Mi lesz a magyar fuvarozókkal jövőre?

 
Mi lesz a magyar fuvarozókkal jövőre? Vajon mi lesz a magyar fuvarozókkal jövőre? Milyen lehetőségeik vannak, mit tehetnek, és egyáltalán mit KELL tenniük azért, ha egyáltalán talpon akarnak maradni?

A gazdasági helyzet ma Magyarországon finoman szólva nem a legrózsásabb, és jövőre nagyon úgy néz ki, hogy még keményebb lesz. Nemrég olvastam egy cikket, fel is tettem a Facebook-oldalamra, ott elolvashatod, aminek az volt a címe, hogy Mi lesz veletek, magyar kistigrisek? (Ezen az oldalon a jobb oldali sávban láthatod ennek bevezetőjét.) A cikk azzal kezdődik, hogy a gázolaj árának folyamatos emelkedése, a forint gyengülése és a kiszámíthatatlan gazdasági helyzet csak néhány szempont a sok közül, mellyel a kis- és középvállalkozói szektorban működő szállítmányozó és logisztikai szolgáltató cégeknek számolniuk kell, amikor megtervezik a következő évet. Van-e esélyük ebben a helyzetben ezeknek a kistigriseknek a növekedésre, vagy a mostani állapot szinten tartása lehet számukra a legfőbb cél?

A cikk lényege az, hogy egyrészt a "nagyok" felosztották a piacot egymás között, másrészt a kisebb vállalkozásoknak nagyon "kis szelet jut a tortából" (az újaknak tényleg csak morzsák jutnak), harmadrészt az egyetlen kiutat számukra a nagyon komoly szemléletváltás jelenti, és aki ezt nem teszi meg, annak vége, kész, lehúzhatja a rolót.

Röviden ez annyit jelent, és idézem a cikk egy részét, hogy :

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek felismerték, hogy a komplex vevői kiszolgálás érdekében folyamatosan optimalizálniuk kell a szolgáltatási portfóliójukat, további fejlesztéseket kell tenniük piaci részarányuk és a kapacitásaik növelése érdekében. Továbbá azért, hogy hosszú távon a régiós piac meghatározó szereplői tudjanak maradni. Úgy kell kialakítani s allokálni erőforrásaikat, hogy az a legjobban szolgálja a vevői elvárásokat.

A szakember szerint érdemes lenne elgondolkozni az egyes szállítmányozó és logisztikai szolgáltató cégek közötti partneri, illetve stratégiai összefogáson is. A hazai multinacionális vállalatok jó mintát adhatnak arra, hogyan lehet egy gyártó, termelő, kereskedő vállalat és egy logisztikai cég összefogásával hatékonyabban és eredményesebben működni. Elképzelhető azonban az is, hogy ezek a hazai logisztikai szolgáltató cégek hálózatokba szerveződnek és hubként logisztikai együttműködéseket alakítanak ki.

 


 

Már most nagy a baj...

Idézet a Napi Gazdaság Október 19-i számából:

A fuvarozók a verseny következtében képtelenek beépíteni tarifáikba az emelkedő üzemanyagárat, így a költségoptimalizáció miatt szinte a legapróbb autóalkatrész szükségességéről is meg kell győződniük − mondta lapunknak Diószegi István, a kecskeméti székhelyű Diószegi Trans Kft. tulajdonos ügyvezetője. Négy-öt évvel ezelőtt a gázolaj ára körülbelül száz forinttal volt alacsonyabb, s Diószegi szerint ebben az időszakban nem emelkedtek olyan mértékben a fuvardíjak, mint az üzemanyag ára.

Utat rövidítenek

Leginkább azoknak a vállalkozásoknak okoz gondot a gázolaj árának emelkedése, amelyek a termeléshez kapcsolódóan nagy tömegű áru mozgatásához rendszeresen nagy szállító járműveket kénytelenek igénybe venni, s vannak olyan területek, ahol egy-egy fuvarfeladatnál az idő számít, itt nem nézik a pénzt − fogalmazott az ügyvezető, aki azt is elmondta, hogy olyan termelő vállalkozásról egyébként nem lehet hallani, amely az emelkedő fuvardíjak miatt szüntette volna be tevékenységét. A kereskedők úgy próbálják kivédeni az emelkedő fuvardíjakat, hogy közelebbi területekről szerzik be az árukat.

Kisebb járművekre cserélik a flottát

Vokó Árpád, a Csini Kft. tulajdonosa és vezetője is arról számolt be, hogy nehezen élik meg a gázolaj árának folyamatos emelését. "Megyünk a veszteségbe, s tartalékainkat használjuk fel" − mondta. A vállalkozó például épp a költségek csökkentése érdekében kisebb járművekre cserélte flottáját. Arra a kérdésre pedig, hogy sikerül-e érvényesíteni az árakban az üzemanyag árának emelkedését, Vokó elmondta, ez év közben lehetetlen, esetenként egy-egy partner rugalmas, de a többség nem. Éves szerződésekről van szó, s ezekben nehéz elérni, hogy a gázolaj árának évközi emelése megjelenhessen a fuvardíjakban is.

15 százalékkal kellett volna emelni a fuvardíjat

Karmos Gábor, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára is azt mondta, hogy a fuvarozók nem állhatnak le a járműveikkel, hisz például a kereskedelmi szolgáltatásokhoz ez elengedhetetlen, így csak az lehet a kérdés, hogy érvényesíthetik-e a fuvarköltségekben a gázolaj árnövekedését. A fuvarozók önköltségének 40-45 százalékát teszik ki az üzemanyagköltségek, egy 10 százalékos gázolajár-emelkedésnél optimális esetben 4-5 százalékos fuvardíj-növekedést kellene végrehajtani. Mivel 18 hónap alatt 30 százalékkal nőtt a gázolaj fuvarozói ára, 12−15 százalékkal kellett volna emelkednie a fuvardíjaknak is.

 


 

Jövőre igyekszünk még többet segíteni nektek, maradj velünk!

Mivel a helyzet egyre nehezebb a fuvarozók számára, és egyébként is, a gazdasági megszorítások jövőre valószínűleg még nagyobb terhet tesznek rájuk, ezért egyszerűen NEM ELÉG az, ahogyan most próbálok meg segíteni nektek. A legelső cikk egyébiránt azt vetíti elő, hogy - függetlenül a "külső" tényezőktől, így pl. az üzemanyag ártól -, a "belső hozzáállásnak", a régifajta gondolkodásmódnak kell megváltoznia, és még inkább szolgáltatás-orientáltabb tevékenységet kell végezni: aki pedig nem tud vagy nem hajlandóak változni és lépést tartani ezzel - annak sajnos befellegzett.

Muszáj ezzel lépést tartanod ezzel, különben "eltűnsz a süllyesztőben". A "nagyok" már minden felosztottak maguknak, de van még lehetőség, csak éppen ehhez szemléletváltásra van szükség.

Így hát én is előbbre lépek, és előre nézek, és igyekszem még többet segíteni, még több mindenben a hasznodra lenni.

Természetesen továbbra is az AETR-terület marad az elsődleges fontosságú dolog, hiszen bőven van mit "rendbe tenni a fejekben" ezen a területen (sajnos, nem csak fuvarozói oldalról, hanem nem ritkán ellenőri oldalról is).

Épp ezért jövőre egy olyan dologgal fogok kijönni, amiről elképzelésed sincs, hogy ilyen lehet, vagy hogy ilyet valaki egyáltalán felvállalna, megcsinálna. Ne találgass, még ez titok! Egy olyan dolog, ami már majdnem kész van, a végső simítások vannak rajta, és jövőre az elsődleges fontosságú dolog lesz, amivel foglalkozunk. Teljesen az AETR területe, csak egy kicsit másképp. ÜGYFELEINK a jövőben nagyon hasznosnak fogják találni az új együttműködő partnereket.

Továbbá, épp azért, hogy a fentiekben leírtakban segítsünk, további együttműködő partnereket találtunk (és még fogunk is), akikkel egyéb fórumokat szeretnénk szervezni, mely alapvetően nem az AETR-ről fog szólni, hanem arról, hogy a fuvarozók miképp működhetnek esetleg együtt, valamint, hogy a hatóság részéről miképp kaphatnának töbt segítséget.

Emiatt például nem fogunk az ideihez hasonló AETR szemináriumokat szervezni, talán egyet tervezünk be jövő év végére - a most decemberi lesz az utolsó.

Leginkább ezzel az egy dologgal foglalkozunk majd, amiről írtam, hogy hamarosan megjelenik majd, és nagyon fog tetszeni, továbbá az egyéb fórumok megszervezése. Természetesen a céges oktatások továbbra is megmaradnak, de a szemináriumok nem. A jelszó a jövőre az ÖSSZEFOGÁS és EGYÜTTMŰKÖDÉS kell, hogy legyen. Nem azért, mert én ezt gondolom, hanem azért, mert a piac ezt diktálja. (És természetesen az előfizetéses szolgáltatás továbbra is működik, sőt, kiemelt szerephez fog jutni, hiszen az nagyon hasznos azon több száz ügyfelünk számára, akik ezt igénybe vették/veszik).

De még egyszer hadd hangsúlyozzam, hogy leginkább azzal szeretnénk foglalkozni - amellett, amit megjelentetünk -, hogy olyan olyan szakmai fórumokat próbáljunk összehozni, ami a legelső pontban, bekezdésben felvetett problémákra ad választ, segítséget. És igyekszünk jobban bevonni a hatóságokat is ebbe. És aki lépést akar tartani a fejlődéssel, annak lépnie kell, nincs mese! Annak nagyon is érdemes lesz jövőre is velünk maradnia!

 


 

Indulj tiszta lappal jövőre - használd ki ezt a megismételhetetlen, hihetetlen év végi akciót!

Mi lesz a magyar fuvarozókkal jövőre?Tetszik vagy sem, akarod vagy sem, a jövő év valószínűleg az idei évnél is keményebb lesz - bizonytalan gazdasági helyzet, a gázolajárral kapcsolatos mizéria, csak "morzsák" jutnak a kisebb fuvarozóknak a teljes tortából, a Magyarországgal szembeni bizalmatlanság, a további adómegszorítások, hogy csak néhányat említsek -, ezért semmi jóval nem biztatlak.

Illetve egy dologgal mégis: mivel mi is átérezzük ezt a helyzetet, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a fuvarozók, igyekszünk legalább egy kicsit most segíteni neked, azzal, amivel tudunk - és amit tudunk, azt mi megtesszük (erről olvashatsz ezen az oldalon). Mert tudjuk, hogy minél nehezebben megy egy vállalkozásnak, minél több oldalról sanyargatják, annál keservesebben, brutálisabban érinti egy kisebb bírság is (egy 200 ezer forintos is komoly probléma lehet ma már, nem mintha bármikor is kellemes lett volna kifizetni egy ilyet). Továbbá azért is, mert egy kis odafigyeléssel rengeteg dolgot tehetsz a vállalkozásod biztonságos működéséért az AETR területén (tudtad például, hogy a téli hónapokban jóval több a céges, telephelyi ellenőrzés, mint a közúti?).

Épp ezért most:

 

Egy kivételes, egyszeri, megismételhetetlen, hihetetlen lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy legalább ezzel segítsünk.

 

Ez tényleg olyannyira kivételes, hogy korlátozás nélkül elküldtem mindenkinek a címlistára is. Tudom, hogy sokak számára az a "megoldás", hogy nagy ívben tesznek a szabályokra - de velük NEM foglalkozunk és ők nincsenek is itt az oldalon most. Amiről most írok, az csak azoknak szól, akik ezt az oldalt olvassák - RÓLAD.

Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez egy KIVÉTELES lehetőség most neked, amint azt láthatod is, amit soha többé nem fogunk megismételni ebben a formában, és ha komolyan veszed a szabályok betartását és törődsz a cégeddel, akkor egyszerűen nem hagyhatsz ki! Mindezt azért tesszük, mert a jövő év valószínűleg keményebb lesz még az ideinél is, és legalább azt biztosíthassuk számodra, hogy TE teljesen felkészülten várd ezt - már ami a teljes AETR megfelelést illeti.

 


 

Kezdd az ÚJ ÉVET azzal, hogy bebiztosítod magad! MOST az év végéig egy hihetetlen akcióval tudunk ebben segíteni neked.

 

Rendkívüli karácsonyi akció minden termékre - egy elképesztő akció!

Rendkívüli karácsonyi akció minden termékre - teljes végkiárusítás!Nagyon szeretek olvasni, és nemrégiben az egyik nagy könyváruházban rendkívüli akciót hirdettek, aminek keretében a raktáron maradt könyvekből - teljesen jó állapotban voltak -végkiárusítást tartottak. Ennek révén jó néhány könyvet vettem az eredeti ár töredékéért (pl. 3700 forintos könyvet 790 forintért). Szóval, bevásároltam rendesen, és nagyon jól esett!

Aztán múlt vasárnap megint elmentem, de már nem volt az akció. Pedig vettem volna még könyveket, csak épp nem voltam elég gyors!

Ezen felbuzdulva, és mert jövőre, amint azt a fentiekben írtam elsődlegesen NEM ezen termékek értékesítése lesz a profilunk, sőt, a szemináriumok számát is igen-igen lecsökkentjük, és mert szeretnénk, ha MINDANNYIAN fel lennétek vértezve a kellő tudással, döntöttünk úgy, hogy egy ilyen "teljes végkiárusítást" mi is megcsinálunk. Sőt, lesz egy meglepetésünk is ehhez, amiről most még nem beszélek - mert ez csak bizonyos feltételek esetén lesz."Egészítsd ki könyvtáradat" - hihetetlen év végi akció!

Ennek az akciónak többek között az is a célja, hogy "kiegészíthesd a könyvtáradat", azaz, megszerezd mindazokat a hiányzó anyagokat, amik még nincsenek meg, RENDKÍVÜL KEDVEZMÉNYESEN, hogy tényleg tutira mindened meglegyen. Elintéztem Neked, hogy töredék áron te is hozzájuthass egy csomó termékhez, sőt, még Dankó Lászlónál és Kecskés Imrénél is, akik az NKH-nál dolgoztak, kialkudtam egy kis kedvezményt!

A lényeg: nem tudsz eleget tanulni ahhoz, hogy azt mondhasd, már mindent tudsz. Épp kedden tisztáztam én is egy olyan pontot az 561-es rendeletben Lászlóval és az Imrével, amiről korábban azt hittem, hogy teljesen tudom - és kiderült, hogy ez így van, csak épp jól megkavart a jogszabályi fogalmazás (még 4 év után is), ezért tettük tisztába teljesen.

Különben is: ismétlés a tudás anyja!

Ezért hát nézd meg, mit hoztunk neked össze! Figyelem! A megrendelést az oldal alján található megrendelési űrlapon tudod majd leadni, de előbb nézd meg, mit szerezhetsz most meg hihetetlenül olcsó áron, mivel több dolgot is rendelhetsz!Interjú Dankó László és Kecskés Imre egykori NKH-ellenőrökkel

Dankó László és Kecskés Imre interjú

Ez a DVD közel 5 órányi videóra vett interjút taralmaz, amit Dankó Lászlóval és Kecskés Imrével készítettem. Részletekért kattints ide!

Ezt a DVD-t önmagában eddig nem lehetett megvásárolni! Ez az egyetlen lehetőség, hogy megszerezd magadnak - az év végi akció keretében. 

Ára: 1.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)
280 kérdéses Teszt CD

Nagy AETR Tesztgyűjtemény

280 kérdés - 280 válasz az AETR-rel kapcsolatban. Tavaly szeptemberben állítottuk össze Dankó Lászlóval ezt a tesztgyűjteményt. Két részből áll: egy 177 kérdéses részből, melyet pdf-ben nyomtathatsz ki, és belépve a netre megnézheted a válaszokat, valamint egy 103 kérdéses részből (Dankó László vizsgakérdései), melyeket Power Pointos formában válaszolhatsz meg (a válaszokat egyből látod).  Részletekért kattints ide!

Ne keverd össze a vizsgával! Ezeknek a kérdéseknek a kényege az, hogy begyakoroltassa a dolgokat. 

Ára: 14.400,- Ft + Áfa helyett 1.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)
A Válaszok DVD

Nagy AETR Tesztgyűjtemény

Egy 210 kérdéses DVD, mely megválaszol RENGETEG felmerülő kérdést. Ez egy olyan DVD, melyeknél a kérdések felét ezelőtt egy évvel még nem igazán tudtuk volna megválaszolni. Ezeket a kérdéseket ti tettétek fel. Én konzultáltam szakértőtársaimmal és ennek révén megválaszoltam ezeket. Szinte önálló oktatóanyaggá vált ezáltal. Részletekért kattints ide!

Ára: 16.800,- Ft + Áfa helyett 2.300,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)

A tatabányai előadás CD-n!

Nagy AETR Tesztgyűjtemény

Felvettük a 2011. márciusi, tatabányai szeminárium első 4 óráját – ami minden fontos információt tartalmaz a járművezetők részére – és megjelentettük egy CD-n. Ebben az összes ott elhangzott kérdés és válasz benne van. Részletekért kattints ide!

Ára: 10.400,- Ft + Áfa helyett 1.600,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)

A teljes előadás átirata színes, nyomtatott, spirálozott formában + szegedi szeminárium előadás CD (Kecskés Imre)!

Ha megvan a Szemináriumi DVD-d vagy a Professzionális Oktatócsomagod, vagy voltál szemináriumon vagy céges oktatáson, akkor MINDENKÉPP szerezd meg! Ha ezek egyike sincs meg neked, akkor az átirattal együtt ezek valamelyikét is meg kell rendelned.

AETR szeminárium átirat

A korábban megtartott szemináriumokon rendszeres "probléma" volt, illetve a résztvevők gyakran kérdezték, hogy "lehet-e kapni valami átiratot, jegyzetet a tanultakhoz?" Mivel sajnos, akkor még nem állt rendelkezésünkre ilyen anyag, ezért utólag pótoltuk, elkészítettük ezt, és... a régi résztvevők és Szemináriumi DVD-vásárlók rengeteget vettek belőle. CSAK azok vásárolhatják meg, akik céges oktatást vagy szemináriumi DVD-t és/vagy Professzionális Oktatócsomagot vettek vagy szemináriumon voltak! Ha ezek valamelyikével NEM rendelkezel, akkor az átirat NEM rendelhető!

(Tipp: csak ajánlani tudom egyébként a megvásárlását, mert egy írott anyag mindig kéznél van és jól jön, plusz megkapod hozzá az ajándék CD-t.) Részletekért kattints ide!

Ára: 3.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)

Az eredeti Professzionális Oktatócsomag

Az eredeti Professzionális Oktatócsomag

Ez egy 8 részes, komplett, közel 3 órás oktatófilm, melyben a járművezető oktatást ÉN végzem el helyetted: te csak levetíted a filmből rájuk vonatkozó, közel 2 órás részt a sofőröknek, és a film megtanítja nekik azokat a dolgokat - méghozzá egyszerűen és könnyen érthetően -, amit ismerniük kell ahhoz, hogy MEGFELELJENEK az 561/2006-os EK rendeleteknek, és ezzel elkerülhessék a büntetéseket. Így megismerik azt, hogy mit jelenenek mindezek a való életben. Részletekért kattints ide!

Az eredeti oktatócsomag rengeteg bónusszal!

Ára: 27.200,- Ft + Áfa helyett 7.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)

AETR Mesterkurzus DVD sorozat

Nagy AETR Tesztgyűjtemény

Az AETR Mesterkurzus 2011. január 15-én volt. Csak korlátozott számban fogadtuk az érdeklődőket. A teljes szemináriumot videóra vettük, az összes hozzászólással, kérdéssel, válasszal, megjegyzéssel, észrevétellel együtt, és több, mint három hétig dolgoztam rajta, mire összehoztuk ezt a 6,5 órás "mesterművet", hogy pontosan olyan legyen, mint amilyenre Neked is szükséged van: Részletekért kattints ide!

Ára: 27.200,- Ft + Áfa helyett 8.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)
Teljes csomag egyben

Abban az esetben, ha még nem rendelkezel az anyagokkal, vagy csak nagyon kevés van meg belőlük, és még több pénzt szeretnél megtakarítani, akkor rendeld meg egyben a teljes csomagot. Azonban szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a Teljes csomag nem tartalmazza a Professzionális Oktatócsomagot, csak a Szemináriumi DVD-ket (és az összes többi, fent felsorolt anyagot).

A teljes csomag ára: 74.600,- Ft + Áfa helyett 17.700,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)

Nagy AETR Tesztgyűjtemény

Az utolsó szeminárium

AETR szeminárium helyszín

Az utolsó szeminárium - legalábbis jövő év őszéig biztosan nem tartunk több ilyent. A szemináriumokat már nem kell bemutatnunk, az idén 5 hasonlót tartottunk. Minden olyan kérdést megválaszolunk, ami valaha is foglalkoztatott a fuvarozás terén. Lehet, hogy megkérdezted már másoktól, de mégis bizonytalan vagy.

Dankó Lászlóval az a célunk, hogy minden kérdésedre választ kapj, és végre ne kelljen attól tartanod, hogy ha megállítanak, akkor kiszolgáltatott leszel, mert nem tudod, milyen lehetőségeid, jogaid vannak. És persze az elmaradhatatlan vizsga is meglesz. Részletekért kattints ide!
Különleges bónuszok az év végi céges oktatásokhoz

Oktatás

Ha nem olvastad Karl von Clausewitz A háborúról című könyvét (magyarra fordította báró Hazai Samu, 1917-ben kiadva először), akkor nem értékelheted eléggé azokat a szabályokat, amelyek azzal a “háborúval” kapcsolatosak, amit fuvarozóként a hatósággal vívsz

Az “ellenség” a fuvarozó szempontjából a “könyörtelen” hatóság, aki a szabályok, az AETR-előírások betartását kéri számon rajta.

(Az ellenség szó természetesen idézőjelben, hisz nincs szó erről.) Könnyű kikövetkeztetni a szándékát: rábírni a fuvarozókat az előírások betartására, ennek elmulasztása esetén bírságokat kiszabni (és ezzel rábírni a fuvarozókat az előírások betartására). NEKED ennek megfelelően KELL cselekedned. Vagyis: vagy csalsz, bujkálsz és megpróbálod megúszni a dolgokat vagy “megtanulod a dörgést”: tanulsz, megtanulod a szabályokat és a kiskapukat, a jogszabályok HELYES értelmezését és alkalmazását a SAJÁT tevékenységed számára.

Most, az év végi akciónk keretében jó néhány bónuszt adunk az oktatás mellé. Ezt nem kellene kihagynod! Részletekért kattints ide!
Kedvezmény tachográf kiértékelésre

Tachográf kiértékelés

Mivel szeretnénk teljessé tenni az egész megoldást és tényleg biztosítani, hogy TISZTA LAPPAL indulhass, ezért két volt ellenőrünknél, Dankó Lászlónál és Kecskés Imrénél is kialkudtam Neked egy 15%-os kedvezményt december 31-ig tachográf kiértékelésre.

Mivel mindketten bérkiértékelést végeznek, ezért ez nagy segítséget jelent Neked: ha megvetted valamelyik nagyobb DVD-t (Professzionális Oktatócsomag vagy 6,5 órás Szemináriumi DVD, akkor a korongok, kártyák kiértékelésére 15% kedvezményt biztosítanak az év végéig - ami TÉNYLEG teljesen szabályossá teszi a működésedet. Használd ki, amíg lehet!

 

Használd ki ezeket a hihetetlen kedvezményeket, amiket SOHASEM ismétlünk meg, és céljuk, hogy a jövő évet úgy indítsd, hogy "tiszta legyél"!


Karácsonyi "végkiárusítás" - megszerzem!

Az alábbiakban látod a fenti akciós termékek megrendelőjét. egyszerűen csak pipáld be azt, amelyikre szükséged van! Több tételt is bepipálhatsz, és egy-egy tételből több darabot is rendelhetsz.

Kérlek, hogy a megrendelésedet csak akkor add le, ha komolyan is gondolod a vásárlást! Az utánvétes termékeknél, de a sima postaköltségnél is sokba kerül az a postadíj, amit nekem kell fizetnem esetleg feleslegesen. Remélem, ezt megérted!

(A megrendelésnél nem tudjuk megmondani, mennyi lesz a postaköltség vagy az utánvételi díj, mert ez érthetően attól függ, mit és milyen összegben rendeltél + a súlytól.)

Az árak forintban értendők.

Az alábbi megrendelő űrlap csak a termékek megrendelésére szolgál. A céges oktatás, a szeminárium vagy a tachográf kiértékelések megrendelése email-en keresztül történik. Tégy meg mindent azért, hogy amennyire csak lehet, legyél teljesen biztonságban! Ezekkel az akciókkal igyekszünk segíteni most neked ebben. És maradj velünk jövőre is, mert nagyon sok hasznos dologban lesz részed!

Indulj tiszta lappal jövőre!

 


Karácsonyi végkiárusítás megrendelő űrlap

 

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím:
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Számlázási cím:
ugyanaz, mint a postázási cím
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

KéremTermék neveRégi árÚj árÁfaDarabBruttó ár
  - 1 900 25%
0
  14 400 1 900 25%
0
  16 800 2 300 25%
0
  10 400 1 600 25%
0
  - 3 900 25%
0
  27.2007 900  25%
0
  27 200 8 900 25%
0
  74 600 17 700 25%
0
 
 Összesen:
0

 

 

Üdvözlettel:

Kuzma Ferenc AETR szakértő
info@aetr.hu
+36-70/391-2885