Kosár

Riport az ATV-ben és más médiákban…

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata2011.05.03.-án ment le egy riport az ATV-n, A TV ügyvédje műsorban, ahová szakértőnek hívtak meg. Ha valaki ismeri ezt a műsort, akkor tudja, hogy mi a témája: olyan ügyeket feldolgozni, ahol becsaptak, megkárosítottak vagy átvertek valakit. Meglehetősen izgalmas témákat láthatunk a műsorban.
Mint ahogy EZ a kb. 12,5 perces, “tachográfos-ügyes” kisfilm is ilyen. Mindenki döntse el, hogy a kisfilm végén nyilatkozó ügyvéd állítása megfelel-e a valóságnak vagy sem. Én tudom a választ. De ahogy egyik hírlevélolvasónk írja: “nem véletlenül van különbség a SZAKÉRTŐ és az ügyvéd között”.

Nézd meg, mert tanulságos!   Irány a kisfilm! >>>>

Riport a Csaba Rádióban

Riport a Rádió 17-tel

Riport az Európa Rádióban

Interjú Csaba RádióKattints ide a Csaba Rádióban tartott ÉLŐ interjú meghallgatásához! (Én telefonos kapcsolatban voltam, a studió vendég pedig Áchim Mihály Miklós, az MKFE mandátumvizsgáló bizottságának elnöke, nemzetközi árufuvarozó)

Interjú Rádió 17 Kattints ide a Rádió 17-ben tartott ÉLŐ interjú meghallgatásához! (Szintén telefonos kapcsolatban voltam, az adás ÉLŐBEN ment le, amit ismételtek) Interjú Európa RádióKattints ide az Európa Rádióban lement interjú meghallgatásához! (Szintén telefonos kapcsolatban voltam, az adás FELVÉTELRŐL ment le, amit 2-szer adtak le aznap)

 

 

Referenciák – akiknek már SEGÍTETTÜNK!

 

Azok, akik eddig igénybe vették szolgáltatásainkat (a szám napról napra folyamatosan növekszik…, ). Vess egy pillantást eddigi közel 1.550 ügyfelünkre! (2014. augusztus 14. állapot.)

Mátrai Erőmű Zrt. (a bükkábrányi bánya és a visontai telephely is)…
Hajdú Volán Zrt…
Vértes Volán Zrt…
Vikom Trans Kft…
Gartner Intertransz Hungária Kft…
K & V International Transzport Kft…
Györe Intertransz Kft…
Mobilgas Zrt…
Bau-Trans Kft…
Huncargo Logistics Szállítmányozási Kft…
“VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt…
Avermann-Holvex Kft…
Szelektiv Kft…
Molker-Trans Kft…
Gázépszerker Kft…
Merkon Kft…
BA-HA-MA’S Kft…
Navigátor Centrum Kft…
NiT-AFT Kft…
VOLÁNBUSZ Zrt…
T.I.M. Autósiskola Kft…
MR Sped Szállítmányozási Kft…
AGS Budapest Kft…
Országos Villamostávvezeték ZRt…

A TELJES referencia lista megtekintéséhez kattints ide!

A TELJES referencia lista

 

 

A teljes referencia lista megtekintéséhez kattints ide! ==>>

 

A válasz az elkeseredésre és a kérdésekre 2 könyv:
AETR A GYAKORLATBAN, valamint HÚSBA VÁGÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ UTAKON

[flashvideo file=FLV/Popup-video.flv /]

 

Mindegy, hogy fuvarozol, szállítasz, belföldezel, nemzetközizel, buszozol, daruzol, kamionozol vagy betont szállítasz. LEPIPÁLHATOD az ellenőröket szakmai felkészültségben és bizonyosságban – ezáltal elkerülheted a bírságokat. Ezekre az anyagokra van szükséged. MOST!

 

Az AETR sötét rejtelmei és félelmei – FELFEDVE és MEGOLDVA!

Megrendelem MOST!