjon, és naprakész információkkal lássa el a cégek vezető munkatársait a mindennapi munka során, illetve segítséget nyújtson a cégét érintő minden fontos terület megismerésében és irányításában.

A Tanácsadó és a logisztikai melléklet előnyös kombináció azok számára, akik munkája egyaránt kötődik a logisztika, fuvarozás területeihez. A mellékletben folyamatosan és átfogóan feldolgozzuk a szakmai aktualitásokat, gyakorlati példák segítségével bemutatjuk a törvényi változásokat, így Ön minden területhez megtalálja a szükséges és naprakész szakmai információt.”

 


 

Milyen témáról olvasnál szívesen?

A Kiadó felajánlotta, hogy kérdezzem meg, TE milyen témakörben olvasnál szívesen hasznos, fontos cikkeket. Ezért az alábbi kérdőíven, ha akarod (semmi kötelezettség!), leírhatod a kérdésedet, így az egyszerűen eljut hozzám.

 


 

Hogyan olvashatom? Hogy jutok hozzá?

Egyeztetve a Kiadóval – akik az én legutóbbi cikkemet tették előre – a következőképpen tudsz hozzájutni a cikkekhez.

Először is, kattints erre a linkre: KKV Logisztikai Tanácsadó szakmai kiadvány.

A linkre kattintva a legfrissebb szám legelöl látható. Az első cikk nem csak az előfizetők számára olvasható, hanem bárki rákattinthat arra, hogy “elolvasom a cikket”, s olvashatja. Felugrik ugyan egy ablak, mely rákérdez, hogy szeretnéd-e elolvasni az egész lapszámot, de ha azt “kilövöd” a jobb sarokban található x-szel, akkor máris olvashatod az első cikket. Ha úgy döntesz, hogy mégis az egész lapszám tartalmára vagy kíváncsi, rákattintasz az első oldal alján lévő piros “Elolvasná a teljes lapszámot?” kérdésre. Ekkor újra előjön az ablak, mely felajánlja, hogy öt napos hozzáférést kapsz, ha regisztrálsz, vagyis megadod az adatait (név, email, telefonszám). Ez után az öt napos hozzáféréssel díjmentesen olvashatod az adott lapszámot.

Ha később úgy döntesz, hogy tetszik a lap, mert hasznos dolgokat olvasol benne, (pl. az én cikkem), akkor előfizető is lehetsz egy csekély összegért cserébe: a bal oldali menüsorban van egy olyan, hogy “Megrendelés”, arra kattintva kell megrendelni a lapot, ott olvasható a díja, a megrendelés menete.

 


 

Még kapható a TELJES, 2019. januári konferencia DVD – de már nem sokáig!

AETR és munkaügyi konferencia 2019 - teljes előadáás 2 DVD-n!

AETR és munkaügyi konferencia 2019 – teljes előadáás 2 DVD-n!

Befejezésül: összesen 300 darab DVD készült a januári teljes konferenciáról – beleértve a NAGYON FONTOS, kb. másfél órás, FULL munkaügyi előadást! Még lehet rendelni belőle, de ha elfogy, akkor NEM gyártatunk többet!

Ezt NEM kellene kihagynod, mert tapasztalataim szerint NAGYON SOK fuvarozó vállalkozó küzd a HELYTELEN, SZABÁLYTALAN, NEM JOGSZABÁLYHŰ munkaügyi értelmezéssel, alkalmazással. MOST ezt itt letisztáztuk!

A kiadvány tartalmáról részletesen ezen a linken olvashatsz.

Szerezd be a saját példányodat belőle, amíg még kapható!!! Legyen ott a polcon, hogy BÁRMIKOR elővehesd, ha szükséges!

Kérem az AETR könyvet!

Üdvözlettel,

Ferenc

 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .