Kosár

[inline]
[script type=”text/javascript” src=”http://www.hirlevelmanager.hu/js/hlm_order.js”][/script]

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím (ahová a számlát postázzuk):
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Számlázási cím: ugyanaz, mint a postázási cím
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

Kérem Termék neve Nettó ár Áfa Mennyiség Bruttó  ár
 
3 700 Ft 25% db
0
 Ft

 

Az Alapszolgáltatás a következőket teszi lehetővé:

  • Hozzáférés egy jelszó segítségével az eddigi összes, 50-nél is több cikk, tanulmány, érdekesség, hasznos információhoz, amik blogbejegyzések formájában tekinthetők meg (az eddigi összes blogbejegyzés, a hozzászólásokkal együtt)! Ez önmagában rendkívül sok további hasznos információt fog adni neked, ha eddig nem olvastad ezeket.
  • Továbbra is megkapod a heti 1-2 újabb szakmai cikket (nem spam!!!), tanulmányt vagy írást, friss hírt, tájékoztatót, ami segíti a munkádat, ahogyan eddig is – mindezt a regisztrációt követő 1 éven keresztül.
  • “Vezetési idők – halálos félreértés” videó; egy téma, amit 100 emberből 99 egészen biztosan ROSSZUL fog értelmezni – a tapasztalatok EZT mutatják!
  • A blogbejegyzésekben bármikor hozzászólhatsz, véleményezhetsz, és elolvashatod a hozzászólásokat.
  • Havi 1 szakmai kérdést telefonon és a blogban is feltehetsz, amit igyekszünk a jogszabályok alapján a legalaposabban megválaszolni, majd ezt közzé tesszük a válaszokkal együtt.

A folyamatosságot véve alapul – melyet egy évre visszamenőlegesen megtekinthetsz, hogy így van, ha eddig nem olvastad a blogbejegyzéseket – ez a szolgáltatás messze több segítséget jelenthet Neked, mint amit a legtöbb vállalkozás, sofőr kaphat. Sokszor 10 év alatt sem juthatsz annyi stabil és szakértői válaszhoz, mint nálunk a hírlevelek kapcsán (tudom, mert több oktató is ezekből tanul, aki AETR oktatást folytat).

 
 Összesen:

0

 Ft

(A bankszámla adatokat a visszaigazoló levélben küldjük el.)


Figyelem! Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled az AETR éves előfizetést a fenti feltételekkel. A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel! Ha elküldted a megrendelőt, a proforma számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási vagy készpénz fizetési határidővel.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.)

Ezért NE rendeld meg az előfizetést, ha a szolgáltatást nem áll szándékodban igénybe venni!

Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben utólagosan visszamondod megrendelésedet, (még a szolgáltatási díj kifizetése ELŐTT), abban az esetben 5.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag – visszamondás esetén – ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel. 


[script]
counting(196);
[/script]
[/inline]

Regisztrálj MOST az éves Alapcsomag előfizetésre, és szerezz rengeteg további plusz információt!

 

Üdvözlettel:

AETR szakértő, oktató