“Sikeres Államvizsga és Szakdolgozat védés” könyvakció

 

 

"Sikeres államvizsga" akció - 2017. február 19-ig.
ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNY FEBRUÁR 19 (VASÁRNAP) ÉJFÉLIG!

 

 

3-konyv-egyutt

Miről szól az EGYEDÜLÁLLÓ akció?!

2017. FEBRUÁR 19-IG egy közel 4 éves időszakom lezárásának a tiszteletére (sikeres Államvizsga és Szakdolgozat védés a Budapesti Műszaki Egyetemen!!!), ELKÉÉÉÉPESZTŐ AKCIÓT adok a következő termékekre:

  1. AETR könyv - 50% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén a legújabb, 2016. szeptember 25-én megjelent8-ik kiadásból!!!
  2. Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell (a legújabb, "zöld") könyv - 50% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
  3. A 2016-os teljes Gastlandi szeminárium könyv - 50% kedvezmény BÁRKINEK, !!!

 

Figyelem! Ez az akció csakis 2017. február 19. éjfélig tart!!! Utána ezek a rendkívüli, egyedi kedvezmények tovább már NEM érhetők el.

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA! HA KÉSŐN DÖNT, AKKOR MÁR LEMARAD RÓLA!

 
Kuzma Ferenc: Szakdolgozat

Kuzma Ferenc: Szakdolgozat

Töltsd le innen a teljes Szakdolgozatot!

Ha érdekel és szeretnéd elolvasni a teljes Szakdolgozatot, akkor kattints ide, és töltsd le innen.

A Szakdolgozat címe: "Menetíróval felszerelt járművekkel kapcsolatos szociális jogszabályok oktatási módszertana." A dolgozatot megoszthatod mással is, ezzel kapcsolatban semmilyen megkötés nincs.

Amennyiben a dolgozatot fel szeretnéd használni a munkádhoz vagy az oktatáshoz, stb., ahhoz az érvényes jogszabályok szerint írásos engedélyt kell kérni a Szakdolgozat készítőjétől.

 

 
Őrült akció - csak FEBRUÁR 19. ÉJFÉLIG!!! - Rendelési űrlap

 

Új AETR könyv 8.0, nyomtatott formában -
50% "Sikeres államvizsga" akció kedvezmény!
Ár: 4,300 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) konyvborito-vegleges Nettó ár
 4 300 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2016. szeptember 25-én jött ki a nyomdából, a kéziratot szeptember 13-án zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 8.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és az új értelmezéssel a saját számlás szállítókra vonatkozólag, 380 oldal) "Sikeres Államvizsga" AKCIÓBAN 50%-os kedvezménnyel CSAK MOST 8,600 Ft helyett 4,300 Ft!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell -
50% "sikeres államvizsga akciónk" kedvezmény!
Ár: 2,995 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 2 995 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban "Sikeres Államvizsga" AKCIÓBAN 50%-os kedvezménnyel CSAK MOST 5,900 Ft helyett 2,950 Ft

 

AETR konferencia 2016. január 16. - könyv! -
50% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2017. február 19-ig!
Ár: 2,450 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16. könyv Nettó ár
 2 450 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!
Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
AETR konferencia 2016. január 16. könyv nyomtatott formátumban "Sikeres Államvizsga" AKCIÓBAN 50%-os kedvezménnyel 4,900 Ft helyett csak 2,450 Ft

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 8.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX/27., Adószám: 67000540-1-41

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

 

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…


  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info@aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!


  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 4 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi "Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.