Kosár

AETR anyagok – rendelési űrlap

FONTOS!!!
Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a (06) 70/391-2885-ös telefonszámot és eligazítunk!

 

[inline]

NYOMTATOTT KÖNYVEK. A “minimum kötelező” anyagok minden fuvarozó és szállító vállalkozás és sofőr számára.

AETR könyv 9.0, nyomtatott formában –
20% ONLINE rendelési kedvezmény!
Ár: 6,880 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR könyv 9.0-ás verzió a saját számlás szállítókra vonatkozó változással és a belföldi napidíjakkal!

AETR emberi nyelven fuvarozóknak és szállítóknak 390 oldalon! (9.0-ás verzió.)

 • Egy könyv, amiből eddig 4.250 példány elkelt.
 • Idén nyárra aktualizáltuk, az első kiadáshoz képest 130 oldallal kibővítettük, még több információt tettünk bele, hogy megfeleljen a legújabb jogszabályoknak és elvárásoknak.
 • 390 oldalnyi információ, mely az ALAPOKTÓL kezdve magyarázza el az AETR elfedett, félreértett vagy félre magyarázott rejtelmeit, végigvéve a jogszabályok pontjait soha
  nem látott részletességgel
  , kiegészítve a legújabb EU-s jogszabállyal.
 • Fuvarozóknak és saját számlás szállítással foglalkozóknak, vagy mentességgel bíró vállalkozásoknak egyaránt “kötelező tananyag”!
 • Fizikailag nyomtatott, gyártott anyagokról van szó, melyek esetében + plusz még a postázás díjával is számolnod kell. Viszont ez így egy “kényelmes” megoldás abból a szempontból, hogy mindent a kezedbe kapsz (a könyvet könnyebb így olvasni, főleg, ha csak esténként a fülkében vagy az ágyadban van időd olvasni). Továbbá, így tetszőleges darabszámot tudsz rendelni belőle – kedvezményesen a kollégáknak, ismerősöknek, sofőrjeidnek!
 • NINCS több titok! NINCS több helytelen értelmezés! NINCS több félremagyarázás! Csak a teljes magyarázat, A-tól Z-ig, lépésről lépésre.
 • Öreg rókáknak és kezdőknek egyaránt AJÁNLOTT kiadvány!Nettó ár
 6 880 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Figyelem! Az új könyv 2017. június 2-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. szeptember 21-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

AETR könyv 9.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ szabályokkal, 390 oldal) ONLINE RENDELÉSI AKCIÓBAN 20%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak 6,880 Ft (+0% áfa)!

 

Több AETR könyv egyidejű rendelése –
30% kedvezmény könyvenként!
Ár: 6,020 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Több AETR könyv együtt

AETR könyv 9.0-ás kiadás, kedvezményesen – ha EGYSZERRE LEGALÁBB 2 példányt rendelsz belőle!

 1. Ha egyszerre több példányt szeretnél vásárolni, akkor EZT használd, mert így minden darabra 30% kedvezményt kapsz! Ez egy mennyiségi kedvezmény. Figyelem! Minimum 2 db AETR könyv egyidejű rendelése esetén érvényes ár, vagy ha már KORÁBBAN vásároltál AETR könyvet, akkor egy ÚJ PÉLDÁNY vásárlása esetén használhatod ezt a kedvezményt!
 2. Ez az ár akkor is érvényes, ha már rendelkezel az AETR könyvvel, de szeretnél további példányokat rendelni belőle. Ez esetben MINDEN további példányt 30%-os
  kedvezménnyel
  szerezhetsz be.
 3. Figyelem! Ez a kedvezmény NEM érvényes a teljesen új, 1 darabos könyvvásárlás esetén! Ez csak a fenti 1-es és 2-es pontra igaz.Nettó ár
 6 020 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!

AETR könyv mennyiségi kedvezménnyel (minimum 2 db) vagy további példányok a könyvből, ha korábban már rendeltél, nettó 8,600 Ft helyett csak 6,020 Ft / db (+0% áfa).

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell –
10% ONLINE rendelési kedvezmény!
Ár: 5,400 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

 • Ezen szakmai kiadványunk a 165/2014/EU rendelet legfontosabb kérdéseire ad választ a tachográfokkal kapcsolatban, és gyakorlati útmutatót ad a tachográfok használatához, sok-sok képpel és magyarázattal.
 • Méltó párja és fontos kiegészítője a mostanra kibővített és “felturbózott” AETR könyvnek.
 • 200 oldalnyi információ, mely azokra a kérdésekre ad választ, amiket TI tettetek fel és kérdeztetek meg a tachográfok gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.
 • Részletes tájékoztató és bemutató mind a korongos, mind a digitális tachográfokról. Ez utóbbiak az Actia, Stoneridge és Siemens-VDO tachográfokra vonatkozik.
 • 1. Fejezet: A tachográffal kapcsolatos alapvető meghatározások – A 165/2014/EU rendelet alapvető meghatározásai a tachográffal kapcsolatban – ezek értelmezése
 • 2. Fejezet: Alapvető ismeretek az analóg (korongos) tachográfról és annak kezeléséről – Analóg (korongos) tachográf alapvető ismerete és kezelése
 • 3. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról járművezetők részére – Alapvető ismeretek a járművezetői kártyáról; Piktogramok, országkódok, tevékenységek szimbólumai és tachográf kijelzői üzenetek; Alapvető ismeretek a digitális tachográffal kapcsolatban; A digitális tachográf kezelése, karbantartása; Veszélyes áruk kezelése a digitális tachográfon.
 • 4. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról a vállalkozások részére – Alapvető információk a vállalati (üzembentartói) kártyáról; Letöltések: járműegység és járművezetői kártyák
 • Ezen szakmai könyvünk jelentős segítséget nyújt mind a vállalkozásoknak, mind pedig azok járművezetőinek.
 • MINDEN EGYES OKTATÁSON, ahol voltam, a járművezetők jelentős része olyan alapvető kérdésekkel sincs tisztában, hogy
  – egyáltalán MIKOR kell szalagot nyomtatni, miért és hány napot;
  – MIKOR és HOGYAN kell használni az OUT üzemmódot és mikor TILOS;
  HOGYAN kell eljárni és elszámolni az időket a telephelyi mozgások esetén;
  – HOGYAN kell az ORSZÁGKÓDOKAT és a TARTOMÁNYKÓDOKAT (Spanyolország esetén) használni, mikor kell beírni és mikor NEM; mi van, ha átléped az országot, vagy mit tegyél négykezes esetén, amikor a kártyákat cserélitek – akkor is kell országkód?;
  HOGYAN kell több, egymás utáni eseményt visszaírni a kártyára (pl. volt készenléted, aztán munkád, aztán pihenőd, és ezt kézi bevitellel kell bevinni a kártyádra);
  – mi a teendő, ha lejárt a kártyád és az új még NEM érkezett meg, vagy megérkezett, de nem érvényes még, vagy ha a kártya elveszett, megsérült, stb.;
  – vagy az UTC/helyi idő kiigazítási lehetősége, beállítása;
  – vagy miként kell használni a fel/le nyilakat, a vissza gombot;
  – mit jelentenek az egyes üzenettípusok (üzenet, előzetes figyelmeztetés, figyelmeztetés, hiba), amik a tachográf kijelzőjén időnként megjelenhetnek, mit tegyél ilyenkor;
  HOGYAN kel értelmezni egyáltalán egy nyomatot, mi-micsoda rajta, mi-mit jelent, stb.
 • Sorolhatnám tovább még, hogy mikkel találkozok, de pont ezek a kérdések indítottak arra, hogy megcsináljuk ezt az újabb szakmai kiadványt, ami úgy tűnik, nem igazán nélkülözhető, ha azt akarod, hogy a járművezetőid TÉNYLEG megértsék ezt és jól csinálják.
 • Végső soron, NE FELEDD az alapszabályt! MINDEN a vállalkozás kötelessége, és ha már így van, akkor nem árt, ha jól használható “oktatófegyverek” állnak a rendelkezésére – ami ugyanakkor a sofőröknek is hasznos. Ezért készült ez a kiadvány, hogy ez is nagy hasznodra legyen.Nettó ár
 5 400 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban ONLINE RENDELÉSI AKCIÓBAN 10%-os kedvezménnyel 5,990 Ft helyett csak nettó 5,400 Ft (+0% áfa)!

 

AETR konferencia 2016. január 16. –
egy egyedülálló kiadvány könyv formában!
Ár: 4,900 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16.

AETR konferencia 2016. január 16. Egy egyedülálló konferencia, könyv formában megjelentetve!

 1. 2016. januárjában a Gastland Hotelben, Szigetszentmiklóson tartottuk eddigi legnagyobb konferenciánkat, több, mint 140 résztvevővel.
 2. A konferenciáról aztán TELJES EGÉSZÉBEN egy átiratot készítettünk, amibe MINDEN EGYES SZÓT leírtunk, ami ott elhangzott, betű szerint. Minden kérdést, minden választ, minden hozzászólást. Ezt adtuk ki nyomtatott könyv formátumban, ami 2016. március 31-én jött ki a nyomdából.
 3. A konferencián egész más nézőpontból mutattuk be a szabályokat, mint az AETR könyvben, igazítva az egyéni, jelenlegi, mindennapi problémákhoz. Sok-sok további, egyedi példát olvashatsz, a konferencián vetített diaképek TELJES anyagával együtt. Mindezt 220 oldalon.
 4. Mitől más ez, mint az AETR könyv?
 5. Attól, hogy egy konferencia mindig sokkal SZEMÉLYESEBB, közvetlenebb, és sokkal inkább képes a napi, aktuális kérdéseket megválaszolni. Továbbá, számtalan olyan kérdés hangzik el, amit CSAK ott, CSAK akkor tudunk megválaszolni, átbeszélni, amit az AETR könyvben nem írtunk le. És, MINDENKI hozzászólhat a témához, és elmondja a SAJÁT tapasztalatát is, hogy ő hogyan járt el, vagy hogyan kezelt egy adott helyzetet – ami MÁSOK számára nagyon hasznos. Ezeket találod a könyvben.

 6. Tehát, az AETR könyv az ALAPOK ALAPJA, ez az első könyv, ami nélkül NEM lehet működni. A konferencia pedig sokkal inkább a napi problémák, nehézségek, kérdések megválaszolásával foglalkozott, és természetesen más oldalról is megvilágítja a témakört, ami még érthetőbbé teszi az anyagot. EZ volt az oka annak, hogy kiadtuk könyv formájában.
 7. A konferencián rengeteg kérdést válaszoltunk meg, amit részben előre feltettek a résztvevők, részben pedig ott hangzottak el. Néhány kérdés ezek közül, ízelítőül:
  – Gépkocsivezetők napi, heti, havi munkaideje órákban (számokban) kifejezve. Telephelyi mozgások tachográfos autóval és azok dokumentálása (munkavállaló, munkáltató).
  – Ha vezetek valamennyi időt, tegyük fel, 1 órát, de akár 4 is lehet, majd megállok és rakodok, mondjuk 1 órát, ezután ugyanabban a pozícióban nyomok pihenőt és kiveszek 46 percet, helyesen jártam el? Ha vezetek, mondjuk 3 percet, majd kiveszek 16 perc pihenőt, azután vezetek 4 órát mondjuk, majd kiveszem a maradék 31 percet, helyesen jártam el?
  – Beérek a telephelyre, nyomok OUT-ot azt kiveszi a vezetési időből, de a munkaidőből nem. Tehát ha 9:59 napi vezetési időnél beérek a telephely kapujába, ott nyomok OUT-ot, akkor az azt követő telephelyi mozgást, pl: tankolás, a sorba való beállást nem számolhatja hozzá a vezetési időmhöz? A munkaidőm persze ketyeg, míg le nem zárom a napot. Jól gondolom? Ez érvényes mondjuk kikötőben, cégek, lerakók területén is?
  – Milyen tevékenység után értelmezzük a 45 perce szünetet (akár egyben, akár külön)?
  – Mi határozza meg, hogy mikor kell egy 24 órás pihenőidőt csökkentett heti pihenőidőnek kezelni? Előfordulhat, hogy egy 11 órás napi pihenőidőt kiterjesztek hosszabbra, mondjuk 24 órára, mert valamiért úgy adódott?
  – Személyszállítást érintő kérdések, 12 napos szabály, éjszakai vezetés. Munkáltató kötelezettségei a vezetői kártyáról letöltött adatok felhasználását, elemzését, tárolását illetően.
  – 22:00 és 6:00 h- közötti vezetésnél 3 óra egybefüggő vezetés esetén kell 45 perc pihenőt tartani. Hogyan alkalmazható ez a gyakorlatban, ha valaki 20:30 h-kor kezd el vezetni, vagy 4:30 h-kor kezdi meg a vezetést?
  – A hosszú araszolás alkalmával a határon (12-24 óra) lehetséges-e OUT üzemmódban közlekedni? Igen-nem, illetve, van-e más legális megoldás?
  – Éves szabadság és táppénz esetén ki kell-e adnunk mindenképpen az igazolást vagy esetleg elfogadja-e a hatóság, ha a kártyára kézi adatbevitellel rögzítve van a pihenő? Ha ki kell adni az igazolást, akkor meg kell-e bontani a pihenőt és a szabadságot vagy mehet egyben az igazolás? Stb., legalább 100 kérdés, amit a konferencián megválaszoltunk a hallgatóknak ez CSAK ebben a könyvben olvasható el!Nettó ár
 4 900 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!

Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Hogy van ez a valóságban? –
Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!
Ár: 3,950 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?

Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!

 • Sok olyan kérdést kaptunk az idők folyamán, amiket bizony csak nagy tapasztalatunknak köszönhetően tudtunk megválaszolni – mert a jogszabályokból nagyon nehéz lett volna kihámozni, értelmezni, vagy egyszerűen csak sehogy máshogy nem tudtuk kezelni a helyzetet, mint úgy, hogy a valós életből vett tapasztalatokat osztottuk meg a kérdezővel. Ez a kiadvány ezekre a kérdésekre fókuszál elsősorban. Olyan kérdések megválaszolására, amiket máshol még nem tettünk meg, vagy nem ilyen formán. Teljesen gyakorlatias módon, az életből vett szituációkat elemezve.
 • Fontosnak tartottam a „tachográf-rendelet” legfontosabb pontjainak elemzését, értelmezését is, mert korábban ezeket sem tettük meg ezen jogszabály részletekkel – így, a „tachográfos könyvvel” együtt már ez is teljes mértékben értelmezésre került.
 • Ebben a kiadványban elsősorban azzal foglalkozunk, hogy válaszokat, megoldásokat adjunk általatok feltett kérdésekre, amiket kollégáinkkal az évek során a gyakorlatból merítettünk.
 • Olyan kérdésekkel kapcsolatban adtunk gyakorlatias, azonnal felhasználható tanácsokat, mint amiket az alábbi fejezetcímek sejtetni engednek (csak pár cím a teljes kötetből):
  • Hogyan lett 100 ezerből 600 ezer a bírság, avagy amikor NEM kellene kifogással élned!
  • Azt hitték, rendben van a pihenőidő, de tévedtek!
  • A legfőbb mumus: még mindig a 28 nap…
  • Tachográf hiba. Te tudod, hogyan kezelnéd? Íme!
  • Vajon jól vette ki így a heti pihenőidőket?
  • Figyelem! Változott a szünet 2 részletben kivehető időtartama!
  • Kell-e tartanunk 45 perces szünetet 4,5 órányi tényleges vezetést követően?
  • Lényeges különbség van az „561-es” szerinti szünet és a munkaközi szünet között! Nem árt tisztában lenned ezzel.
  • Döntött az EU Bírósága: az utazási idő is a MUNKAIDŐ része! Hogyan értelmezzük az éjszakai munkavégzést?
  • Mennyit vezethetsz 28 naptári nap alatt?
  • Mi a különbség a „napi vezetési idő” és aközött, hogy „egy nap mennyit vezethetsz”?
 • Esettanulmányok, rövid, megtörtént esetek, helyzetek – amikből te is nagyon sokat profitálhatsz, ha elolvasod őket. Szóval, irány a könyv!Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!

Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 3,950 Ft / db (+ 0% áfa).

 

KÖNYVCSOMAG: a 4 könyv együtt rendelve –
30% ONLINE együttes rendelési kedvezmény!
Ár: 16,345 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Négy könyv együtt 30%-os kedvezménnyel

Vedd meg EGYÜTT a 4 könyvet, 30%-os AKCIÓS csomagkedvezménnyel!!!

 • A leghatékonyabb a 4 könyvet együtt olvasni: a legtöbben így vették meg azokat.
 • Ha együtt rendeled meg ezeket, akkor az eredeti árhoz képest 30% kedvezményt kapsz. Ez az utólagos megrendelésekre NEM ÉRVÉNYES, csak ha MOST, együtt szerzed be őket.
 • A három könyv összesen 1.030 oldalnyi információ, mely alapvetően megváltoztatja a megértésedet az 561-es rendeletről, a 165/2014-es EU (tachográf) rendeletről és egyéb jogszabályokról.
 • Mivel nyomtatott anyagokról van szó, így mind a “zöld könyvhöz”, mind a konferencia könyvhöz, mind pedig az AETR könyvhöz még postaköltséget is számolnod kell. Így kalkulálj rendeléskor – de ez máris megtérül, a kedvezmény miatt!
 • Ha ezt választod, a fenti esetleges könyvrendeléseket ne felejtsd el törölni (vedd ki a pipát belőlük)!Nettó ár
 16 345 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Használd ki a 30%-os ONLINE CSOMAG kedvezményt az együttes vásárlásra! Szerezd be a SAJÁT példányaidat MOST!

Nyomtatott formátumban a négy könyv együtt ONLINE EGYÜTTRENDELÉSI AKCIÓBAN 30%-os kedvezménnyel 23,350 Ft helyett csak nettó 16,345 Ft (+0% áfa)!

 

 

AETR teszt CD – mérd fel tudásodat!

 

AETR tesztek CD-n
Ár: 490 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Teszt-CD-borito
Nettó ár
 490 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

A teszt CD önmagában is megrendelhető. Szerezd be a SAJÁT példányodat belőle MOST!

AETR tesztek gyűjteménye CD-n 490 Ft (+ postaköltség)
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző
adatai:
AETR könyv 8.0-ás verzió a saját számlás szállítókra vonatkozó változással és a belföldi napidíjakkal!

Teljes
neve:
E-mail
címe:
Telefonszáma:

 


Postázási adatok (ide küldjük a könyvet):

Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Könyv rendelése esetén személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben nincs csomagküldési díj.

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés (pl. hogyan talál meg a futár, ha nem könnyű megkeresni, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

Mielőtt a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra kattintasz alul…

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi
szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül
elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a kézhezvételtől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez
alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.
) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi úton behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap
kitöltésével és a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhelye: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX/27., Adószáma: 67000540141, Statisztikai számjele: 67000540479123101 (Fő tevékenysége: 479102, Csomagküldő, internetes kiskereskedelem, egyéb tevékenységi köre: 855901, M.n.s. egyéb oktatás).

A megrendelt (nyomtatott) terméke(ke)t légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy
utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj, mely 0% áfát tartalmaz (alanyi adómenes). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet:

 • banki átutalás esetén 1.030,- Ft + 0% áfa. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot az MPL futárszolgálat viszi ki.
 • utánvétel esetén 1.290,- ft + 0% áfa. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben is az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki, a személyes átvételkor. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt – neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.
 

Kattints az alábbi “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 


 
[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script]
[script]
counting(326);
counting(172);
counting(830);
counting(268);
counting(933);
counting(729);
counting(123);
oreloadCaptcha();
[/script]
[/inline]

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .