Kosár
 
 

Éves előfizetés ELKÉPESZTŐ tartalommal!!!

Tanulj MÁSOK hibájából!

Könyvek, esettanulmányok, cikkek, videók, naprakész hírek és információk, aktuális témák fuvarozóknak és szállítóknak – sofőröknek, vállalkozásoknak.

ÉVES ELŐFIZETÉS

Rövid csomagösszefoglalók
Elképesztő ajánlat, amit
NEM hagyhatsz figyelmen kívül!


A “Bőségszaru” csomag egy évre a következőt tartalmazza:

Kattints ide, ha gyorsan meg szeretnéd nézni a részletes összefoglalót!

  Bőségszaru csomag éves előfizetés

 • 30 azonnali, nagyon hasznos cikk!
 • További hasznos cikkek 1 évig!
 • TELJES, 10-ik kiadású AETR könyv PDF formában!
 • TELJES tachográfos könyv PDF formában!
 • TELJES Hogy van ez a valóságban? könyv PDF formában! 
 • TELJES 2019-es konferencia videóanyaga letölthető videó formátumban!
 • Gyors telefonos segítségkérés 8-10 alkalommal!

Mindössze bruttó 9,700 Ft

(napi 27 Ft a biztonságért)A VIP-gyémántcsomag egy évre a következőt tartalmazza:

Kattints ide, ha a lenyíló ablakban gyorsan meg szeretnéd nézni még egyszer az összefoglalót!


  VIP-gyémántcsomag egy éves előfizetés

 • 30 azonnali, nagyon hasznos cikk!
 • További hasznos cikkek 1 évig!
 • TELJES, 10-ik kiadású AETR könyv PDF formában!
 • TELJES tachográfos könyv PDF formában!
 • TELJES Hogy van ez a valóságban? könyv PDF formában! 
 • TELJES 2019-es konferencia videóanyaga letölthető videó formátumban!
 • Gyors telefonos segítségkérés 8-10 alkalommal!
 • Havi 2 speciális, szakmai jellegű kérdés, amit feltehetsz és megválaszolunk. 
 • 6 óra skype-, telefonos, vagy Messenger, Viber tanácsadás.

Mindössze bruttó 27,900 Ft

(magában foglalja a “Bőségszaru” csomag szolgáltatásait is.)[inline]

Légy képben és tanulj mások esetéből! – éves tagság

Ügyintéző adatai:

Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ha a számlát másik címre kéred elpostázni):

Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):

Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!
Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:

Légy képben és tanulj mások esetéből! - féléves tagság

 
AETR könyv fuvarozóknak, szállítóknak
 
Húsba vágó kérdések könyv

Fizetés módja:

 

Bármilyen megjegyzés (500 karaktert írhatsz): 

 


 

Éves AETR előfizetés megrendelése

Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  9 700 Ft  0%
0
  27 900 Ft  0%
0

Éves AETR előfizetés megrendelése

Éves AETR előfizetés megrendelése

Összesen bruttó:

0

 Ft

 


FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a tagságot és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra való kattintássalKuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 59.., Adószám: 22157863-3-41


Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!

 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned személyesen, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.


 A kifizetést követően aktiváljuk az előfizetésedet és töltheted le az anyagokat.KÉREM A CSOMAGOT MOST!


Kattints az alábbi “Igen! AZONNAL kérem az előfizetést az anyagokkal együtt MOST!” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.


Regisztrálj MOST!


[script type=”text/javascript” src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script]
[script type=”text/javascript”] counting(897); counting(898); oreloadCaptcha(); [/script]
[/inline]
     
 

Néhány fontos, hasznos jogszabály
Az alábbi jogszabályokat MINIMUM ismerned kell! Töltsd le őket!

561/2006 március 15. EK-rendelet
Ez a rendelet a közúti személy- és áruszállítást végző járművezetőkre vonatkozó vezetési időkkel, szünetekkel és pihenőidőkkel kapcsolatos szabályokkal foglalkozik. Ezen rendelet célja továbbá a hatékonyabb tagállami ellenőrzési és végrehajtási gyakorlat elősegítése, valamint a jobb munkagyakorlat bevezetése a közúti szállítási iparágon belül.

 

165/2016/EK-rendelet: Menetíró készülékek
Digitális és korongos menetírók, ezek kezelése, a járművezetői kártyák kiállítsa, cseréje, tachográfok illesztése, hitelesítése. Okos menetíró készülékek.

 

1988-as évi I. Közlekedési Törvény
A fuvarozók munkaidejéről szóló törvény - többek között! Kötelezően alkalmazandó szabály! Mi számít munkaidőnek és mi nem? Éjszakai időszak, túlórák, munkaidőkeret, napi, heti munkaidők.

 

Mobilitási Csomag - 2020/1054 EU-rendelet
A 2020 augusztusától és a későbbiekben létrejövő változások a fuvarozás témakörében - vezetési idők, pihenőidők, vis maior, kabotázs, tachográf használat kisebb járművekbe, 56 napos igazolás kötelezettsége.

 

Bizottsági Nyilatkozat
A Bizottság a súlyos jogsértés minősítéssel összefüggésben kijelenti, hogy a közúti fuvarozáshoz kapcsolódó egyes szociális jogszabályok összehangolásáról szóló rendelet súlyos megsértésének tekinthetők a következők: (folytatás a kiadványban)

 

261/2011-es Kormányrendelet
Fuvarozók, szállítók, autóbuszos szállítók, saját számlás szállítókkal kapcsolatos belföldi jogszabály. Fuvarlevelek, menetlevelek kitöltése, használata, 7,5 tonna feletti szállítás.

 

1073/2009/EK rednelet
Az autóbusszal végzett személyszállítás nemzetközi piacához való hozzáférés közös szabályairól és az 561/2006/EK rendelet módosításáról. Bérfuvarozás, szállítás.

 

BIREG-regisztráció és jogszabály
A díj ellenében végzett közúti árutovábbítási, a saját számlás áruszállítási, valamint az autóbusszal díj ellenében végzett személyszállítási és a saját számlás személyszállítási tevékenységről, továbbá az ezekkel összefüggő jogszabályok módosításáról szóló 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet módosítása.

 

Közúti ellenőrzési jegyzőkönyv
Közúti ellenőrzési jegyzőkönyv minta a vezetési és pihenőidők 561/2006- és 3821/85 EU rendeletek mellé. „Az ellenőrzés során az 1. mellékletben meghatározott közúti ellenőrzési jegyzőkönyvet kell alkalmazni, amelynek egy példányát az ellenőrzés alá vont gépjárművezetőnek kell az ellenőrzést követően átadni.” (43/2007. (IV. 4.) GKM rendelet )

 

Szabálysértési kódok
Szabálysértési kódok a vezetési és pihenőidők 561/2006- és 3821/85 EU rendeletek ellenőrzéséhez. Egy lista alapján írják össze, miben „vétkezett” a járművezető.

 

NKH ellenőrzések
43/2007. (IV. 4.) GKM rendelet a közúti szállításra vonatkozó egyes szociális jogszabályok alapján végzett közlekedési hatósági ellenőrzés részletes szabályairól. „A gazdasági és közlekedési miniszter feladat- és hatásköréről szóló 163/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. §-ának e) pontjában megállapított feladatkörömben eljárva a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény 48. § (3) bekezdése b) pontjának 24. alpontjában, valamint a nemzetközi közúti fuvarozást végző járművek személyzetének munkájáról szóló Európai Megállapodás (AETR) kihirdetéséről szóló 2001. évi IX. törvény 4. §-ának (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a következőket rendelem el:”

 

Vezetési és pihenőidők ellenőrzése
66/2007. (IV. 4.) Korm. rendelet a közúti szállítást végző egyes járművek személyzete vezetési és pihenőidejének ellenőrzéséről. „A közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény 48. § (3) bekezdése a) pontjának 13. alpontjában, valamint a nemzetközi közúti fuvarozást végző járművek személyzetének munkájáról szóló Európai Megállapodás (AETR) kihirdetéséről szóló 2001. évi IX. törvény 4. §-ának (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a Kormány a következőket rendeli el:”

 

Az új bírságolási tételek
A 2009. augusztus 1-től érvényben lévő 156/2009. (VII. 29.) Korm. rendelet a közúti árufuvarozáshoz, személyszállításhoz és a közúti közlekedéshez kapcsolódó egyes rendelkezések megsértése esetén kiszabható bírságok összegéről, valamint a bírságolással összefüggő hatósági feladatokról. Bírságolással érintett cselekmények, mulasztások. A bírság összege forintban. A bírságolással érintett cselekmény elkövetéséért felelőssé tehető (gépjárművezető vagy vállalkozás).
Archívum
Naptár
2021. július
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031