Kosár

Vezetsz tachográfos járművet? Akkor ezeket a videókat látnod kell!

Dankó Lászlóval évek óta dolgozunk együtt. Mindig ott van a szemináriumokon.

Ezúttal ezen a hétvégén (2013. március 02.) együtt mentünk egy céghez és tartottunk ott egy kb. 3 órás oktatást. Pontosabban, a Laci tartotta, én meg videóra vettem.

Dankó László, egykori Közlekedés Felügyeleti ellenőr, kolléga, az AETR könyv egyik szakértő lektora, aki maga is oktat és előad, rendkívül nagy tudású és tapasztalt szakember. Ezt ezen a hétvégén is megmutatta.

A cég nevét, ahol oktattunk nem említeném, mert erre nem kaptam felhatalmazást, és a helységet se, ahol voltunk. Ez nem is érdekes.

Ami ennél sokkal fontosabb, hogy MIRŐL szólt ez az előadás és miért vettük videóra?

Nézzük előbb a második kérdést!

Azért vettük videóra, mert…

 • egyrészt az előadást nem én tartottam, hanem Dankó László, és gondoltam, jó, ha ezt látjátok (én már talán unalmas vagyok néha),
 • másrészt, eddig nem tárgyalt témákról volt szó, amik nagyon hasznosak (hiszen ezért mentünk le), köztük egy vitafórumról is,
 • harmadrészt, mert megígértük a cégnek, hogy felvesszük az előadást és odaadjuk nekik.

Az első kérdésre a válasz (miről volt szó):

 1. Laci összefoglalta és kb. 40 percben elmondta azokat a leglényegesebb alapvető tudnivalókat az AETR-ről, amit MINDENKÉPPEN tudni kell (enélkül felejtsd el, hogy fuvarozol!). Ezt nagyon szépen be is mutatja különböző ábrákon, stb., amibe mindjárt bele is kukkanthatsz, hogy lásd. Nagyon hasznos anyag, az AETR esszenciája!
 2. Részletesen, általam még eddig ilyen formán sehol nem látott módon magyarázza el, rengeteg dia képpel, az alapoktól kezdve a digitális tachográf működtetését, használatát, annak szabályait, letöltését. Most itt olyan részletességre gondolj, hogy pl. hogyan kell befűzni a szalagot vagy hogy a kinyomaton pontosan mit jelentenek az egyes sorok stb.!!! Hidd el, ha digitális tachográfot használsz, akkor ez a kb. 50 perces videó KELL neked! Tényleg nagyon jó, ebbe is nemsokára belenézhetsz!
 3. Kb. 1 órában pedig egy “belső vita” fórum”, hogy mit hogyan kell igazolni, használni, megírni, out állás a tachográfon, mentes, nem mentes, stb. Nagyon izgalmas volt, és általad is feszegetett kérdéseket válaszolt meg. Azt hiszem, ez is tetszene neked. Nézz bele ebbe is!

Azt gondolom, ha valaki tachográfos járművet vezet, annak mindenképpen nagy hasznára lesznek ezek a videók. Dankó László nagyon érthetően és világosan fogalmaz. Ha pedig digitális tachográfot is üzemeltet valaki, akkor KÖTELEZŐ látnia őket!

 


 

Nézz bele a videókba!

Íme a 3 videó részlet!

Amit tudnod kell, hogy ezek csak részletek a 3 videóból.

Mindegyik részlet önmagában is tanulságos és hasznos, és tudtommal nem sokan vannak, akik ilyet megosztanak másokkal.

A teljes felvételt előfizetőink (AETR tagság) már meg is tekinthetik, feltöltésre kerültek a Megosztott mappába, a Videókhoz. Ha már tag vagy, akkor irány a mappa és nézd meg! Ha még nem vagy tag, akkor VÁLJ AZZÁ MOST! (Részletek itt.) Az oldalon további videó részleteket is láthatsz!!!

Ezekkel a videókkal azonban kivételt tettünk (ha esetleg inkább ezt szeretnéd).
 1. Kivételesen önállóan is megrendelheted őket az alábbi űrlapon, akkor is, ha nem vagy előfizető (AETR tagság).
 2. Semmilyen feltétele nincs, kivéve az, hogy megrendeled és kifizeted.
 3. Ez NEM jogosít fel téged arra, amire a tagság, ugyanakkor annyi előnye van, hogy kevesebb befektetést igényel.
 4. Ezeket a videókat online tudod nézni, ezért szélessávú internet kapcsolat szükséges hozzá.

GRÁTISZ! A megrendelés mellé 2 további videót is megkapsz ajándékba! Ez legyen meglepetés, de biztos, hogy azok is nagy hasznodra lesznek. (A tagok természetesen megkapták ezeket – irány a mappa!)

Később DVD formátumban is kiadjuk majd, de egyenlőre még nem lehet rendelni, csak az online verziót. Valószínűleg, jó darabig így is lesz.

Ezek a videók nagyon hasznosak, ahogy azt a részletekből is láthatod!

 

Egy rövid bevezető az 50 perces előadásból a digitális tachográf használatáról. Az előadás címe: “Amit a digitális tachográf használatáról, működtetéséről FELTÉTLENÜL tudnod kell!”

[flashvideo file=FLV/Rovid_bemutato_digi-tacho.flv /]
Az eredeti videón Dankó László részletesen elmagyarázza a digitális tachográf használatát, letöltését, adatok beírását, stb. Ez a részlet kb. 3 perc, hogy lásd, milyen alapossággal megyünk bele a témába. A teljes videót az AETR tagok nézhetik meg vagy irány az űrlap! ==>>

 

 

Alapfogalmak összefoglalása az AETR témakörében

[flashvideo file=FLV/Rovid_bemutato_alapfogalmak_osszefoglalasa.flv /]
Ezen a videón szintén Dankó László magyarázza el, összefoglalva a szociális jogszabályokat (vezetési idő, pihenőidő, stb.) Ez egy kb. 4,5 perces részlet a 2013 márciusi előadásból. A teljes videót az AETR tagok nézhetik meg vagy irány az űrlap! ==>>

 

 

 

 

Videók

Kérem a videókat a fentiek szerint!

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a 06-70/379-4957-es telefonszámot! Kolléganőnk eligazít.

 


[inline]

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük az esetlegesen rendelt könyvet/CD-t):
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):

Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!

Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:
AETR videók és könyvek, CD-k!
Videók
 
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
 
Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv

Fizetés módja:

 

Abban az esetben, ha könyvet vagy CD-ket is vásárolsz, lehetőség van a személyes átvételre is, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj. (Ha nem rendelsz könyvet, csak a videókat, akkor ennek nem sok értelme van.) Természetesen, ha csak az online videókat rendeled meg, akkor nincs se postázási, se utánvételi díj.

Honnan értesültél a videókról, könyvekről, CD-kről? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Ha könyvet vagy CD-t, DVD-t is rendelsz, akkor mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármilyen egyéb megjegyzés (300 karaktert írhatsz): 

 

FIGYELEM! A könyvekre vonatkozó itt látható kedvezmény csak a videók megrendelésével EGYÜTT érvényes, önmagában NEM! Ha a videók mellett szükséged van még valamelyik könyvre vagy a CD-kre, DVD-re, akkor azt kedvezményesen megrendelheted MOST.

 

Online videók a fentiek szerint + kedvezményes könyvek és CD-k
Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  770 Ft 27%
0
  970 Ft 27%
0

(Ez az egyetlen, videóra rögzített interjú a két egykori Közlekedési Felügyeleti ellenőrrel, közel 5 órában! Most ezt is megszerezheted ezen a rendkívül kedvezményes áron!!! Eredetileg DVD formátumban került kiadásra, de mivel az elfogyott, így online nézheted meg ezeket. A két volt ellenőrt nagyon érdekes és hasznos kérdésekről faggattam. Ha KÉRED ezt az online videót is, tegyél egy pipát a négyzetbe.)

  8 500 Ft helyett
7 650 Ft
5%
0
  5 500 Ft helyett
4 950 Ft
5%
0
  14 000 Ft helyett
11 900 Ft
5%
0

Ha élni akarsz a 15%-os könyvcsomag vásárlási kedvezménnyel (együtt a 2 alapkönyv), akkor EZT válaszd (tegyél egy pipát ebbe a négyzetbe és a többit hagyd üresen)!!! Ha NEM érdekel a 2 könyv, csak az egyik, akkor értelemszerűen NE ezt válaszd, hanem a fenti rendelést!

  2 940 Ft helyett
2 500 Ft
27%
0
  8 500 Ft helyett
6 375 Ft
5%
0

Ha élni akarsz a videók mellé járó könyv vagy CD vásárlási kedvezménnyel is, akkor tegyél egy pipát a megfelelő négyzetbe, amit még rendelsz! Ha további AETR könyve(ke)t is akarsz rendelni, akkor azt 25%-os kedvezménnyel teheted meg. Ebben az esetben pipáld be azt is! Ha NEM érdekel egyik könyv vagy a CD-csomag se, akkor értelemszerűen NE pipáld be ezeket!

  3 900 Ft 27%
0

(Ez az egyetlen, videóra rögzített szemináriumi felvétel, kiváló minőségben! Budapesten vettük fel, 2011. januárjában, a József Attila Művelődési Házban, kb. 45 fő részvételével. Rengeteg kérdés, amit csak OTT válaszoltunk meg! Az AETR tagság megrendelése esetén ezért a hihetetlenül kedvezményes áron MOST megszerezheted ezt is – 85%-os kedvezménnyel!!! Ha viszont MOST nem rendeled meg, később csak eredeti áron tudod megszerezni. A teljes anyag 4 DVD-n került kiadásra, rengeteg kérdéssel és válasszal, Dankó László részvételével és javaslataival. Ha KÉRED a DVD-t, tegyél egy pipát a négyzetbe.)

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a videókat és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

Ha könyvet és/vagy CD-ket is rendeltél, akkor a megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes (csak a könyves vagy CD-s rendelés esetén értelmezhető). E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell, amennyiben könyvet és/vagy CD-t is rendeltél a tagság mellé. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv(ek) csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet (kivéve, ha több példányt is rendelsz a könyvekből):

 • banki átutalás esetén nettó 1.280,- Ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 330,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 1.763,- Ft. A csomagot ebben az esetben a Posta viszi ki.
 • utánvétel esetén nettó 1.990,- ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 370,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 2.560,- Ft. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt – neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.

 

Kattints az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a videókat, és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre. 

[script type=”text/javascript” src=”http://www.hirlevelmanager.hu/js/hlm_order.js”][/script]
[script]
counting(307);
counting(268);
counting(133);
counting(335);
counting(334);
counting(336);
counting(235);
[/script]
[/inline]