Kosár

Naaagy Ebook akció – augusztus 31. éjfélig érvényes!!! – Rendelési űrlap


Figyelem!

Amennyiben MIND A 4 EBOOK-ot megrendeled, akkor GRÁTISZBAN KAPSZ 4 ÓRA INGYENES szimulációt az online tachográf szimulátoron, melynek értéke 12.000 Ft!

A gyakorlással megelőzheted a bírságokat, begyakorlod a digitális tachográf teljes kezelését.MOBILITÁSI CSOMAG JOGSZABÁLY TERVEZET
A fentieken felül, amennyiben mind a 4 Ebook-ot megvásárolod, abban az esetben a Mobilitási Csomag hatályba lépését kihirdető hivatalos jogszabály értelmezéséről szóló ÚJ Ebook-ot, ami valószínűsíthetően igen csak vaskos lesz, szintén INGYEN megkapod. Mindez a 4 órányi szimulátorhasználati lehetőség MELLETT. Hogy legyen némi realitásod róla, a valószínűsíthető jogszabály itt van: Mobilitási Csomag előzetes jogszabály tervezet.

Még nem tudjuk a hatálybalépés dátumát, de…

… úgy néz ki, megvan a Mobilitási Csomag jogszabály tervezete!

 

Foylamatosan figyeljük Dr. Göndös Gábor ügyvéd barátommal az Internet különböző híradásait, de még MINDIG NEM tudjuk, hogy egész pontosan mikor is fog megjelenni az új jogszabály a Mobilitási Csomagról.

Az biztos, hogy ez sok mindenre hatással lesz a fuvarozói szakmában. Négykezes járatok, pihenőidők, tachográf használat, 56 napos elszámolás és tachográf 2,5 tonnától, nemzetközi viszonylatban, valamint a kabotázs-szabotázs.


Valószínűsíthetően a jogszabály normaszövege az lesz, amit a csatolt linken olvashatsz. Nem rövid, de legalább hosszú! Természetesen majd erre is ki fogunk adni valami szakmai kiadványt, amivel mindezt értelmezni fogjuk, ahogy az AETR és munkaügyi szabályoknál tettük (lesz mit!!!). Addig is, ha gondolod, olvasd el. Valószínűleg ez fog megjelenni, nem árt felkészülnöd rá.

Ez tehát azt jelenti, hogy a 4 Ebook megvásárlásával most 3 dolgot nyersz:
  1. Meglesz a 4 könyved ebook formában is.
  2. 4 órányi szimulációs időt nyersz az online tachográf szimulátoron (ami után egy BIZONYÍTVÁNYT is kapsz erről).
  3. INGYEN megkapod a Mobilitási Csomag változások (ami elég sok lesz) magyarázatáról szóló ÚJ szakkönyvet.

Azt hiszem, élned kéne ezzel a lehetőséggel.

 

[inline]

Új AETR könyv 10.0, Ebook formában – 40% kedvezmény 2020. augusztus 31-ig!
Ár: 5,160 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)
AETR emberi nyelven E-book (10.0-ás verzió.)
Nettó ár  5,160 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
AETR könyv 10.0, a LEGÚJABB KIADÁS (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és ÚJ MUNKAÜGYI JOGSZABÁLY értelmezéssel, 380 oldal) CSAK MOST 40%-os “Ebook-kedvezménnyel” 8,600 Ft helyett csak nettó 5,160 Ft!
 
Tachográfos könyv Ebook formában – 40% kedvezmény 2020. augusztus 31-ig!
Ár: 3,540 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Ebook
Nettó ár  3,540 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jelent meg, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv Ebook formátumban “EBOOK” AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel 5,900 Ft helyett csak 3,540 Ft
 
AETR konferencia 2016. január 16. Ebook – 40% kedvezmény 2020. augusztus 31-ig!
Ár: 2,940 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16.
AETR konferencia könyv 2016. január 16. Ebook
Nettó ár  2,940 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Ez a könyv 2016. március 30-án készült, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
 
Hogy van ez a valóságban? Ebook – 40% kedvezmény 2020. augusztus 31-ig!
Ár: 2,370 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?
Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek! Ebook
Nettó ár  2,370 Ft Áfa 0% Darab Bruttó ár
0
Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én készült, ára Ebook formátumban mindössze csak nettó 2,370 Ft / db.
 
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
 
Felhasználói adatok (ki lesz az Ebook?): Számlázási adatok: Ha ugyanaz, mint a felhasználói adatok, kattints ide!
Felhasználói név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:
 
Fizetés módja:
 

CÉGNEK KÖTELEZŐ!!! A cég adószáma:  

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred az aktiválást (körülbelül mikor szeretnéd a letöltési kulcsokat megkapni)? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 
FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 59. IX/27., Adószám: 67000540-1-41 Az Ebook-okhoz csakis banki átutalást tudsz fizetési módként választani. Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…
  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned.
 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 
[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script] [script] counting(946); counting(949); counting(948); counting(947); oreloadCaptcha(); [/script] [/inline]