Karácsonyi akció, 2015.

 

 

KARÁCSONYI ÜNNEPEK!!!
KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY KARÁCSONY ÉJFÉLIG!

 

Népszerű könyvek és a letöltő eszköz

 

Karácsony ünnepe

christmas-gif-animation-4

Annak ellenére, hogy a karácsony egy tradicionális keresztény ünnep, sok nem-keresztény ember ünnepli világszerte a szeretet ünnepeként. A modern és népszerű ünneppel együtt jár az ajándékozás, a karácsonyi zene, a különböző mintázatú üdvözlőlapok küldése, templomi ünneplések, karácsonyi ebéd és ünnepi hangulatú tárgyakkal való díszítés, mint például karácsonyfa állítás, karácsonyi égők, girlandok, fagyöngyök és krisztustövisek elhelyezése, díszítése.

A karácsonyi ünnep szellemiségéhez, és jellegéhez hasonló ünnepek már korábban is léteztek, például a pogányok téli napfordulós ünnepe, a szaturnália ünnepségek. Az ókori Rómában december 17-25 között tartották a földművelés istenének, Szaturnusznak ezt a nagy ünnepét. Ekkor nagy táncos vigadalmakat tartottak birodalom szerte. A fény diadalát ünnepelték a halál és a sötétség felett. A feldíszített karácsonyfa a karácsony ünnepének egyik szimbóluma. Karácsonyfa-állításra először a 16. században, a Német-római Birodalomban került sor.

A régi pogány ünnep vigasságokkal volt tele, mivel a téli napforduló a régi földművesek körében az újjászületést, a reményt táplálta. A földművesek számára fontos volt a meleg eljövetele, mivel a létük múlott rajta. A meleg időszak a bőség időszaka volt, míg a hideg időszak a sötétség és a nélkülözés időszaka, ilyenkor az isteneket igyekeztek jókedvre deríteni... További részleteket a Wikipédia oldalán olvashatsz, ezen a linken...)

 


 

Nálunk MÁR MOST elkezdődött a KARÁCSONY! ITT A MI karácsonyi ünnepi akciónk - egészen KARÁCSONY ÉJFÉLIG!!!

 

AETR-Tachograf-konyvvel

Miről szól az akció?!

A 7-ik kiadás alkalmából, mivel nagyon fontos változásokat tartalmaz, NAAAGY AKCIÓT biztosítunk a következő termékekre:

 1. AETR könyv - 40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén a legújabb, 7-ik kiadásból (2015. december 7-én jött ki a nyomdából.)!!!
 2. Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell (a legújabb, "zöld") könyv - 40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
 3. A 2014-es teljes Mesterkurzus DVD - 50% kedvezmény BÁRKINEK, a teljes, 3 részes (8 órás) maratoni DVD-sorozatra!!!
 4. Tacho2Safe tachográf kártya és járműegység letöltő eszköz - 20% kedvezmény BÁRKINEK!!! További részleteket és leírást, használati útmutatót ide kattintva olvashatsz a termékről.

 

Figyelem! Az akció 2015. december 26. éjfélig tart, VAGY AMÍG A KÉSZLET TART, akármelyik is következik be előbb! Utána ezek a kedvezmények már NEM érhetők el.

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA!
A KARÁCSONY - AZ KARÁCSONY!!!!

 

 
Őrült akció - csak KARÁCSONY MÁSNAPJA ÉJFÉLIG!!! - Rendelési űrlap

 

Új AETR könyv 7.0, nyomtatott formában -
40% karácsonyi kedvezmény 2015. dec. 26-ig!
Ár: 5,160 Ft + 5% Áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) 7.0-ás AETR könyv Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
 • Egy könyv, amiből eddig 3.500 példány elkelt.
 • Idén november 28-án ÚJRA aktualizáltuk, még egy példát tettünk bele, hogy megfeleljen a legújabb jogszabályoknak és elvárásoknak, + plusz kiegészítettük a tevékenységigazoló lap új értelmezésével.
 • 384 oldalnyi információ, mely az ALAPOKTÓL kezdve magyarázza el az AETR elfedett, félreértett vagy félre magyarázott rejtelmeit, végigvéve a jogszabályok pontjait soha nem látott részletességgel, kiegészítve a legújabb EU-s jogszabállyal.
 • Fuvarozóknak és saját számlás szállítással foglalkozóknak, vagy mentességgel bíró vállalkozásoknak egyaránt "kötelező tananyag"!
 • Fizikailag nyomtatott, gyártott anyagokról van szó, melyek esetében + plusz még a postázás díjával is számolnod kell. Viszont ez így egy “kényelmes” megoldás abból a szempontból, hogy mindent a kezedbe kapsz (a könyvet könnyebb így olvasni, főleg, ha csak esténként a fülkében vagy az ágyadban van időd olvasni). Továbbá, így tetszőleges darabszámot tudsz rendelni belőle – kedvezményesen a kollégáknak, ismerősöknek, sofőrjeidnek!
 • NINCS több titok! NINCS több helytelen értelmezés! NINCS több félremagyarázás! Csak a teljes magyarázat, A-tól Z-ig, lépésről lépésre.
 • Öreg rókáknak és kezdőknek egyaránt AJÁNLOTT kiadvány!
Figyelem! A könyv 2015. december 8-án jött ki a nyomdából, a kéziratot idén november 28-án zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 7.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és a tevékenységigazoló lap új értelmezésével, 384 oldal) karácsonyi akció keretében CSAK MOST 40%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak 5,160 Ft + 5% áfa!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell -
40% karácsonyi kedvezmény!
Ár: 3,420 Ft + 5% Áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
 • Legújabb könyvünk a 165/2014/EU rendelet legfontosabb kérdéseire ad választ a tachográfokkal kapcsolatban, és gyakorlati útmutatót ad a tachográfok használatához, sok-sok képpel és magyarázattal.
 • Méltó párja és fontos kiegészítője a mostanra kibővített és "felturbózott" AETR könyvnek.
 • 200 oldalnyi információ, mely azokra a kérdésekre ad választ, amiket TI tettetek fel és kérdeztetek meg a tachográfok gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.
 • Részletes tájékoztató és bemutató mind a korongos, mind a digitális tachográfokról. Ez utóbbiak az Actia, Stoneridge és Siemens-VDO tachográfokra vonatkozik.
 • 1. Fejezet: A tachográffal kapcsolatos alapvető meghatározások - A 165/2014/EU rendelet alapvető meghatározásai a tachográffal kapcsolatban – ezek értelmezése
 • 2. Fejezet: Alapvető ismeretek az analóg (korongos) tachográfról és annak kezeléséről - Analóg (korongos) tachográf alapvető ismerete és kezelése
 • 3. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról járművezetők részére - Alapvető ismeretek a járművezetői kártyáról; Piktogramok, országkódok, tevékenységek szimbólumai és tachográf kijelzői üzenetek; Alapvető ismeretek a digitális tachográffal kapcsolatban; A digitális tachográf kezelése, karbantartása; Veszélyes áruk kezelése a digitális tachográfon.
 • 4. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról a vállalkozások részére - Alapvető információk a vállalati (üzembentartói) kártyáról; Letöltések: járműegység és járművezetői kártyák
 • Ez a legújabb szakmai könyvünk, ami jelentős segítséget nyújt mind a vállalkozásoknak, mind pedig azok járművezetőinek.
 • MINDEN EGYES OKTATÁSON, ahol voltam, a járművezetők jelentős része olyan alapvető kérdésekkel sincs tisztában, hogy
  - egyáltalán MIKOR kell szalagot nyomtatni, miért és hány napot;
  - MIKOR és HOGYAN kell használni az OUT üzemmódot és mikor TILOS;
  - HOGYAN kell eljárni és elszámolni az időket a telephelyi mozgások esetén;
  - HOGYAN kell az ORSZÁGKÓDOKAT és a TARTOMÁNYKÓDOKAT (Spanyolország esetén) használni, mikor kell beírni és mikor NEM; mi van, ha átléped az országot, vagy mit tegyél négykezes esetén, amikor a kártyákat cserélitek - akkor is kell országkód?;
  - HOGYAN kell több, egymás utáni eseményt visszaírni a kártyára (pl. volt készenléted, aztán munkád, aztán pihenőd, és ezt kézi bevitellel kell bevinni a kártyádra);
  - mi a teendő, ha lejárt a kártyád és az új még NEM érkezett meg, vagy megérkezett, de nem érvényes még, vagy ha a kártya elveszett, megsérült, stb.;
  - vagy az UTC/helyi idő kiigazítási lehetősége, beállítása;
  - vagy miként kell használni a fel/le nyilakat, a vissza gombot;
  - mit jelentenek az egyes üzenettípusok (üzenet, előzetes figyelmeztetés, figyelmeztetés, hiba), amik a tachográf kijelzőjén időnként megjelenhetnek, mit tegyél ilyenkor;
  - HOGYAN kel értelmezni egyáltalán egy nyomatot, mi-micsoda rajta, mi-mit jelent, stb.
 • Sorolhatnám tovább még, hogy mikkel találkozok, de pont ezek a kérdések indítottak arra, hogy megcsináljuk ezt az újabb szakmai kiadványt, ami úgy tűnik, nem igazán nélkülözhető, ha azt akarod, hogy a járművezetőid TÉNYLEG megértsék ezt és jól csinálják.
 • Végső soron, NE FELEDD az alapszabályt! MINDEN a vállalkozás kötelessége, és ha már így van, akkor nem árt, ha jól használható "oktatófegyverek" állnak a rendelkezésére - ami ugyanakkor a sofőröknek is hasznos. Ezért készült ez a kiadvány, hogy ez is nagy hasznodra legyen.
Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban KARÁCSONYI AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel 5,700 Ft helyett csak 3,420 Ft + 5% Áfa

 

Tacho2Safe kártya- és járműegység letöltő eszköz -
28% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2015. december 26-ig!
Ár: 59,920 Ft + 27% Áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) tacho2safe Nettó ár
 59 920 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
 • A legmodernebb és egyben legegyszerűbben kezelhető készülék, vállalkozások számára ideális és teljes körű letöltő eszköz. Nagyon elterjedt, kompatibilis bármilyen tachográffal. A TachografGURU-val tökéletesen együttműködik.
 • Most a készlet erejéig, AKCIÓS ÁRON a kiértékelő rendszer mellé lehetőség van a készülék megvásárlására. A készülék javítását, szoftverfrissítését – rajtunk keresztül – partnercégünknél lehet kérni, a számla ellenében.
 • Nagyon egyszerű kezelés a 4 érintő gomb segítségével. A letöltő csomag tartalmazza a kábeleket a tachográfból (jármű fedélzeti egység) történő letöltéshez, valamint a PC-vel való csatlakozáshoz.
 • 1 db AA-1,5 V-os lítium elemmel működik, ami bármikor könnyen cserélhető. Egyetlen elemmel kb. 500 db letöltés végezhető el, mielőtt az elem kimerülne.
 • Automatikus adat összeállítás és kártyaletöltés, anélkül, hogy egyetlen gombhoz is hozzá kellene érni: csak behelyezed a kártyát és máris elindul a letöltés.
 • 2 GB beépített (belső) Flash tárhellyel került forgalmazásra (kb. 60.000 letöltés adata fér el benne).
 • Az adatátvitel a számítógépre a «plug & play» (csatlakoztass és indíts) USB porton keresztül nagyon gyorsan történik.
 • A kijelzőn könnyen láthatóak az aktuális állapotok, a letöltés előrehaladása.
 • 100%-ban kompatibilis a TachografGURU-val, és valamennyi tachográffal.
 • A letöltési lehetőségek működtetése, kiválasztása a gombok segítségével történik, ami a kijelzőn kiválóan nyomon követhető.
 • A letöltési periódus könnyedén beállítható, kiválasztható a gombokkal.
 • Figyelmeztető jelzés a kijelzőn a következő kártyaolvasásra vagy jármű letöltésre.

CSAK NÁLUNK!!! Részletes, teljes, fényképes magyar nyelvű használati útmutatóval a teljes és hiánytalan letöltéshez, hogy januártól 100%-os lehess! Cseréld le a régi elhasznált letöltődet! Magyarország első számú Tacho2Safe forgalmazójától!


Tacho2Safe kártya- és járműegység letöltő eszköz karácsonyi akció keretében CSAK MOST 28%-os kedvezménnyel 82,700 Ft helyett csak 59,920 Ft + 27% áfa! KIZÁRÓLAG A KÉSZLET EREJÉIG!!!

 

AETR Mesterkurzus DVD-sorozat (3 db) -
50% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2015. december 26-ig!
Ár: 3,950 Ft + 27% Áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szemináriumi DVD-k Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
 • MINDEN fuvarozó és szállító KÖTELEZŐ alap oktató anyaga az AETR könyv mellett.
 • Dr. Szabados Tibor, igazságügyi szakértő és Dankó László, egykori KF-ellenőr szakértő közreműködésével és előadásaival!!!
 • Az AETR Mesterkurzus 2014. január 11-én került megtartásra. Csak korlátozott számban fogadtuk az érdeklődőket (kb. 40-en voltak). A teljes szemináriumot kamerára vettük, az összes hozzászólással, kérdéssel, válasszal, megjegyzéssel, észrevétellel együtt. Rengeteg kemény kérdést kaptunk, de szakértő kollégáimmal MINDET kielégítően megválaszoltuk.
 • Ez tehát a sofőröket és a vállalkozást egyaránt érintő teljes "561-es" és a kapcsolódó munkaügyi előírásokat jelenti, rengeteg kérdéssel és válasszal, amit a résztvevők tettek fel. A rengeteg kemény kérdésről a VÁLASZOKAT kizárólag ez az egyetlen felvétel tartalmazza: az ott elhangzott adatok felbecsülhetetlen értékűek és sehogy máshogy nem lehet hozzájuk jutni.
  1. 1. DVD
  2. Hogyan oktassuk az AETR-t?
  3. AETR ismeretek: bevezetés, alapok.

   2. DVD
  4. AETR sofőröknek I. rész
  5. AETR sofőröknek - II. rész

   3. DVD
  6. Dankó László: AETR vállalkozásoknak
  7. Utazó munkavállalók munkaideje
  8. Dr. Szabados Tibor: a jogszabályokon túl...
Video-Clip-icon
Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST ezekből a DVD-kből is!
3 részes szemináriumi Mesterkurzus DVD-sorozat nettó 7,900 Ft helyett CSAK 3,950 Ft + 27% áfa

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

christmas-gif-animation-4

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással a Raul Tech Kft.-vel kötöd, Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky u. 20. fszt. 2., Adószám: 22740711-2-42

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (amennyiben bejössz az irodába és személyesen veszed át a terméket), lehet utánvételes (az MPL futárnak fizeted ki a díjat készpénzben, amikor a küldeményt átadja) vagy banki átutalásos (ezt előre kell utalnod, a csomagot csak az összeg beérkezését követően küldjük el az MPL futárszolgálattal - neki már ebben az esetben SEMMIT nem kell fizetned). Ez utóbbi KÉT esetben csomagküldési díjjal is számolnod kell még. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű. A tranzakciónak egyéb költsége nincs (kivéve banki átutalás esetén a banki utalás költségét a bank felé, de felénk már semmi).


Figyelem, FONTOS! Amennyiben a csomagot NEM veszed át és emiatt nekünk bármilyen költségünk keletkezik (pl. visszakézbesítési díj vagy az utánvételi díj, ami nekünk azért költség, mert előre kifizettük a futárnak a rendelésed alapján, amit te NEM fizetsz ki a csomag át nem vétele esetén), valamennyi költséget KISZÁMLÁZZUK részedre, amit a csomag át nem vétele esetén is ki kell fizetned! Rendelésedet tehát ennek tudatában add le!


Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!

 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!


Kattints az alábbi "Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.