Gratulálok az újabb AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyvek és CD-k megrendeléséhez! A bónusz könyv + CD-t, valamint a bónusz DVD-t hamarosan (a kifizetést követően vagy utánvéttel) postázzuk a megadott postacímre.

FONTOS információ, olvasd el!!!

A megrendelésedről egy visszaigazoló levelet is kapsz, melyen a megrendeléseddel kapcsolatos adatok találhatóak. Kérlek, látogasd meg postafiókodat és ellenőrizd le az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, akkor a számla kiállításra kerül (ami már tartalmazza a postaköltséget vagy az utánvételi díj költségét).

Figyelem! Átutalás vagy készpénzes fizetés esetén a kiállított számla másolatát emailben elküldjük részedre! Az átutalást vagy befizetést EZ ALAPJÁN tudod megtenni, ezért FONTOS megnézned az email fiókodat! Ha a számlát 2 munkanapon belül NEM kapod meg a fiókodba, akkor a levelező rendszered spam szűrője NEM ENGEDI ÁT! Kérlek, jelezd ezt nekünk, mivel a könyvet (és az egyéb AETR anyagokat) CSAK a megrendelési díj beérkezését követően postázzuk! Utánvét esetén nincs más dolgod, mint várni a postást és neki fizetni.

 

Bármilyen további információt a megrendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tehetsz fel:

Email: info@aetr.hu aetr@aetr.hu
Telefon: +36-70/379-4957  

 


 

Üdvözlettel:

Kuzma Ferenc
AETR szakértő, oktató, AETR Akadémia alapító
info@aetr.hu
+36-70/379-4957