Itt a legújabb szakmai könyvünk! Az AETR konferencia teljes anyaga!

 

 

A legújabb szakmai könyvünk, ami a "mindennapi kérdések konferenciája" nevet viseli! Nézd meg, hogy miért!

 

Miért kell EZT a könyvet is beszerezned a többi mellé?

 

Itt a legújabb szakmai könyvünk!

2016. januárjában a Gastland Hotelben, Szigetszentmiklóson tartottuk eddigi legnagyobb konferenciánkat, több, mint 140 résztvevővel.

A konferenciáról aztán TELJES EGÉSZÉBEN egy átiratot készítettünk, amibe MINDEN EGYES SZÓT leírtunk, ami ott elhangzott, betű szerint. Minden kérdést, minden választ, minden hozzászólást. Ezt adtuk ki nyomtatott könyv formátumban, ami 2016. március 31-én jött ki a nyomdából.

A konferencián egész más nézőpontból mutattuk be a szabályokat, mint az AETR könyvben, igazítva az egyéni, jelenlegi, mindennapi problémákhoz. Sok-sok további, egyedi példát olvashatsz, a konferencián vetített diaképek TELJES anyagával együtt. Mindezt 220 oldalon.

Mitől más ez, mint az AETR könyv?

Attól, hogy egy konferencia mindig sokkal SZEMÉLYESEBB, közvetlenebb, és sokkal inkább képes a napi, aktuális kérdéseket megválaszolni. Továbbá, számtalan olyan kérdés hangzik el, amit CSAK ott, CSAK akkor tudunk megválaszolni, átbeszélni, amit az AETR könyvben nem írtunk le. És, MINDENKI hozzászólhat a témához, és elmondja a SAJÁT tapasztalatát is, hogy ő hogyan járt el, vagy hogyan kezelt egy adott helyzetet - ami MÁSOK számára nagyon hasznos. Ezeket találod a könyvben.

Tehát, az AETR könyv az ALAPOK ALAPJA, ez az első könyv, ami nélkül NEM lehet működni. A konferencia pedig sokkal inkább a napi problémák, nehézségek, kérdések megválaszolásával foglalkozott, és természetesen más oldalról is megvilágítja a témakört, ami még érthetőbbé teszi az anyagot. EZ volt az oka annak, hogy kiadtuk könyv formájában.

 


 

3-konyv-egyutt A konferencián tehát rengeteg kérdést válaszoltunk meg, 100-nál is jóval többet, amit részben előre feltettek a résztvevők, nagy részük pedig ott, a helyszínen, menet közben hangzottak el. Néhány kérdés ezek közül, ízelítőül:
 • Gépkocsivezetők napi, heti, havi munkaideje órákban (számokban) kifejezve. Telephelyi mozgások tachográfos autóval és azok dokumentálása (munkavállaló, munkáltató).
 • Ha vezetek valamennyi időt, tegyük fel, 1 órát, de akár 4 is lehet, majd megállok és rakodok, mondjuk 1 órát, ezután ugyanabban a pozícióban nyomok pihenőt és kiveszek 46 percet, helyesen jártam el? Ha vezetek, mondjuk 3 percet, majd kiveszek 16 perc pihenőt, azután vezetek 4 órát mondjuk, majd kiveszem a maradék 31 percet, helyesen jártam el?
 • Beérek a telephelyre, nyomok OUT-ot azt kiveszi a vezetési időből, de a munkaidőből nem. Tehát ha 9:59 napi vezetési időnél beérek a telephely kapujába, ott nyomok OUT-ot, akkor az azt követő telephelyi mozgást, pl: tankolás, a sorba való beállást nem számolhatja hozzá a vezetési időmhöz? A munkaidőm persze ketyeg, míg le nem zárom a napot. Jól gondolom? Ez érvényes mondjuk kikötőben, cégek, lerakók területén is?
 • Konferencia könyvek
 • Milyen tevékenység után értelmezzük a 45 perce szünetet (akár egyben, akár külön)?
 • Mi határozza meg, hogy mikor kell egy 24 órás pihenőidőt csökkentett heti pihenőidőnek kezelni? Előfordulhat, hogy egy 11 órás napi pihenőidőt kiterjesztek hosszabbra, mondjuk 24 órára, mert valamiért úgy adódott?
 • Személyszállítást érintő kérdések, 12 napos szabály, éjszakai vezetés. Munkáltató kötelezettségei a vezetői kártyáról letöltött adatok felhasználását, elemzését, tárolását illetően.
 • 22:00 és 6:00 h- közötti vezetésnél 3 óra egybefüggő vezetés esetén kell 45 perc pihenőt tartani. Hogyan alkalmazható ez a gyakorlatban, ha valaki 20:30 h-kor kezd el vezetni, vagy 4:30 h-kor kezdi meg a vezetést?
 • A hosszú araszolás alkalmával a határon (12-24 óra) lehetséges-e OUT üzemmódban közlekedni? Igen-nem, illetve, van-e más legális megoldás?
 • Éves szabadság és táppénz esetén ki kell-e adnunk mindenképpen az igazolást vagy esetleg elfogadja-e a hatóság, ha a kártyára kézi adatbevitellel rögzítve van a pihenő? Ha ki kell adni az igazolást, akkor meg kell-e bontani a pihenőt és a szabadságot vagy mehet egyben az igazolás?
 • Stb., legalább 100 kérdés, amit a konferencián megválaszoltunk a hallgatóknak ez CSAK ebben a könyvben olvasható el!

 


 

Szerezd be a SAJÁT példányodat a legújabb szakmai kiadványból!!!

 

Itt a legújabb szakmai könyvünk! Itt a legújabb szakmai könyvünk!

A konferencia könyv MELLÉ naaaagy kedvezmények!

A legújabb szakmai kiadványunk megjelenésének alkalmából NAAAGY AKCIÓT biztosítunk a következő termékekre is:

 1. AETR könyv - 40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén a legújabb, decemberben megjelent 7-ik kiadásból!!!
 2. Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell (a legújabb, "zöld") könyv - 40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
 3. A 2014-es teljes Mesterkurzus DVD - 50% kedvezmény BÁRKINEK, a teljes, 3 részes (8 órás) maratoni DVD-sorozatra!!!

 

Figyelem! Ez az akció csakis KORLÁTOZOTT IDEIG érhető el! Ha már NEM találod ezt az oldalt, akkor már NEM aktuális!

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA! SZEREZZÉTEK BE A LEGÚJABB KIADVÁNYT - HA OTT VOLTÁL, AKKOR AZÉRT, HA NEM VOLTÁL OTT, AKKOR PEDIG AZÉRT!

 

 
Konferencia könyv - és egyéb könyvek nagy kedvezménnyel - Rendelési űrlap

 

AETR konferencia 2016. január 16. -
egy egyedülálló kiadvány könyv formában!
Ár: 4,900 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16. Nettó ár
 4 900 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!
Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Új AETR könyv 7.0, nyomtatott formában -
40% kedvezmény CSAK a konferencia könyvvel EGYÜTT!
Ár: 5,160 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) 6.0-ás AETR könyv Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2015. december 12-én jött ki a nyomdából, a kéziratot tavaly november 20-án zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 7.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és a tevékenységigazoló lap új értelmezésével, 380 oldal) Csak a Konferencia könyvvel együtt rendelve, CSAK MOST 40%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak nettó 5,160 Ft!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell -
40% kedvezmény CSAK a konferencia könyvvel EGYÜTT!
Ár: 3,420 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban CSAK a konferencia könyvvel EGYÜTT rendelve, AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel 5,700 Ft helyett csak 3,420 Ft

 

AETR Mesterkurzus DVD-sorozat (3 db) -
50% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2016. február 29-ig!
Ár: 3,950 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szemináriumi DVD-k Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Video-Clip-icon
Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST ezekből a DVD-kből is!
3 részes szemináriumi Mesterkurzus DVD-sorozat nettó 7,900 Ft helyett CSAK 3,950 Ft

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 67000540-1-41

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

 

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…


 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!


 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi "Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.