Kosár

[inline]
[script type=”text/javascript” src=”http://www.hirlevelmanager.hu/js/hlm_order.js”][/script]

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím (ahová a számlát postázzuk):
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Számlázási cím: ugyanaz, mint a postázási cím
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

Kérem Termék neve Nettó ár Áfa Mennyiség Bruttó  ár
 
53 700 Ft 25% db
0
 Ft

 

A Multi Gyémántcsomag szolgáltatás a következőket teszi lehetővé:

Tartalmazza a teljes, a ++szolgáltatás által nyújtott valamennyi szolgáltatást, az alábbi változással, illetve kiegészítéssel (csak azt írtuk ide le, ami a ++szolgáltatásban NEM szerepel):

  • A teljes januári, 6,5 órás DVD csomag INGYEN.
  • Egy komplett, legfeljebb 4 órás oktatás + vizsga a céged telephelyén (csak a kiszállási díjat kell kifizetni), melynek révén a sofőrök vizsgáznak az AETR-ből és egy kártyát kapnak erről, valamint a vállalkozás egy Oklevelet, mely igazolja, hogy valóban megfelelő oktatásban részesültek a sofőrök. A csomag a teljes előfizetéssel járó extra előnyök mellett egyidejűleg 7 sofőr oktatását + vizsgáztatását teszi lehetővé, + plusz grátiszként egy 8. személyt is (pl. logisztikai vezető, vagy akit a cég gondol), mint hallgató: azaz, ő is megkapja az oktatást, de nem vizsgázik. (Megjegyzés: ha valaki nem a csomag részeként veszi igénybe ezt a szolgáltatást, hanem “csak úgy”, akkor egyrészt minden extráról lemond, ami ezzel az előfizetéssel jár, nincs ingyenes DVD sem, másrészt az oktatás + vizsga ebben az esetben 9.000,- Ft + áfa / fő összegbe kerülne, így ki lehet számítani, valójában mennyit spórol a cég ezzel a csomaggal.)
  • 15% kedvezmény a rendezvényeken, Akadémiai képzéseken valamennyi résztvevő számára, akit bizonyíthatóan TE küldesz az Akadémiai képzésre (például más sofőröket).
  • 10% kedvezmény az egyéb céges oktatásokra, a fenti oktatáson kívül (tehát, pl. 7 sofőrnél több személy oktatása esetén a 7 sofőr feletti létszámra értendő a kedvezmény).
  • A 2010 decemberében készített teljes, közel 90 perces interjú Dankó Lászlóval, egykori NKH ellenőrrel, akivel együtt tartjuk az Akadémiai képzéseket; ez az egyetlen ilyen videó, melyekből 2, 5 perces részt a YouTube-on eddig több százan néztek meg – Te az előfizetéssel a teljes videót megkapod.
 
 Összesen:

0

 Ft

(A bankszámla adatokat a visszaigazoló levélben küldjük el.)


Figyelem! Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled az AETR éves előfizetést a fenti feltételekkel. A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel! Ha elküldted a megrendelőt, a proforma számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási vagy készpénz fizetési határidővel.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.)

Ezért NE rendeld meg az előfizetést, ha a szolgáltatást nem áll szándékodban igénybe venni!

Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben utólagosan visszamondod megrendelésedet, (még a szolgáltatási díj kifizetése ELŐTT), abban az esetben 5.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag – visszamondás esetén – ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel. [script]
counting(199);
[/script]
[/inline]

Regisztrálj MOST az éves Multi Gyémántcsomagra, és szerezz rengeteg további plusz információt!

 

Üdvözlettel:

AETR szakértő, oktató