Kosár

VIP Extra Aranycsomag

Szeretnénk megerősíteni benne – amit a szolgáltatás folyamatos használata után remélhetőleg te is így fogsz gondolni – hogy jó döntést hoztál, amikor megrendelted az éves VIP Extra Aranycsomag előfizetést!

A megrendeléseddel kapcsolatos részletes információkat email-ben kapod meg, ami pár percen belül megérkezik a postafiókodra az általad megadott email címre, ezért kérlek, feltétlenül látogasd meg azt!

Bármilyen további információt a szolgáltatással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tehetsz fel:

Email: info@aetr.hu aetr@aetr.hu
Telefon: +36-70/391-2885  

 


 

Ez a szolgáltatás csomag a következőkre jogosít (a teljes Alapcsomag és ++szolgáltatás)
 • Hozzáférés egy jelszó segítségével az eddigi összes, 50-nél is több cikk, tanulmány, érdekesség, hasznos információhoz, amik blogbejegyzések formájában tekinthetők meg (az eddigi összes blogbejegyzés, a hozzászólásokkal együtt)! Ez önmagában rendkívül sok további hasznos információt fog adni neked, ha eddig nem olvastad ezeket. A jelszót a szolgáltatás díjának kifizetését követően egy email tartalmazza majd.
 • Heti 1-2 szakmai cikk (nem spam!!!), tanulmány vagy írás, friss hír, tájékoztató, ami segíti a munkádat – mindezt a regisztrációt követő 1 éven keresztül.
 • “Vezetési idők – halálos félreértés” videó; egy téma, amit 100 emberből 99 egészen biztosan ROSSZUL fog értelmezni – a tapasztalatok EZT mutatják!
 • A blogbejegyzésekben bármikor hozzászólhatsz, kérdezhetsz, amit igyekszünk a jogszabályok alapján megválaszolni, majd ezt közzé teszünk a válaszokkal együtt.

Ezen felül 17 értékes videót tekinthetsz meg az AETR-rel kapcsolatban, összesen közel 3 órában!!! Ezek a videók NAGYON sok segítséget jelenthetnek Neked, akár járművezetőként, akár mint fuvarozó vállalkozás dolgozol.

A videók részben szemináriumi előadások részletei, részben pedig egyéb videók, amik NAGYON hasznosak. Ezeket a videókat nagyon sokan látták már, és ténylegesen sokat profitáltak belőle. 17 videó, melyek AZONNAL felhasználható, hasznos információkat adnak a vállalkozásodhoz. Íme a videók:

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

 1. 8 korongon bemutatott hibák, melyekre valódi büntetések voltak, hogy Te elkerüld ezeket – szemináriumi előadás részlet
 2. Mentesség a tachográf használata alól
 3. Miért nem dolgozhatunk 13-15 órát? Vagy mégis? Parázs vita a témát illetően… – szemináriumi előadás részlet
 4. Terítőjárat munkaideje és megfelelése az 561-es rendeletnek
 5. Gyakorlati esetek, amikor eltérhetünk a vezetési és pihenőidők betartásától – szemináriumi előadás részlet
 6. Telephelyi ellenőrzések – fontos információk és tanácsok, konkrét adminisztrációs eljárás bemutatása, mellyel jelentősen csökkentheted vagy akár nullára redukálhatod a telephelyen történő ellenőrzések során kiszabható bírságokat; egy teljes videó az eredeti oktatócsomagból!
 7. Vita a tevékenység igazoló lap használatáról – még mindig a pihenőidők! – szemináriumi előadás részlet
 8. Munkaügyi alapok – szemináriumi előadás részlet
 9. Példák AETR vezetési időre, pihenőidőre
 10. Hogyan kell használni a rendeletet egy speciális helyzetre? – szemináriumi előadás részlet
 11. Digitális tachográf használata
 12. Piktogramok a digitális tachográfon, ezek jelentése, értelmezése
 13. Vita a pihenőidők megfelelő alkalmazásáról – szemináriumi előadás részlet
 14. “A törvény nem ismerete nem ment fel annak alkalmazása alól!” – szemináriumi előadás részlet
 15. Mit tehetünk, ha nem értünk egyet a büntetéssel? – szemináriumi előadás részlet
 16. AETR heti pihenőidő videó
 17. Dankó László, egykori NKH ellenőr előadása az AETR Mesterkurzuson (részlet). – szemináriumi előadás részlet

 

További extrák (tartalmazza a teljes, a ++szolgáltatás által nyújtott valamennyi szolgáltatást, az alábbi változással, illetve kiegészítéssel ):
 • A teljes januári, 6,5 órás DVD csomag INGYEN, vagy 2 INGYENES belépő bármelyik AETR Akadémiára, a teljes képzésre, vizsgára (ezt az előfizetés megrendelését követő 1 éven belül kell felhasználni); ebben az esetben csak elegendő a 2 nevet leadni
 • 10% kedvezmény a rendezvényeken, Akadémiai képzéseken valamennyi résztvevő számára az INGYENES résztvevőkön felül, akit bizonyíthatóan TE küldesz az Akadémiai képzésre
 • Jogszabály magyarázatokkal szolgálunk, többnyire az 561-es Rendeletből, hogy ezzel is jobban segítsük az adaptációt
 • 10% kedvezmény a céges oktatásra, ha az egy cégen belül történik, valamennyi résztvevő számára (kivéve, ha más kedvezményt veszel igénybe, amikor is AZT alkalmazzuk, mivel a kedvezmények NEM vonhatók össze)
 • 40% kedvezmény MINDEN referenciaanyagra, oktató anyagra, amit kiadtunk vagy ki fogunk adni (visszamenőlegesen NEM érvényesek!)
 • Hívhatsz, ha kérdésed van, és úgy gondolod, nem tudod megoldani egyedül a problémát (igyekszünk segíteni)
 • A 2010 decemberében készített teljes, közel 90 perces interjú Dankó Lászlóval, egykori NKH ellenőrrel, akivel együtt tartjuk az Akadémiai képzéseket; ez az egyetlen ilyen videó, melyekből 2, 5 perces részt a YouTube-on eddig több százan néztek meg – Te az előfizetéssel a teljes videót megkapod

 


 

Fontos, csak ismétlés képp!!!

A megrendelésedről egy visszaigazoló levelet is kapsz, melyen a megrendeléseddel kapcsolatos adatok találhatóak. Kérlek, látogasd meg postafiókodat és ellenőrizd le az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, akkor azt követően kerül kiállításra a számla. A szolgáltatás díjának beérkezését követően veheted igénybe a szolgáltatást!

 

Üdvözlettel:

Kuzma Ferenc
AETR szakértő, oktató, AETR Akadémia alapító
info@aetr.hu
+36-70/391-2885