Régi hlm-es könyvmegrendelő oldal

 

Jó helyen jársz! Ez az AETR könyv és a Húsba vágó kérdések könyv megrendelő űrlapja!

 

Figyelem! AKCIÓ!!!


NEM bírságot kell fizetned, hanem a családodat kell eltartanod!

 

Figyelem! "Raktársöprési akció"! Mivel már csak néhány darab van az AETR könyvből, a készlet erejéig MOST 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Ha pedig mind a 2 könyvet megrendeled egyszerre, akkor megkapod hozzá Dankó László videóját DVD formátumban, ami a digitális tachográfok kezeléséről szól!!! Minden további, ezen felüli AETR könyvre viszont (ha több darabra van szükséged) már 30%-os kedvezményt kapsz könyvenként!


Ha a teljes AETR fegyverarzenál csomagot egyszerre megrendeled, akkor az egész csomagra is megkapod a 20% kedvezményt.


 

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a 06-70/379-4957-es telefonszámot! Kolléganőnk eligazít.

Megrendelem MOST!

 

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet):
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):
Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!
Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:
AETR könyv és további művek, amikre szükség van!
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
 
Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv
 
AETR teljes szemináriumi DVD

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Környebányán (2851, Környebánya, 0525/29 hrsz.), esetleg Tatabányán lehetséges! Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj. A Google térképen megtalálod a pontos helyet, ahová jönni kell!

Csomagküldés esetén mikorra kéred a kiszállítást? 

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről vagy az egyéb anyagokról? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Egyéb megjegyzés (pl. élsz-e a fenti akcióval, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

FIGYELEM! Amelyik anyagot kéred, abba értelemszerűen tegyél egy pipát! MINDEN tétel után láthatod a kedvezményes csomagárat ZÖLD SZÍNNEL JELÖLVE, amit érdemes lehet kihasználnod! Ilyenek pl. a "könyvcsomag" vagy "CD-csomag", amikor egyben megrendeled valamelyik csomagot (így kedvezményt kapsz rá). Ilyenkor figyelj arra, hogy azt pipáld be! Továbbá, amennyiben már rendelkezel valamelyik könyvvel, akkor abból újabbat is rendelhetsz, 30%-os kedvezménnyel! Ezt szintén ZÖLD SZÍNNEL JELÖLVE láthatod. A csomag legvégén láthatod a Teljes csomag kedvezményt, amit adott esetben szintén igénybe vehetsz!

 

1-es csomag - könyvcsomag
1-es csomag - könyvcsomag. A "minimum kötelező" anyagok ("bírságmentesítő" minimum csomag, a "könyvcsomag").
Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  8 500 Ft helyett
6 800 Ft
5%
0
  5 500 Ft helyett
4 400 Ft
5%
0
  14 000 Ft helyett
11 200 Ft
5%
0

Ha élni akarsz a 20%-os könyvcsomag vásárlási kedvezménnyel, amihez jár a grátisz DVD (együtt a 2 alapkönyv), akkor EZT válaszd (tegyél egy pipát ebbe a négyzetbe és a többit hagyd üresen)!!! Ha NEM érdekel a 2 könyv, csak az egyik, akkor értelemszerűen NE ezt válaszd, hanem a fenti rendelést! De ebben az esetben NEM jár a Dankó László féle DVD.

Dankó László előadásokGrátisz DVD a két könyv egyidejű megrendelése esetén! Egy kb. 2,5 órás DVD a digitális tachográfok kezeléséről, használatáról, adatok visszaírásáról, piktogramokról, teljes részletességgel. Egyszóval (majdnem) minden a digitális tachográfokról. Ha van digitális menetíród vagy tervezel ilyet beszerezni, akkor ez a DVD mindenképpen nagy hasznodra lesz. A DVD címe: "Amit a digitális tachográf használatáról, működtetéséről FELTÉTLENÜL tudnod kell!"
A DVD egy 2013. március 2-án videóra vett, Veszprémben tartott céges előadás, ahol Dankó László részletesen elmagyarázza a digitális tachográf használatát, letöltését, adatok beírását, stb. Csak a 2 könyv vagy a teljes csomag egyidejű megrendelése esetén járó grátisz, önmagában NEM lehet megvásárolni! Az itt látható linken egy kb. 3 perces részletet láthatsz belőle, hogy lásd, milyen alapossággal megy bele a témába. Dankó László digitális tachográfok részlet - megnézem!Dankó László digitális tachográfok részlet - megnézem!

 

2-es csomag - Kedvezményes könyvek
2-es csomag - Kedvezményes könyvek. Ha már valaha is vettél AETR könyvet vagy Húsba vágó kérdések könyvet, akkor további könyvet vásárolhatsz 30%-os kedvezménnyel. Tehát ez NEM az új megrendelésre érvényes ár!
  8 500 Ft helyett
5 950 Ft
5%
0
  5 500 Ft helyett
3 850 Ft
5%
0

Abban az esetben, ha neked már megvan vagy az AETR könyv, vagy a Húsba vágó kérdések könyv, és további AETR könyve(ke)t vagy Húsba vágó kérdések könyve(ke)t szeretnél rendelni, akkor azt már 30%-os kedvezménnyel teheted meg (tegyél egy pipát abba a négyzetbe, amelyik könyvből szeretnél még rendelni, ha további példány(ok)ra van szükséged!!!

 

3-es csomag - CD-csomag
3-as csomag - CD és DVD-csomag. Az "erősen ajánlott" anyagok (valamennyi CD és az egyetlen DVD).
  690 Ft 27%
0
  790 Ft 27%
0
  970 Ft 27%
0
  490 Ft 27%
0
  2 940 Ft helyett
2 500 Ft
27%
0

(A fenti 4 CD nagyon fontos és hasznos kiegészítői a könyveknek!!! Ha MÉGSEM érdekelnek ezek, akkor ne pipáld be egyiket se!

  3 900 Ft 27%
0

(Ez az egyetlen, videóra rögzített szemináriumi felvétel, kiváló minőségben! Budapesten vettük fel, a József Attila Művelődési Házban, kb. 45 fő részvételével. Bármelyik fenti könyv megrendelése esetén ezért a hihetetlenül kedvezményes áron MOST megszerezheted ezt is - 85%-os kedvezménnyel!!! Ha viszont MOST nem rendeled meg, később csak eredeti áron tudod megszerezni. A teljes anyag 4 DVD-n került kiadásra, rengeteg kérdéssel és válasszal, Dankó László részvételével és javaslataival. Ha KÉRED a DVD-t, tegyél egy pipát a négyzetbe.)

 

4-es csomag - Teljes-csomag
4-es csomag - Teljes-csomag. A "praktikus összeállítás" (valamennyi könyv, CD és az egyetlen DVD, nagyobb kedvezménnyel).

FIGYELEM! A fenti teljes csomagot, valamennyi könyvet és előadást 1 példányban egyben is megrendelheted, amikor is összesen 20% kedvezményt kapsz MINDEN anyagra! (De ez csak az egyszerre történő valamennyi kiadvány megrendelésére igaz.) Ha érdekel a teljes csomag kedvezmény, akkor sehova máshova ne tegyél pipát, csak ide! (Kivéve, ha ezen felül további könyvet is rendelsz, mert azokra érvényes a 30%-os kedvezmény)

  20 840 Ft helyett
16 670 Ft
27%
0

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi "Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

A megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv(ek) csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD és/vagy DVD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet (kivéve, ha mindent megrendelsz, + plusz még a 4 DVD-ből álló Mesterkurzus DVD-t is, mert akkor valamivel több):

  • banki átutalás esetén nettó 1.280,- Ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 330,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 1.763,- Ft. A csomagot ebben az esetben a Posta viszi ki.
  • utánvétel esetén nettó 1.990,- ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 370,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 2.560,- Ft. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál...

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba - ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt - neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.

 

Kattints az alábbi "Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.