Kosár

Már kétféle megrendelésre is lehetőséged van…

 

Válaszd ki, hogy milyen formában szeretnéd megrendelni az anyagokat!

nyomtatott-anyagok-rendelése
online-anyagok-rendelése

 

Nyomtatott anyagok megrendelése

Ha ezt választod, akkor MINDEN anyagot (valamennyi könyvet, CD-t és DVD-t) kinyomtatott, könnyen olvasható és kézzel fogható formában szerezhetsz meg. Ez leginkább a könyvek esetében hasznos, mert így azokat bárhová magaddal viheted, de a többi anyagot is könnyebb lehet így nézni vagy hallgatni (nincs szükség hozzá Internetre).

Ez a verzió valamivel drágább, hiszen ebben az esetben fizikailag nyomtatott, gyártott anyagokról van szó, amik valamivel növelik a költséget, + plusz még a postázás díjával is számolnod kell.

Viszont ez a “kényelmesebb” verzió abból a szempontból, hogy mindent a kezedbe kapsz (a könyvet könnyebb így olvasni, főleg, ha csak esténként a fülkében vagy az ágyadban van időd olvasni). Továbbá, így tetszőleges darabszámot tudsz rendelni belőle – kedvezményesen a kollégáknak, ismerősöknek, sofőrjeidnek!

Figyelem! A nyomtatott AETR könyvet szeptember 9-től tudjuk postázni (akkor jön ki a nyomdából), addig csak előrendelést tudunk rá felvenni!!!

Nyomtatott anyagok megrendelése ==>>

Online anyagok megrendelése

Ebben a rendelési formában MINDEN anyagot (valamennyi könyvet, CD-hanganyagokat és DVD-videókat) olyan formában kapsz meg, hogy letöltheted azokat egy fájlba és így olvashatod, nézheted, hallgathatod azokat. A könyvek ebben az esetben e-book formátumban állnak rendelkezésedre, és számítógépen tudod olvasni őket (pdf formátumban).

Ez leginkább azoknak hasznos, akik egy kicsit kevesebbet akarnak költeni az anyagokra, illetve, külföldiek számára, akiknek könnyebb megoldást jelent ez a mód, mintha postázni kellene (nem egyszer volt probléma azzal, hogy külföldre nem tudtuk elküldeni a könyveket, mert rettenetesen sokba került a szállítási költség).

Ez a verzió nyilván valamivel olcsóbb, mivel ebben az esetben nincs szó fizikailag nyomtatott, gyártott anyagokról, amik növelhetnék a költségeket, valamint nincs postázási díj sem természetesen.

Ebben az esetben annyi a “nehézség”, hogy a könyvek olvasásához mindenképpen számítógépre van szükség, mivel pdf-formátumban vannak, mint ahogy a letölthető hanganyagokhoz és videókhoz is.

Online anyagok
megrendelése ==>>

 

FONTOS!!! NINCS “keresztbe rendelés”! Ez azt jelenti, hogy vagy csak nyomtatott formában rendelhető minden anyag, vagy csak online módon. NINCS olyan, hogy pl. a könyveket nyomtatva, a többit pedig online szeretnéd…