Kosár

Egy exkluzív, izgalmas interjú, mely sok kérdésre választ ad…

 

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

Interjú Dankó László, egykori KPM-es ellenőrrel

 

December 7-én, mikulás után otthonában kerestem fel Dankó László, egykori KPM ellenőrt, és egy exkluzív, izgalmas, 87 perces interjút készítettem vele. Ezt az interjút KIZÁRÓLAG nekem adta. Az interjút videóra vettük…

 

Hírlevél olvasóimnak már többször is említettem már, és nem győzöm ELÉGGÉ hangsúlyozni, hogy ez MENNYIRE segítheti az Ön munkáját is, hogy tavaj november óta együttműködési és kölcsönös segítségnyújtási megállapodást kötöttünk Dankó Lászlóval, aki már az elejétől fogva “ott van a szeren”, amióta csak hazánk is csatlakozott az AETR egyezményhez.

Mivel feladata annak idején nagyrészt a szabálysértések elbírálása és a büntetések kiszabása volt, ezért igen komoly és széles körű tapasztalata van az ellenőrzésekkel kapcsolatban.

Több esetben is tanácsaival segítette már munkámat az elmúlt másfél hónapban, ezen keresztül több vállalkozónak nyújtva hathatós segítséget.

Jelenleg is oktat, tanácsadást folytat, korongot és kártyát értékel, előadásokat tart.

Tapasztalatból mondhatom, hogy kettőnk tudása és tapasztalata nem összeadódik, hanem négyzetesen hatványozódik.

 

Dankó Lászlóval közösen szerveztük a 2011. január 15-én megtartott AETR Mesterkurzust kisfuvarozóknak. Ő volt a vendégelőadó: egy olyan személy, aki nagyon sokat segített a kurzus résztvevőinek – tapasztalata és tudása felbecsülhetetlen értékű volt (és ez jelen időben is igaz!) ezen a téren! 

 

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata
Dankó László

 

Dankó László valamikor az NKH-nál, illetve annak elődjénél, a KPM-nél dolgozott. 2002-ben, amikor hazánk is csatlakozott az AETR-egyezményhez, ő már ott volt és szakmailag felügyelte, koordinálta a szükséges hatósági tevékenységeket, illetve a kezdet kezdetén is segítette a fuvarozókat. 

Elsősorban koordinátorként működött, illetve a szabálytalanságokkal kapcsolatos határozatokat hozta meg, de azért “terepen” is volt kint épp elégszer ahhoz, hogy megfelelő számú tapasztalatot gyűjtsön. Azt gondolom, ez épp elég izgalmasnak hangzik ahhoz, hogy együtt dolgozzunk, közösen segítve most már a fuvarozóknak.

Két éve (2008 óta) nyugdíjba vonult, azóta tanácsadóként dolgozik, illetve kisebb vállalkozások számára nyújt korong és kártya kiértékeléseket. Nagy örömömre felajánlotta szakmai segítségét, és hosszas beszélgetést követően kiderült, hogy egyformán vélekedünk a fuvarozók gondjairól, problémáiról, a hatóságról, a megoldási és segítségnyújtási lehetőségekről.

Tapasztalatai rendkívül értékesek, rengeteg hasznos információt, tanácsot adott a Mesterkurzuson résztvevőknek.

 

Nézzen bele a Mesterkurzuson tartott előadásába (pár perc az egész, de megéri!)

[flashvideo file=FLV/Bemutato-danko.flv /]

Dankó László, egykori NKH ellenőr előadása az AETR Mesterkurzuson (részlet).
AETR Mesterkurzus teljes DVD sorozat, 6,5 órában – a fuvarozók megoldása!

 

Az alábbiakban KÉT interjú részletet tekinthet meg Dankó Lászlóval! Feltétlenül NÉZZE MEG ezeket, mert tanulságosak, és már lehet, hogy MOST nagyon is a hasznára válhat!

[flashvideo file=FLV/Rovid_bemutato.flv /]

Egy 4 perces bemutató a Dankó Lászlóval készült interjúból

 

[flashvideo file=FLV/Rovid_bemutato-2.flv /]

Egy 5 perces bemutató a Dankó Lászlóval készült interjúból

 

Hogyan juthat hozzá a teljes, mintegy 90 perces interjúhoz?

Először is, tudnia kell, hogy ezt az interjút NEM lehet megvásárolni. Akik ott voltak a szemináriumon, azok megkapták, a 280 kérdéses AETR tesztekkel együtt, INGYEN!

Az interjú DVD-hez csak BÓNUSZKÉNT juthat hozzá, az AETR Mesterkurzus DVD és tesztek megrendelése mellé. Ez egy komplett, hármas csomagot alkot, melyek kiegészítik egymást.

Nézze meg! Kukkantson bele!

 

Megszerzem!