Júliusi és Augusztusi Akadémiák jelentkezési lap

 

 

A következő Akadémiai képzések: Július 17., Szeged és Augusztus 6., Budapest. Ennél kedvezőbb már nem is lehet!

 

Gyere el arra, amelyik időpont és helyszín megfelel neked, és nézd meg, MIT kapsz most, ha valamelyik Akadémiánkon részt veszel!

 

Get the Flash Player to see this content.

Résztvevői nyilatkozatok a 2011. január 15-i AETR Akadémiáról.

 

AJÁNDÉK CD 13.000,- Ft értékben!!!
AETR előadás sofőröknek CD

 

Az AJÁNDÉK CD tartalma
1 Bevezető
2 Jogszabályok betartása
3 Különbség az AETR és az 561 között
4 Szállítás vagy fuvarozás? Mikor melyik?
5 Tachográf használata alapesetben
6 Saját számlás szállítás vagy bérfuvarozás?
7 Mentesség és kivételek - munkaidő, vezetés; hogyan igazoljuk ezeket?
8 Menetlevél fuvarlevél - mikor melyiket használjuk?
9 Ellenőrzések és ellenőrző szervek
10 Analóg tachográfok közúti ellenőrzése
11 Digitális és vegyesen használt tachográfok ellenőrzése
12 Ellenőrzésekről még - szankciók, jogok
13 Ha nem értek egyet, mit tehetek?
14 Súlyos megszegések
15 E-jel kompatibilitás és v-max a korongon
16 Korong kitöltése: eleje, hátulja - szabályok
17 Sofőr kötelességek - módkapcsoló, tevékenységigazoló lap, hibás tachográf, menetlevelek
18 Négykezes járat szabályai, példák
19 Járművezető, munka, szünet, napi és heti pihenők, pótlások, megosztás
20 Pihenő nemzetközi buszjáratok esetén
21 Napi, heti vezetési idő, vezetési időszak, készenlét
22 Példák
23 Szünet megszakítása kompolásnál, egyéb fontos kiegészítések
24 Tevékenységigazoló lap használata, sok példával
25 Korong rajzolatok
26 Digitális tachográf letöltések, kártya elvesztése, szalagok, UTC-idő
27 Eltérések a vezetési és pihenőidőtől a gyakorlatban - munka, pihenő vagy készenlét?

Ehhez  bónuszként minden megrendelő megkapja a szemináriumon elhangzott, több, mint 1 órás Dankó László-előadást is!

Mindez a tiéd, ha részt veszel a szemináriumon és sikeres vizsgát teszel (ne ijedj meg, nem lesz nehéz!)

 

Get the Flash Player to see this content.

Dankó László: a szociális jogszabályok ellenőrzése (részlet a 2011. január 15-i AETR Akadémiából.)

 


 

Vizsga, minősítési tanúsító kártyák és oklevél a vállalkozás részére - bizonyítékok az oktatásra, amit MINDIG kérnek!

Az oktatás végén egy 60 kérdéses vizsgatesztet iratunk minden résztvevővel (kb. 30-40 perc). 75%-os "vizsga" esetén (45 helyes válasz) az adott személynek kiállítjuk a minősítési tanúsító kártyát, mely igazolja, hogy nem csak oktatásban részesült, de sikeresen vizsgázott is az AETR-előírásokból, amit az ellenőrzéseken - a CD mellett - szintén megmutathat az ellenőrnek! Ha emellett még tényleg be is tartja a dolgokat - ami már csak rajta múlik -, akkor ez igazán ékes bizonyítéka annak, hogy ő aztán TÉNYLEG odafigyel a dolgokra és komolyan gondolja a szabályok betartását! Az esetek többségében ez nagyon jó pont az ellenőrök szemében.

Emellett egy OKLEVELET állítunk ki a vállalkozás részére (amennyiben egy vállalkozás küldte a sofőrt), amit bekeretezve akár a falra is föltehet, mely szintén bizonyítja, hogy a vállalkozás oktatásban részesítette a járművezetőket. Az oklevélen felsorolásra kerülnek mindazok a járművezetők, akik az oktatáson részt vettek és sikeres vizsgát tettek. Ez a telephelyi ellenőrzések során számít nagyon jó pontnak.

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata
Ez is a tiéd, ha részt veszel a szemináriumon és sikeres vizsgát teszel (ne ijedj meg, nem lesz nehéz!)

 


 

1. Részvételi díj

CSAK SOFŐROKTATÁS esetén, tehát, ha az AETR-ből csak a sofőrökre vonatkozó rész érdekel (ami kb. 4 órás lesz + a vizsga) 7.700,- Ft + Áfa + a vizsgadíj résztvevőnként.

Sikeres vizsga esetén megkapod a Minősített Sofőr AETR kártyádat és a 13.000,- Ft értékű AJÁNDÉK előadás CD-t (a vizsga nem nehéz, ne ijedj meg, de valami kell azért, ha már kiadunk egy ilyen kártyát). A CD-t ott a helyszínen megkapod, így már hazafelé menet hallgathatod is, a kártyát le kell gyártatni és postán kapod meg. A kártya + a CD együttesen biztosítja számodra egy ellenőrzésnél, hogy 5-ször jobb esélyekkel indulsz, mint nélküle (persze, ha ezzel együtt is valami nagy hülyeséget csinálsz, akkor az sem véd meg).

Ha a teljes szemináriumon akarsz részt venni (+ 2 óra), ami az AETR oktatáson felül pluszban a vállalkozás kötelességeit és a munkaügyi követelményeket, szabályokat, előírásokat veszi át a fuvarozók részére (ez elsősorban a vállalkozások részére javasolt), akkor a részvételi díj 9.900,- Ft + Áfa + a vizsgadíj fejenként.

 

2. Vizsgáztatási díj:

A vizsgáztatás díja 1.300,- Ft + áfa / fő, ami magában foglalja a fenti 4,5 órás sofőroktatási CD és a sikeres vizsgát igazoló minősítési kártya kiállítását is angol vagy magyar nyelven (ahogy kéred)! Ezt a CD-t a sofőrök maguknál hordhatják, és bármikor meghallgathatják a járműben, valamint - a kártyával együtt - megmutathatják az ellenőröknek az ellenőrzés során annak bizonyítására, hogy alapos felkészítésben részesültek az AETR-ből. A CD értéke 13.000,- Ft, amit ajándékba adunk azon résztvevőknek, akik sikeres vizsgát tettek.

FIGYELEM! Még egyszer, hogy tuti NE legyen zsákbamacska! A sikeres vizsgáról szóló minősítési kártya kiállítása és a 4,5 órás oktató CD kizárólag a vizsgázott sofőrök számára lehetséges!

 


 

Fizetési mód

A fizetés előre történő készpénz fizetéssel OTP számlára, vagy előre történő átutalással Magnet Bankba lehetséges, a vizsgázandó személyek függvényében, számla ellenében. Erről a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben kapsz részletes tájékoztatást. Mindkét esetben a teljes vizsgadíjnak is meg kell érkeznie a szolgáltatás megkezdéséig. (Tehát összesen a 9.000,- Ft + áfa / fő részvételi és vizsgadíjnak, vagy teljes szemináriumi részvétel esetén 11.200,- Ft + áfa / fő vizsgával együtt.)

 

Get the Flash Player to see this content.

Kiszel Gábor, Bro-Ker-Bet Kft., Újhartyán

 

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím:
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Számlázási cím:
ugyanaz, mint a postázási cím
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:


Budapesti Akadémia, Augusztus 6., szombat

KellAkadémiai szolgáltatásNettó árÁfaBruttó ár
  9 000 Ft 25%
0
Ft
AETR Akadémia
Ez az Augusztus 6.-án, szombaton Budapesten tartandó Akadémiai képzés sofőröknek. Kb. 3-4 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 2 szünet. Kezdés: reggel 9:00. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját, az Oklevelet és az AJÁNDÉK CD-t is, melynek értéke 13.000,- Ft. Ha nem szeretnél a teljes, vállalkozást is érintő szemináriumra jönni, ami a munkaügyet is és a vállalkozás kötelességeit is magában foglalja, csak a sofőrökre vonatkozó rész érdekel a vizsgával együtt, akkor EZT PIPÁLD BE!

 

  11 200 Ft 25%
0
Ft
AETR Akadémia
Ez az Augusztus 6.-án, szombaton Budapesten tartandó teljes, a vállalkozást is érintő Akadémiai képzés elsősorban - de nem kizárólag - vállalkozások részére. Kb. 5-6 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 3 szünet. Kezdés: reggel 9:00. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját, az Oklevelet és az AJÁNDÉK CD-t is, melynek értéke 13.000,- Ft. Ha a teljes oktatáson szeretnél részt venni, ami a sofőrökre vonatkozó AETR rész mellett a vállalkozást érintő kérdéseket is részletesen átveszi - úgymint munkaügy és a vállalkozás kötelességei a sofőrökkel szemben (szankciók, ellenőrzések, dokumentációk, jegyzőkönyvek), munkaügyi elszámolások, jelenléti ívek, munkaidők, stb. -, akkor EZT PIPÁLD BE!

 

 

 

 Szegedi Akadémia, Július 17., vasárnap

KellAkadémiai szolgáltatásNettó árÁfaBruttó ár
  9 000 Ft 25%
0
Ft
AETR Akadémia
Ez a Július 17-én, vasárnap Szegeden tartandó Akadémiai képzés sofőröknek. Kb. 3-4 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 2 szünet. Kezdés: reggel 9:00. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját, az Oklevelet és az AJÁNDÉK CD-t is, melynek értéke 13.000,- Ft. Ha nem szeretnél a teljes, vállalkozást is érintő szemináriumra jönni, ami a munkaügyet is és a vállalkozás kötelességeit is magában foglalja, csak a sofőrökre vonatkozó rész érdekel a vizsgával együtt, akkor EZT PIPÁLD BE!

 

  11 200 Ft 25%
0
Ft
AETR Akadémia
Ez a Július 17-én, vasárnap Szegeden tartandó teljes, a vállalkozást is érintő Akadémiai képzés elsősorban - de nem kizárólag - vállalkozások részére. Kb. 5-6 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 3 szünet. Kezdés: reggel 9:00. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját, az Oklevelet és az AJÁNDÉK CD-t is, melynek értéke 13.000,- Ft. Ha a teljes oktatáson szeretnél részt venni, ami a sofőrökre vonatkozó AETR rész mellett a vállalkozást érintő kérdéseket is részletesen átveszi - úgymint munkaügy és a vállalkozás kötelességei a sofőrökkel szemben (szankciók, ellenőrzések, dokumentációk, jegyzőkönyvek), munkaügyi elszámolások, jelenléti ívek, munkaidők, stb. -, akkor EZT PIPÁLD BE!

 

   
Összesen (bruttó ár):    

0

Ft

 

 

 

Figyelem! Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled az AETR Akadémiai képzést és vizsgát a fenti feltételekkel és ajándékkal, az általad leadott rendelés értékében (résztvevők száma). A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel! Ha elküldted a megrendelőt, a proforma számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási vagy készpénz fizetési határidővel.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.)

Ezért NE rendeld meg a részvételedet, ha nem áll szándékodban eljönni!

Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben utólagosan visszamondod megrendelésedet, abban az esetben 5.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel. Ha az utolsó héten mondod vissza megrendelésed, a részvételi díjat akkor is ki kell fizetned - ebben az esetben annyit mindenképpen megteszünk, hogy valahogyan kompenzáljuk ezt a dolgot, pl. egy DVD-vel, amire még rá kell fizetni valamennyit. 

Üdvözlettel:

AETR szakértő

 


 

Szólj hozzá Te is a témához! Figyelem! Hozzászólásod akkor jelenik meg, amikor azt az adminisztrátor elfogadta! A hozzászóláshoz NEM szükséges regisztráció. Kattints ide a hozzászóláshoz!

Háziszabályok a blog működéséhez:
Ez a blog egy mikro közösség a fuvarozók részére, ahol más szabályok érvényesek, mint a blogok többségén. Itt valós emberek folytatnak értelmes beszélgetést, egymást tiszteletben tartva. Ha ezt te is értékeled, akkor örülök, hogy itt vagy! Ha ezt nem értékeled, akkor menj a blog.hu-ra.
  1. Itt csak teljes, valós névvel szólhatsz hozzá.
  2. Légy kedves és segítőkész.
  3. Ha vitába szállsz, kérlek, hogy a témát támadd, ne az embert, aki a hozzászólást vagy a bejegyzést írta!
Elfogadom a szabályokat,hozzászólok a témához