Eurodriverjobs

 

Eurodriverjobs - Európa legjobb sofőrállásai egy helyen

Akadémiánk szorosan együttműködik az Eurodriverjobs csapatával. Ennek előzménye az, hogy ők is részt vettek a márciusban tartott AETR szemináriumunkon.

Idézzük őket ezzel kapcsolatban:

Cégünk 2008-ban jött létre. Célunk a gépkocsivezetők és a munkáltatók egymásra találásának segítése volt. Ehhez egy állásportált hoztunk létre, a www.eurodriverjobs.hu oldalt, mely rövid időn belül elterjedt módja lett az álláskeresésnek. Az állásportálunk 6 nyelven üzemel, így a külföldi munkavállalók és álláskeresők részére is alkalmas egész Európát lefedő weboldal!

2009-ben megszereztük a munkaerő közvetítéshez szükséges engedélyt és elkezdtük aktívan segíteni a gépkocsivezetőknek az elhelyezkedésben. A külföldi partnereinknek köszönhetően lehetőséget tudunk biztosítani a külföldi munkahelyre vágyó hivatásos gépkocsivezetőknek, akik ezáltal kiszámítható fizetéshez és biztos munkahelyhez juthatnak. 

2011-ben elkezdtük a munkaerő kölcsönzést, ezzel a munkáltatóknak segítséget nyújtva a kieső munkaerő pótlásában, valamint számos kapcsolódó szolgáltatásunknak köszönhetően a tartósan, így betöltött pozíció egy biztos pont tud lenni a munkáltató számára. 

Az irodánkba érkező jelentkezők közül mindenki egyénként van kezelve. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek megpróbálunk az elképzeléseinek, lehetőségeinek megfelelő állást kínálni. Aki nyelvismerettel rendelkezik, azoknak külföldi állásokkal is tudunk szolgálni, belföldi és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Az általunk munkára bocsájtott gépkocsivezetők szaktudással rendelkező munkavállalók, mert az AETR Specialista Kuzma Ferenc szakoktatásán vesznek részt! Ferenc oktatási mankót nyújt a gépkocsivezetők részére. Az előadásain a pilóták kérdéseket tehetnek fel, melyeket szakértő válaszol meg. Az elvégzett oktatásról egy plasztik kártyát kapnak a képzésben résztvevők, mely a sikeres vizsgát igazolja. Olyan tudásra tehetnek szert, mellyel elkerülhetik a büntetéseket, mindamellett, hogy kapósabbak lesznek a munkaerő piacon.

Az Eurodriverjobs csapata

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata