próba oldal rendelési űrlap

 

AETR anyagok - rendelési űrlapFONTOS!!! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a (06) 70/391-2885-ös telefonszámot és eligazítunk!

 

NYOMTATOTT KÖNYVEK. A "minimum kötelező" anyagok minden fuvarozó és szállító vállalkozás és sofőr számára.AETR könyv 7.0, nyomtatott formában -
20% ONLINE rendelési kedvezmény!
Ár: 6,880 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR könyv 6.0-ás verzió az ÚJ EU-s jogszabállyal! Nettó ár
 6 880 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. december 4-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. november 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
AETR könyv 7.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal, 384 oldal) ONLINE RENDELÉSI AKCIÓBAN 20%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak 6,880 Ft (+0% áfa)!

 

Több AETR könyv egyidejű rendelése -
30% kedvezmény könyvenként!
Ár: 6,020 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Tobb-konyv-egyutt (2) Nettó ár
 6 020 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!
AETR könyv mennyiségi kedvezménnyel (minimum 2 db) vagy további példányok a könyvből, ha korábban már rendeltél, nettó 8,600 Ft helyett csak 6,020 Ft / db (+0% áfa).

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell -
10% ONLINE rendelési kedvezmény!
Ár: 5,400 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 5 400 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban ONLINE RENDELÉSI AKCIÓBAN 10%-os kedvezménnyel 5,990 Ft helyett csak nettó 5,400 Ft (+0% áfa)!

 

KÖNYVCSOMAG: a 2 könyv együtt rendelve -
25% ONLINE együttes rendelési kedvezmény!
Ár: 10,940 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Tachográf felhasználói kézikönyv és az AETR könyv (Kattints a képre a nagyításért!) Nettó ár
 10 940 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Használd ki a 25%-os ONLINE CSOMAG kedvezményt az együttes vásárlásra! Szerezd be a SAJÁT példányaidat MOST!
Nyomtatott formátumban a két könyv együtt ONLINE EGYÜTTRENDELÉSI AKCIÓBAN 25%-os kedvezménnyel 14,585 Ft helyett csak nettó 10,940 Ft (+0% áfa)!

 

 

DVD-k és CD-k. Színvonalas, könnyen érthető DVD és egyéb anyagok, amik nagy segítségedre lesznek.AETR Mesterkurzus DVD-sorozat (3 db) -
MOST 40% ONLINE RENDELÉSI kedvezmény!
Ár: 4,740 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szemináriumi DVD-k Nettó ár
 4 740 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Video-Clip-icon
Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST ezekből a DVD-kből is!
3 részes szemináriumi Mesterkurzus DVD-sorozat nettó 7,900 Ft helyett CSAK 4,740 Ft (+ 0% áfa)

 

AETR tesztek CD-n
Ár: 490 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Teszt-CD-borito Nettó ár
 490 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
A teszt CD önmagában is megrendelhető. Szerezd be a SAJÁT példányodat belőle MOST!
AETR tesztek gyűjteménye CD-n 490 Ft (+ postaköltség)

 

Interjú Dr. Szabados Tibor, igazságügyi fuvarozási szakértővel CD
Ár: 790 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szabados-Tibi-CD-borito Nettó ár
 790 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
hangszoro
Az interjú CD önmagában is megrendelhető. Szerezd be a SAJÁT példányodat belőle MOST!
Interjú Dr. szabados Tiborral CD 790 Ft (+ postaköltség)

 

 

TELJES AETR CSOMAG. Egyben beszerezve még kedvezőbb!!!Teljes AETR nyomtatott csomag együtt
37%-os CSOMAG kedvezménnyel!!!
Ár: 15.067 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Teljes-csomag Nettó ár
 15.067 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Az összes fenti AETR kiadvány egyszerre történő megrendelése. Szerezd be VALAMENNYI kiadványt MOST!
Teljes AETR csomag egyszerre rendelve CSOMAG AKCIÓBAN 37%-os kedvezménnyel 23,920 Ft helyett csak nettó 15,067 Ft (+0% áfa)!
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás verzió az ÚJ EU-s jogszabállyal!
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Könyv rendelése esetén személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben nincs csomagküldési díj.

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés (pl. hogyan talál meg a futár, ha nem könnyű megkeresni, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

Mielőtt a "Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!" gombra kattintasz alul...

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a kézhezvételtől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi úton behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhelye: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószáma: 67000540141, Statisztikai számjele: 67000540479123101 (Fő tevékenysége: 479102, Csomagküldő, internetes kiskereskedelem, egyéb tevékenységi köre: 855901, M.n.s. egyéb oktatás).

A megrendelt (nyomtatott) terméke(ke)t légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj, mely 0% áfát tartalmaz (alanyi adómenes). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet:

  • banki átutalás esetén 1.280,- Ft + 0% áfa. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot az MPL futárszolgálat viszi ki.
  • utánvétel esetén 1.590,- ft + 0% áfa. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben is az MPL futárszolgálat viszi ki. Online anyagok letöltésénél természetesen NINCS postázási díj.

 

Miután a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra kattintottál…

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt – neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.
 

Kattints az alábbi "Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.