Kosár

Kérem a “piros könyvet”!

Húsba vágó kérdések könyv

Amennyiben a Húsba vágó kérdések könyvet szeretnéd pdf formátumban letölteni, akkor EZT az űrlapot töltsd ki hozzá! MINDEN adatot meg kell adnod a letöltéshez.

Figyelem! Csak egy tételt tölthetsz le! Vagy ezt a könyvet vagy a teljes DVD-t videó formátumban! Amennyiben a DVD-t szeretnéd, akkor NE ezt az űrlapot töltsd ki!

Kérem a “piros könyvet”
pdf formátumban INGYEN!

[inline]

Teljes név*:
E-mail cím*:
Cégnév (ha erre kéred a számlát):
Irányítószám*:
Város*:
Pontos cím*:
Telefonszám* :
(06-tal kezdd, pl. 06703912885)[script type=’text/javascript’ src=’http://hirlevelmanager.hu/js/regboxchecking.js’][/script]
[/inline]

 


 

Kérem a DVD-ket letölthető videó formában!

Szemináriumi DVD-k

Amennyiben a teljes januári szeminárium felvételét szeretnéd videó formátumban (avi) letölteni, akkor EZT az űrlapot töltsd ki hozzá! MINDEN adatot meg kell adnod a letöltéshez.

Figyelem! Csak egy tételt tölthetsz le! Vagy ezt videót választod ingyen, vagy a fenti könyvet! Amennyiben a könyvet szeretnéd, akkor NE ezt az űrlapot töltsd ki!

Kérem a DVD-ket
letölthető videó (avi) formátumban INGYEN!

[inline]

Teljes név*:
E-mail cím*:
Cégnév (ha erre kéred a számlát):
Irányítószám*:
Város*:
Pontos cím*:
Telefonszám*:
(06-tal kezdd, pl. 06703912885)
[inline]

 


 

Szeretnék élni én is az akciós AETR könyv vagy csomag kedvezménnyel!

AETR és munkaügy a gyakorlatban könyv

Amennyiben te is szeretnéd kihasználni a 30%-os AETR könyvvásárlási vagy a 40%-os teljes AETR csomag vásárlási kedvezmény lehetőségét, akkor ezt megteheted.

Ehhez kattints erre a linkre, és máris eljutsz a rendelési oldalra! Ha szükségét érzed annak, hogy valamelyik ismerősödnek megvedd az AETR könyvet, akkor TE is használd ki ezt a kedvezményt!

 

Üdvözlettel és minden jót kívánva:


AETR szakértő