Kosár

Gratulálok az AETR WEBinárium sorozat (és az esetleges egyéb AETR anyagok) megrendeléséhez! Szeretnélek biztosítani róla, hogy nagyon jó döntést hoztál!

 

FONTOS információ, olvasd el!!!

A megrendelésedről egy visszaigazoló levelet is kapsz, melyen a megrendeléseddel kapcsolatos adatok találhatóak. Kérlek, látogasd meg postafiókodat és ellenőrizd le az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, akkor a számla kiállításra kerül (ami már tartalmazza az esetleges postaköltséget vagy az utánvételi díj költségét is, ha könyvet és/vagy DVD-t is rendeltél).

Figyelem! Átutalás vagy készpénzes fizetés esetén a kiállított számla másolatát emailben elküldjük részedre! Az átutalást vagy befizetést EZ ALAPJÁN tudod megtenni, ezért FONTOS megnézned az email fiókodat! Ha a számlát 2 munkanapon belül NEM kapod meg a fiókodba, akkor a levelező rendszered spam szűrője NEM ENGEDI ÁT! Kérlek, jelezd ezt nekünk, mivel a tagságodat csak akkor tudjuk aktiválni és a könyvet vagy CD-t CSAK akkor tudjuk elküldeni, ha a megrendelési díj beérkezett! Utánvét esetén nincs más dolgod, mint várni a postást és neki fizetni.

Amennyiben készpénzben szeretnél fizetni (ezt választottad a megrendeléskor), akkor ezt elegendő befizetni a megadott OTP számlára, illetve személyesen, a könyv/DVD átvételekor. Ha könyvet és/vagy DVD-t is rendeltél, akkor el kell jönnöd értük a megadott címre (ehhez ELŐZETES EGYEZTETÉS szükséges, tehát mindenképpen jelezd nekünk a 70/391-2885-ös telefonon), és személyesen is kifizetheted!

 

Csak azért, hogy tudd, mit kapsz a rendelésedért (attól függően, mit rendeltél)!

 

AETR WEBinárium sorozat – három előadás, az alábbi időpontokban:

 

WEBinárium időpontok

2014. augusztus 26. (kedd) 10:00 – 12:00

2014. szeptember 3. (szerda) 10:00 – 12:00

2014. szeptember 16. (kedd) 10:00 – 12:00

 

Esetlegesen megrendelt egyéb anyagok.

 

Bármilyen további információt a megrendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tehetsz fel:

Email: info@aetr.hu aetr@aetr.hu Telefon: +36-70/391-2885

 


 

Üdvözlettel: