Kosár

AETR terméklétra

AETR terméklétraAz alábbiakban láthatod mindazokat a lehetőségeket, megoldásokat, szolgáltatásokat az AETR témakörében, amiket igénybe vehetsz.

Ezek a megoldások KETTŐS célt szolgálnak:

  1. Az egyik, hogy a saját “pénztárcádnak megfelelőn” tudj választani a lehetőségek, megoldások közül
  2. A másik, hogy lehetőleg MINDEN kérdésedre választ kapj és MINDEN problémádat az AETR témakörében kezelni tudd.

 

Ebből kifolyólag a megoldások a következők lehetnek:
  • INGYENES cikkek az oldalon – ezeket az oldalt böngészve elolvashatod (az oldal alján találsz hozzájuk linkeket).
  • INGYENES tanulmányok, cikkek, 2 héten keresztül. Ezekre regisztrálnod kell előzetesen, de ezek is ingyenesek. Több kérdést megválaszolnak, és nagyon hasznosak, de mindenre nem adnak megoldást.
  • Könyvek és CD-k az AETR témakörében. A weboldal tetején látható linken tudod megtekinteni ezeket. Ezek a legfontosabb oktatóanyagaid, amik nélkül bátran kijelenthetem, hogy nem szabadna útnak indulnod! Vállalkozásként is minden benne van, amit tudni kell, és enélkül nem szabadna a sofőrjeidet kiengedni az utakra! Ráadásul azt is megtanítja neked, hogy védd le magad vállalkozásként. Mindenképpen rendelkezned kell velük!
  • AETR féléves tagság (előfizetés). Az oktatóanyagok mellett nagyon fontos szakmai segítséget kapsz szakértő társaimtól és tőlem is, ráadásul ez jogosít fel arra, hogy heti 1 új, hasznos cikket, hanganyagot vagy videót kaphass a témában (hogy “képben maradj”). Továbbá, azonnal megkapsz 14 egyéb cikket is, amiket másképp SOSEM kaphatsz meg és további előadásokat is. Ráadásul ez biztosítja számodra, hogy a legfontosabb kérdéseidet is feltedd és megválaszoljuk ezeket. Ezt sem kellene kihagynod, hiszen sok egyéni kérdésre csak így kapsz választ. Továbbá, az így megírt cikkeket, videókat, hanganyagokat MINDEN előfizető megkapja! Láthatod, hogy ez egy külön szolgáltatás az oktatóanyagok mellett! Ha már regisztráltál, akkor nincs más dolgod, mint hetente visszamenni a megadott tárhelyre, hogy az újonnan feltöltött anyagokat elolvasd/megnézd/meghallgasd!
  • AETR személyes (sofőr) oktatás a saját cégedben. Ez a saját cégedben tartott professzionális oktatás, vizsgával egybekötve, megfelelő igazolásokkal. Az oldalon megtalálod a linkjét.

 

Ez tehát a terméklétra, amit igénybe véve eddig nem látott magasságokba szárnyalhat az AETR megértésed és alkalmazási képességed!