Kosár

Gratulálok!

Sikeresen megrendelted a 2019-es, januári AETR konferencia DVD-t!

A megrendeléseddel kapcsolatos részletes információkat email-ben kapod meg, az általad megadott email címre, ami pár percen belül megérkezik a postafiókodra, ezért kérlek, FELTÉTLENÜL látogasd meg azt és olvasd el a visszaigazoló levelet!

Kiszállítás: Amennyiben személyes átvételt kértél, akkor hívd a megadott telefonszámot, időpont egyeztetés céljából. Banki átutalás esetén várd meg a Díjbekérőt, és csak utána utalj! Postai utánvétel esetén 2 munkanapon belül postára adjuk a csomagodat.

Bármilyen további információt az alábbi elérhetőségeken tehetsz fel. Email: info@aetr.hu vagy aetr@aetr.hu Telefon: 70/391-2885

FONTOS, CSAK ISMÉTLÉSKÉPP!

A megrendelésedről egy visszaigazoló emailt is kapsz, melyen a megrendeléssel és a fizetéssel, valamint a helyszínnel és időponttal kapcsolatos adatok találhatóak. Kérlek, látogasd meg postafiókodat és ellenőrizd le az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, akkor azt követően kerül kiállításra az Díjbekérő. A kifizetést követően kerül kiállításra a rendes Számla, ami további teljesítést már NEM igényel majd.

 

Sok sikert, jó munkát és jó tanulást kívánunk!

Tisztelettel:

Kuzma Ferenc AETR Szakértő, oktató, aetr.hu alapító