Kosár

Videó interjú részletek két volt ellenőrrel

Dankó LászlóKecskés Imre, oktató, egykori NKH ellenőrAz alábbi két videó egy-egy interjú részletet tartalmaz. Az egyik egy részlet abból a több mint másfél órás interjúból, amit Dankó Lászlóval készítettem még 2010 decemberében, aki valamikor az NKH-nál dolgozott, és jelenleg is szorosan tartja a kapcsolatot az ellenőrökkel, hogy mindig friss információi legyenek. A másik egy részlet abból a több mint 3 órás interjúból, amit Kecskés Imrével készítettem 2011. októberében, aki szintén az NKH-nál dolgozott “útonállóként” és céges ellenőrként is.

Az interjúkat videóra vettük. Most egy 18 és fél perces és egy 18 perces részletet megnézhetsz belőlük. Az interjúkban néhány fontos tapasztalatát és javaslatát mondja el mindkét ellenőr az ellenőrzéseikkel kapcsolatban.

Bár ezek csak egy rövid részletet mutatnak be a teljes interjúból, mégis érdemes megnézni, mert így is tanulhatsz belőle!

Az INGYENES videókat a lap alján található linkre kattintva tudod megnézni, ha eddig ezt még nem tetted meg, amihez egy jelszót kell beírnod: 436danko746int

 

De mielőtt ezt megteszed, javasoljuk, hogy olvasd el ezt az oldalt, ha már itt vagy, mert sosem tudhatod, mikor lehet szükséged rá!

 

 


 

Indulj tiszta lappal jövőre – használd ki ezt a hihetetlen lehetőséget!

Mi lesz a magyar fuvarozókkal jövőre?Tetszik vagy sem, akarod vagy sem, a jövő év valószínűleg az idei évnél is keményebb lesz – bizonytalan gazdasági helyzet, a gázolajárral kapcsolatos mizéria, csak “morzsák” jutnak a kisebb fuvarozóknak a teljes tortából, a Magyarországgal szembeni bizalmatlanság, a további adómegszorítások, hogy csak néhányat említsek -, ezért semmi jóval nem biztatlak.

Illetve egy dologgal mégis: mivel mi is átérezzük ezt a helyzetet, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a fuvarozók, igyekszünk legalább egy kicsit most segíteni neked, azzal, amivel tudunk – és amit tudunk, azt mi megtesszük (erről olvashatsz ezen az oldalon). Mert tudjuk, hogy minél nehezebben megy egy vállalkozásnak, minél több oldalról sanyargatják, annál keservesebben, brutálisabban érinti egy kisebb bírság is (egy 200 ezer forintos is komoly probléma lehet ma már, nem mintha bármikor is kellemes lett volna kifizetni egy ilyet). Továbbá azért is, mert egy kis odafigyeléssel rengeteg dolgot tehetsz a vállalkozásod biztonságos működéséért az AETR területén (tudtad például, hogy a téli hónapokban jóval több a céges, telephelyi ellenőrzés, mint a közúti?).

 

 


 

Kezdd az ÚJ ÉVET azzal, hogy bebiztosítod magad! Hagyj fel a régi szokásokkal, a toldozgatással, foldozgatással, és helyezd teljesen más alapokra a cégedet az AETR témakörében!

 

Az ellenőrök csak azokat tudják megbüntetni, akik felkészületlenek, figyelmetlenek és nem tanulnak. NEKIK fellebbezniük sem érdemes. TE más vagy.

Rendkívüli karácsonyi akció minden termékre - teljes végkiárusítás!Ma már egyszerűen NEM teheted meg, hogy nem tanulsz. Nem teheted meg, hogy nem vagy képzett. Új szelek fújnak. Komoly változásra van szükséged az AETR megértésében, vállalkozásként és sofőrként egyaránt – különben a jövő éved sokkal keményebb lehet! Eddig elvoltál így, de most valami teljesen újra van szükség!

A lényeg: nem tudsz eleget tanulni ahhoz, hogy azt mondhasd, már mindent tudsz!

Ezért hát nézd meg, mit hoztunk neked össze! EZEK azok a dolgok, amik alapvető változást jelentenek céged és sofőrjeid AETR képzésében és ismeretében. Figyelem! Az alábbiak NEM játékok! Rengeteget dolgoztunk vele, hogy igazán a hasznodra legyenek.

 

Egy dolgot kiemelnék az alábbiak közül.

 

A leghatékonyabb megoldásnak eddig az a kombináció bizonyult, hogy valaki megszerzi magának a teljes átiratot + valamelyik oktatócsomagot mellé, a lentiek szerint (mivel az átirat önmagában nem rendelhető, kivéve, ha voltál szemináriumon vagy oktató DVD-t vettél). Egyben ez a legkelendőbb verzió is, amivel nagyon sokan élnek, mert jól működik: a Professzionális Oktatócsomag + az Átirat hozzá, vagy a 6,5 órás teljes szemináriumi DVD + az Átirat hozzá. Ezek a leghatékonyabb és legkeresettebb csomagok, esetleg az AETR tesztekkel kiegészítve.

Interjú Dankó László és Kecskés Imre egykori NKH-ellenőrökkel

Dankó László és Kecskés Imre interjú

Ez a DVD közel 5 órányi videóra vett interjút taralmaz, amit Dankó Lászlóval és Kecskés Imrével készítettem. Részletekért kattints ide!

Ezt a DVD-t önmagában eddig nem lehetett megvásárolni! Ez az egyetlen lehetőség, hogy megszerezd magadnak – az év végi akció keretében. 

Ára: 1.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)


280 kérdéses Teszt CD

Nagy AETR Tesztgyűjtemény

280 kérdés – 280 válasz az AETR-rel kapcsolatban. Tavaly szeptemberben állítottuk össze Dankó Lászlóval ezt a tesztgyűjteményt. Két részből áll: egy 177 kérdéses részből, melyet pdf-ben nyomtathatsz ki, és belépve a netre megnézheted a válaszokat, valamint egy 103 kérdéses részből (Dankó László vizsgakérdései), melyeket Power Pointos formában válaszolhatsz meg (a válaszokat egyből látod).  Részletekért kattints ide!

Ne keverd össze a vizsgával! Ezeknek a kérdéseknek a kényege az, hogy begyakoroltassa a dolgokat. 

Ára: 1.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)


A Válaszok DVD

A Válaszok

Egy 210 kérdéses DVD, mely megválaszol RENGETEG felmerülő kérdést. Ez egy olyan DVD, melyeknél a kérdések felét ezelőtt egy évvel még nem igazán tudtuk volna megválaszolni. Ezeket a kérdéseket ti tettétek fel. Én konzultáltam szakértőtársaimmal és ennek révén megválaszoltam ezeket. Szinte önálló oktatóanyaggá vált ezáltal. Részletekért kattints ide!

Ára: 2.300,- Ft + Áfa (+
postaköltség vagy utánvételi díj)


A tatabányai előadás CD-n!

A tatabányai előadás

Felvettük a 2011. márciusi, tatabányai szeminárium első 4 óráját – ami minden fontos információt tartalmaz a járművezetők részére – és megjelentettük egy CD-n. Ebben az összes ott elhangzott kérdés és válasz benne van. Részletekért kattints ide!

Ára: 1.600,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)


A teljes előadás átirata színes, nyomtatott, spirálozott formában + szegedi szeminárium előadás CD (Kecskés Imre)!

Ha megvan a Szemináriumi DVD-d vagy a Professzionális Oktatócsomagod, vagy voltál szemináriumon vagy céges oktatáson, akkor MINDENKÉPP szerezd meg! Ha ezek egyike sincs meg neked, akkor az átirattal együtt ezek valamelyikét is meg kell rendelned.

AETR szeminárium átirat

A korábban megtartott szemináriumokon rendszeres “probléma” volt, illetve a résztvevők gyakran kérdezték, hogy “lehet-e kapni valami átiratot, jegyzetet a tanultakhoz?” Mivel sajnos, akkor még nem állt rendelkezésünkre ilyen anyag, ezért utólag pótoltuk, elkészítettük ezt, és… a régi résztvevők és Szemináriumi DVD-vásárlók rengeteget vettek belőle. CSAK azok vásárolhatják meg, akik céges oktatást vagy szemináriumi DVD-t és/vagy Professzionális Oktatócsomagot vettek vagy szemináriumon voltak! Ha ezek valamelyikével NEM rendelkezel, akkor az átirat NEM rendelhető!

(Tipp: csak ajánlani tudom egyébként a megvásárlását, mert egy írott anyag mindig kéznél van és jól jön, plusz megkapod hozzá az ajándék CD-t.) Részletekért kattints ide!

Ára: 3.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)


Az eredeti Professzionális Oktatócsomag

Az eredeti Professzionális Oktatócsomag

Ez egy 8 részes, komplett, közel 3 órás oktatófilm 1 DVD-n, melyben a járművezető oktatást ÉN végzem el helyetted: te csak levetíted a filmből rájuk vonatkozó, közel 2 órás részt a sofőröknek, és a film megtanítja nekik azokat a dolgokat – méghozzá egyszerűen és könnyen érthetően -, amit ismerniük kell ahhoz, hogy MEGFELELJENEK az 561/2006-os EK rendeleteknek, és ezzel elkerülhessék a büntetéseket. Így megismerik azt, hogy mit jelenenek mindezek a való életben. Részletekért kattints ide!

Az eredeti oktatócsomag rengeteg bónusszal!

Ára: 7.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)


AETR Mesterkurzus DVD sorozat

AETR Mesterkurzus DVD sorozat

Az AETR Mesterkurzus 2011. január 15-én volt. A teljes szemináriumot kamerára vettük, az összes hozzászólással, kérdéssel, válasszal, megjegyzéssel, észrevétellel együtt, és több, mint három hétig dolgoztam rajta, mire összehoztuk ezt a 6,5 órás “mesterművet”, hogy pontosan olyan legyen, mint amilyenre Neked is szükséged van. A saját számlás szállításról és a mentességről itt beszélünk részletesen. Kapsz hozzá bónuszként egy sok rövid videóból álló DVD-t is, ami pl. a terítő járatosoknak (de NEM csak nekik!) szolgál nagyon hasznos információkkal a munkaidőt illetően. Ezt ajánljuk! Részletekért kattints ide!

Ára: 8.900,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)


Teljes csomag egyben

Abban az esetben, ha még nem rendelkezel az anyagokkal, vagy csak nagyon kevés van meg belőlük, és még több pénzt szeretnél megtakarítani, akkor rendeld meg egyben a teljes csomagot. Azonban szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a Teljes csomag nem tartalmazza a Professzionális Oktatócsomagot, csak a Szemináriumi DVD-ket (és az összes többi, fent felsorolt anyagot).

A teljes csomag ára: 17.700,- Ft + Áfa (+ postaköltség vagy utánvételi díj)

Nagy AETR Tesztgyűjtemény


Prémium csomag: céges oktatás

Oktatás

Ha nem olvastad Karl von Clausewitz A háborúról című könyvét (magyarra fordította báró Hazai Samu, 1917-ben kiadva először), akkor nem értékelheted eléggé azokat a szabályokat, amelyek azzal a “háborúval” kapcsolatosak, amit fuvarozóként a hatósággal vívsz

Az “ellenség” a fuvarozó szempontjából a “könyörtelen” hatóság, aki a szabályok, az AETR-előírások betartását kéri számon rajta.

(Az ellenség szó természetesen idézőjelben, hisz nincs szó erről.) Könnyű kikövetkeztetni a szándékát: rábírni a fuvarozókat az előírások betartására, ennek elmulasztása esetén bírságokat kiszabni (és ezzel rábírni a fuvarozókat az előírások betartására). NEKED ennek megfelelően KELL cselekedned. Vagyis: vagy csalsz, bujkálsz és megpróbálod megúszni a dolgokat vagy “megtanulod a dörgést”: tanulsz, megtanulod a szabályokat és a kiskapukat, a jogszabályok HELYES értelmezését és alkalmazását a SAJÁT tevékenységed számára.

Most, az év végi akciónk keretében jó néhány bónuszt adunk az oktatás mellé. Ezt nem kellene kihagynod! Részletekért kattints ide!


Kedvezmény tachográf kiértékelésre

Tachográf kiértékelés

Mivel szeretnénk teljessé tenni az egész megoldást és tényleg biztosítani, hogy TISZTA LAPPAL indulhass, ezért két volt ellenőrünknél, Dankó Lászlónál és Kecskés Imrénél is kialkudtam Neked egy 15%-os kedvezményt december 31-ig tachográf kiértékelésre.

Mivel mindketten bérkiértékelést végeznek, ezért ez nagy segítséget jelent Neked: ha megvetted valamelyik nagyobb DVD-t (Professzionális Oktatócsomag vagy 6,5 órás Szemináriumi DVD, akkor a korongok, kártyák kiértékelésére 15% kedvezményt biztosítanak az év végéig – ami TÉNYLEG teljesen szabályossá teszi a működésedet. Használd ki, amíg lehet!

 

Kezdd az ÚJ ÉVET azzal, hogy bebiztosítod magad! Hagyj fel a régi szokásokkal, a toldozgatással, foldozgatással, és helyezd teljesen más alapokra a cégedet az AETR témakörében! Az ellenőrök csak azokat tudják megbüntetni, akik felkészületlenek, figyelmetlenek és nem tanulnak.


“Engem NEM fognak megbüntetni, mert felkészült leszek…”

Az alábbiakban látod a fenti termékek megrendelőjét. Egyszerűen csak pipáld be azt, amelyikre szükséged van! Több tételt is bepipálhatsz, és egy-egy tételből több darabot is rendelhetsz.

Kérlek, hogy a megrendelésedet csak akkor add le, ha komolyan is gondolod a vásárlást! Az utánvétes termékeknél, de a sima postaköltségnél is sokba kerül az a postadíj, amit nekem kell fizetnem esetleg feleslegesen. Remélem, ezt megérted!

(A megrendelésnél nem tudjuk megmondani, mennyi lesz a postaköltség vagy az utánvételi díj, mert ez érthetően attól függ, mit és milyen összegben rendeltél + a súlytól.)

Az árak forintban értendők.

Az alábbi megrendelő űrlap csak a termékek megrendelésére szolgál. A céges oktatás, a szeminárium vagy a tachográf kiértékelések megrendelése email-en keresztül történik. Tégy meg mindent azért, hogy amennyire csak lehet, legyél teljesen biztonságban! Ezekkel az több száz esetben bizonyított termékekkel igyekszünk segíteni neked ebben. És maradj velünk jövőre is, mert nagyon sok hasznos dologban lesz részed!

Indulj tiszta lappal jövőre!

 

“Engem NEM fognak megbüntetni, mert felkészült leszek…” megrendelő űrlap

 


[inline]

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím:
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:


Számlázási cím:

ugyanaz, mint a postázási cím

Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  1 900 Ft 25%
0
  1 900 Ft 25%
0
  2 300 Ft 25%
0
  1 600 Ft 25%
0
  3 900 Ft 25%
0
  7 900 Ft 25%
0
  8 900 Ft 25%
0
  17 700 Ft 25%
0
 
 Összesen:

0[script]
counting(235);
counting(123);
counting(236);
counting(133);
counting(202);
counting(234);
counting(137);
counting(172);
[/script]
[/inline]

 


 

Akár kihasználod a fenti hihetetlen akciót, akár nem, kattints az alábbi linkre és nézd meg a 2 volt ellenőrrel készített interjú részletet!

Bár ezek csak egy rövid részletet mutatnak be a teljes interjúból, mégis érdemes megnézni, mert így is tanulhatsz belőle!

Az INGYENES videókat erre a linkre kattintva tudod megnézni, amihez ezt a jelszót kell beírnod: 436danko746int

 

 

Üdvözlettel:

Kuzma Ferenc
AETR szakértő
info@aetr.hu
+36-70/391-2885