… kivéve a felkészültség, a tudás, tapasztalat, és a napra készség.

Az információkat nem árt napra készen tartani. Ez bebizonyosodott az elmúlt mindössze pár hónapban is.

Csúcs profi szakértő csapatunk rengeteget dolgozik azon, hogy megpróbáljunk mindig aktuális, naprakész információkkal szolgálni neked.

Mivel nagyon sokan vagytok (szerencsére), ezért naponta átlagban 3-4 kérdés is befut hozzánk email formájában, és 2-3 telefonon is.

De ez azt jelenti, hogy mivel sok a kérdés, és nagyon szerteágazó, és sokszor meglehetősen egyedi, ezért gyakran ez sok utánajárást, kommunikációt, telefont, egyeztetést igényel.

Ez a szolgáltatás ERRE lett kitalálva.

Fél éves előfizetés

Ha szeretnél HÉTRŐL HÉTRE (heti egy) azonnal felhasználható, magas színvonalú megoldásokhoz, válaszokhoz jutni, ha kérdéseid vannak a munkáddal, tevékenységeddel kapcsolatban, ha szeretnéd csúcs profi szakértő társaim válaszait és segítségét élvezni, valamint korábbi nagyon hasznos szakmai kiadványokhoz is hozzájutni, akkor ez a megoldás KELL NEKED!

Hihetetlen ár/érték arányú szolgáltatásról van szó!

Rengeteg mindent kapsz, ami összességében ár/érték arányban messze meghaladja azt a csekély hozzájárulást, amit ezért kérünk, cserébe fél év kiemelt szakértői támogatásért!

Bármikor csatlakozhatsz! A te tagságod AKKOR kezdődik. Állj készen, és csatlakozz már MOST!

 


 

A “6-os fogat” megoldása: ezt nyújtjuk neked!

  AETR féléves tagság

 1. Továbbra is megkapod a heti 1, színvonalas cikket, ahogy eddig is. Ezek szakmai írások és aktualitások lesznek, illetve ügyfelek által felvetett kérdések, problémák megválaszolása. Ezek téged is érinthetnek, így nagyon hasznosak!
 2. AETR féléves tagság

 3. Jogosult leszel továbbra is a szakértői válaszokra (emailben). Mind a hatunkéra! De figyelem! Ez NEM foglal magában semmilyen személyes konzultációt vagy oktatást! Csak az emailes szakértői válaszokat!
 4. AETR féléves tagság

 5. Azonnal megkapod (a tagsági díj kiegyenlítését követően) a legjobb 15 cikket (ez a “best of” kollekció), visszamenőlegesen, amik már önmagukban egy kisebb fajta oktatással felérnek és tk. ha semmi mást nem kapnál, már akkor is bőven megtérülne.
 6. AETR féléves tagság

 7. A cikkek mellé kapsz eddig még ki nem adott hanganyagokat is, és olyanokat, amiket MÁR NEM forgalmazunk, de nagyon hasznos (összesen 10 előadás).
 8. AETR féléves tagság

 9. Havi 1, eddig csak pénzért elérhető videót vagy hanganyagot, illetve havi 1 új, eddig még ki nem adott videót, hanganyagot.
 10. AETR féléves tagság

 11. Az előfizetés mellé lehetőséget biztosítunk, hogy a Húsba vágó kérdések könyvet 25%-os, az AETR könyvet pedig 15%-os kedvezménnyel megvásárolhasd a listaárhoz képest. Figyelem! Ez a kedvezmény KIZÁRÓLAG a tagsággal történő együttes megrendelés esetén érvényes! Utólagosan a kedvezmény NEM érvényesíthető. (Megjegyzés: ha már megvan bármelyik könyved, akkor mindegyikből 25%-os kedvezménnyel vásárolhatsz).
 12. AETR féléves tagság

 13. 15% kedvezményt biztosítunk a 4 CD-re is, amennyiben csomagként veszed meg őket, az előfizetés mellé.
 14. AETR féléves tagság

 15. De még ez sem minden! Lehetnek olyan speciális munkaügyi dolgok és kérdések (szerződések, a tevékenység során felmerülő kérdések, kiléptetések, beléptetések, stb.,) rengeteg dolog egy vállalkozás életében, amit bizony nagyon NEM mindegy, hogy hogyan kezelsz! A munkaügyi bírságok felső határa 25 millió forint (igaz, ehhez már azért ismételt és súlyos megszegéseket kell tenned). De 1-2 milliós bírság könnyedén összejöhet. Ezért biztosítunk neked 33%-os kedvezményt Dr. Maszong Attila partnerünk, munkajogász, volt munkaügyi ellenőr (sok tapasztalattal bír) szolgáltatásából, segítségéből. Ez egy nagyon értékes szolgáltatás (részleteket tőle tudhatod meg), amit AZONNAL igénybe vehetsz, amint a regisztrációdat rendezted. Ez a kedvezmény kizárólag a tagság mellé jár!
 16. AETR féléves tagság

 17. Egy extra dolog! 2,5 Gigabájt (GB) INGYENES webtárhely, ahová azt töltesz fel, amit csak akarsz!!! Ez egy olyan extra ajándék, amit nem kéne kihagynod!
 18. AETR féléves tagság

  AETR féléves tagság

 19. És még egy ráadás! Kapcsolt szolgáltatásként, lehetőséget biztosítunk Damásdi Tibor (Networksped Kft.): Egyszeri csőd és adósfigyelés rendszerének igénybe vételére, ami LÉTFONTOSSÁGÚ minden fuvarozó számára, ha túl szeretne élni! Röviden ez a következőt jelenti (Tibor saját szavaival élve) – AZONNAL élhetsz vele!

  Az egyszeri azonnali csőd és adós-monitoring szolgáltatásunkat ajándékként megkapod a tagság melléakár 500 hazai ügyfélre vonatkozóan is! Ebből megtudhatod, hogy az elmúlt időszakban mely cégek kerültek fizetésképtelenségi (csőd-felszámolás) eljárás alá. Ennek a csomagnak az értéke: 13.700,- Ft, te ezt most ingyen megkapod a tagságod mellé!

 

A 6-os fogat

A 6-os fogat. A szakértői gárda, mely a tagok rendelkezésére áll.

 

Mindez mindössze 4.900,- Ft + áfáért / félév!

 


 

Igazi szakmai “kavalkád” – csúcs profik tapasztalataival!

Én úgy gondolom, hogy a magunk részéről igyekszünk minden oldalról megtámogatni téged. Láthatod, mennyire elkötelezettek vagyunk a segítségben, hiszen csapatunkban vannak egykori Közlekedési Felügyeleti, tapasztalt ellenőrök, akik nagyon képzettek és már eddig is nagyon sokat segítettek neked (ha nem is mindig tudsz róla), van igazságügyi szakértőnk, aki ugyanolyan elkötelezetten segít, és van a munkajog területén tevékenykedő profi szakértőnk is, egykori tapasztalt munkaügyi ellenőr, ma profi szakértő-tanácsadó, aki szintén a rendelkezésedre áll. És van valaki, aki abban segít, hogy ha fuvarozol, akkor biztosan ki is fizessék a fuvarodat! Ez sem elhanyagolható szempont!

Mi tehát itt vagyunk, itt is leszünk, és ahogy látod, egyre bővülünk. Csapatunk rendkívül elkötelezett a segítségnyújtásban.

A te dolgod az, hogy élsz-e mindezzel! Sajnos, azt kell, hogy mondjam a tapasztalataink alapján, hogy ha úgy gondolod, mindez nem ér ez meg havi bruttó (áfás!) 1.037,- forintot, akkor gondolkodj el azon, hogy megér-e több százezret, bírságban!

Persze, továbbra is azt mondom, hogy az alapok alapjai a könyvek, ezért is biztosítunk ezekre kedvezményeket a csomag mellé. Sőt, a 4 CD is nagyon hasznos, így azokat is kedvezményesen megszerezheted.

 


 

15 hasznos és értékes tanulmány AZONNAL!

Az alábbi 15 tanulmányt AZONNAL megkapod, amint aktiváljuk a tagságodat.

Hasznos tanulmányok az AETR témakörében

 1. Ponyvafelmetszők… és amit ellenük tehetünk (mi lesz a megszakított pihenőidővel?)
 2. 3 eset, 3 bírság, 3 tanulság. Kinek és miért szabják ki a bírságot? Mi a helyzet az új Kormányrendelettel?
 3. Az egyik legnagyobb probléma: a munkaidő!
 4. Milyen vezetői kategóriákkal mit szállíthatunk? To-vábbi tachográf mentességek? Fuvarozás bérelt jár-művel – szabályok…
 5. Ha az ellenőr mondta, akkor az úgy van!(?) Nem kell mindent elhinni, amit mondanak!
 6. Ugyanaz az eset, de más végkifejlettel – mi a különbség a 2 eset között?
 7. Vis major esetek, váratlan helyzetek
 8. A fülkében töltött heti pihenőidő igazolása
 9. Egy fontos jogszabályi rész értelmezése, magyarázata Dr. Szabados Tibor igazságügyi szakértőtől
 10. Egy 800 ezres bírság története – amikor már az igazságügyi szakértő sem tud segíteni. Tanulságos.
 11. Egy közúti ellenőrzés tapasztalata és a 24 órás koronghasználat értelmezése
 12. Tachográf mentességek: automatikusan járnak vagy mi a teendő, hogyan kell „megigényelni”?
 13. Szigorodó közúti ellenőrzések – 3 fontos információ, amikről feltétlenül tudnod kell! Rádió interjúk.
 14. Változott a Munka Törvénykönyve! Hogyan érint ez téged, mint fuvarozót vagy sofőrt?
 15. Személyszállítás esetén az utaslista és a tachográf használatának rövid értelmezése

 


 

Oktatóvideók, amiket rendszeresen kapsz

Erőteljes oktatóvideók az AETR témakörében

Talán mondanom sem kell, mennyire fontos az, hogy lehetőleg MINDENT megérts.

Bizonyos dolgokat egyszerűen nem lehet megfelelően leírni, és bemutatásának legjobb módja a videó.

Mint pl. az a 12 perces videó, amit február 6-án készítettünk, és sokak kérdését válaszolja meg: hogyan kell értelmezni és a gyakorlatban kivitelezni, ha valaki korongon igazolja az idejét, de a munkája 2 napra is átnyúlik? Hány korongot és miképp kell ezt kitölteni és megrajzolni, hogy egyrészt a 24 órás szabály is meglegyen, másrészt a korongot se írd túl, harmadrészt, a pihenőidőd is meglegyen?

Erőteljes oktatóvideók az AETR témakörében

Ez egy “300 ezres videó”, ami annyit jelent, hogy ha ezt nem pontosan így csinálod, akkor ennek a bírságtétele akár 300 ezer forint is lehet!!!

Egyáltalán nem túlzás tehát azt mondani, hogy önmagában ez a videó megér 4900 forintot…

Vagy itt egy másik, ami elmagyarázza, miért LÉTFONTOSSÁGÚ megkülönböztetni a szállítást a fuvarozástól. (A képekre kattintva nagyban láthatod azokat.)

 

Nézz bele a videókba MOST!

 

Egy rövid bevezető egy 50 perces előadásból a digitális tachográf használatáról

Get the Flash Player to see this content.

Az eredeti videón Dankó László részletesen elmagyarázza a digitális tachográf használatát, letöltését, adatok beírását, stb. Ez a részlet kb. 3 perc, hogy lásd, milyen alapossággal megyünk bele a témába.

 

Hogyan igazojuk a pihenőidőket a korongon?

Get the Flash Player to see this content.

A teljes videó (12 perces) azt mutatja be, miként kell megfelelően igazolni a pihenőket a korongon. Sokan kérdezték, így megválaszoltuk.

 

Interjú részlet Dankó Lászlóval

Get the Flash Player to see this content.

Részlet a 1,5 órás interjúból, amit Dankó Lászlóval, egykori Közlekedésfelügyeleti ellenőrrel késztettünk.

 

Használd ki ezt a szakmai tudás-tárat MOST, hogy továbbra is “képben maradhass” és megkaphasd a magas szintű szakmai támogatásunkat! Csekély ár ez cserébe azért, hogy mihez juthatsz hozzá!AETR féléves tagság

Regisztrálj a féléves tagságra az alábbi űrlapon MOST! Semmi értelme késlekedned, hisz a hatóság sem tétovázik!

 

Fél éves előfizetés

Megrendelem a féléves AETR tagságot, az összes kedvezménnyel és bónusszal, videóval, hanganyaggal és jövőbeli kiadványokkal együtt a fentiek szerint, mindössze
4.900,- Ft + áfáért!

 

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a 06-70/379-4957-es telefonszámot! Kolléganőnk eligazít.

 

[inline]

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük az esetlegesen rendelt könyvet/CD-t):
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):

Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!

Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:
AETR féléves tagság és könyvek, CD-k!
AETR féléves tagság
 
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
 
Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv

Fizetés módja:

 

Abban az esetben, ha könyvet vagy CD-ket is vásárolsz, lehetőség van a személyes átvételre is, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj. (Ha nem rendelsz könyvet, csak a tagságot, akkor ennek nem sok értelme van.) Természetesen, ha csak a tagságot rendeled meg, akkor nincs se postázási, se utánvételi díj.

Ha könyvet vagy CD-t, DVD-t is rendelsz, akkor mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármilyen egyéb megjegyzés (300 karaktert írhatsz): 

 

FIGYELEM! A könyvekre vonatkozó itt látható kedvezmény csak a tagság megrendelésével EGYÜTT érvényes, önmagában NEM! Ha a tagság mellett szükséged van még valamelyik könyvre, akkor azt kedvezményesen megrendelheted.

 

Féléves AETR tagság a fenti bónuszokkal és lehetőségekkel + kedvezményes könyvek és CD-k
Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  4 900 Ft 27%
0
  8 500 Ft helyett
7 225 Ft
5%
0
  5 500 Ft helyett
4 125 Ft
5%
0
  2 940 Ft helyett
2 500 Ft
27%
0
  8 500 Ft helyett
6 375 Ft
5%
0

Ha élni akarsz a tagság mellé járó könyv vagy CD vásárlási kedvezménnyel is, akkor tegyél egy pipát a megfelelő négyzetbe, amit még rendelsz! Ha további AETR könyve(ke)t is akarsz rendelni, akkor azt 25%-os kedvezménnyel teheted meg. Ebben az esetben pipáld be azt is! Ha NEM érdekel egyik könyv vagy a CD-csomag se, akkor értelemszerűen NE pipáld be ezeket!

  3 900 Ft 27%
0

(Ez az egyetlen, videóra rögzített szemináriumi felvétel, kiváló minőségben! Budapesten vettük fel, 2011. januárjában, a József Attila Művelődési Házban, kb. 45 fő részvételével. Rengeteg kérdés, amit csak OTT válaszoltunk meg! Az AETR tagság megrendelése esetén ezért a hihetetlenül kedvezményes áron MOST megszerezheted ezt is – 85%-os kedvezménnyel!!! Ha viszont MOST nem rendeled meg, később csak eredeti áron tudod megszerezni. A teljes anyag 4 DVD-n került kiadásra, rengeteg kérdéssel és válasszal, Dankó László részvételével és javaslataival. Ha KÉRED a DVD-t, tegyél egy pipát a négyzetbe.)

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a tagságot és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

Ha könyvet és/vagy CD-ket is rendeltél, akkor a megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes (csak a könyves vagy CD-s rendelés esetén értelmezhető). E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell, amennyiben könyvet és/vagy CD-t is rendeltél a tagság mellé. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv(ek) csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet (kivéve, ha több példányt is rendelsz a könyvekből):

 • banki átutalás esetén nettó 1.280,- Ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 330,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 1.763,- Ft. A csomagot ebben az esetben a Posta viszi ki.
 • utánvétel esetén nettó 1.990,- ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 370,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 2.560,- Ft. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt – neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.

 

Kattints az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a tagságot, és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre. 

[script]
counting(326);
counting(268);
counting(332);
counting(274);
counting(308);
counting(133);
[/script]
[/inline]