dec 222011
 

Ezúton kívánok neked és szeretteidnek Boldog, Békés Karácsonyt, valamint sok örömben és sikerekben gazdag Új Évet!

Örülök, hogy erre az oldalra tévedtél, örülök, ha segíthetek, és maradj velünk jövőre is, mert egészen biztosan nem fogsz csalódni bennünk!

 

Nézd meg a karácsonyi videót!

 

 

 

Üdvözlettel:

Kuzma Ferenc
AETR szakértő
info@aetr.hu
+36-70/391-2885

 


 

Szólj hozzá Te is a témához! Figyelem! Hozzászólásod akkor jelenik meg, amikor azt az adminisztrátor elfogadta! A hozzászóláshoz NEM szükséges regisztráció. Kattints ide a hozzászóláshoz!

Házi szabályok a blog működéséhez:
Ez a blog egy mikro közösség a fuvarozók részére, ahol más szabályok érvényesek, mint a blogok többségén. Itt valós emberek folytatnak értelmes beszélgetést, egymást tiszteletben tartva. Ha ezt te is értékeled, akkor örülök, hogy itt vagy! Ha ezt nem értékeled, akkor menj a blog.hu-ra.
  1. Itt csak teljes, valós névvel szólhatsz hozzá.
  2. Légy kedves és segítőkész.
  3. Ha vitába szállsz, kérlek, hogy a témát támadd, ne az embert, aki a hozzászólást vagy a bejegyzést írta!
Elfogadom a szabályokat, hozzászólok a témához

  2 hozzászólás to “Boldog, Békés Karácsonyt!”

  1. Köszönöm az egész éves fáradozást amit a tudásomért,tudásunkért tettek. Ezúton kívánok az egész csapatnak Békés szeretetteljes karácsonyt és sok erőt a jövőévi fojtatáshoz.

  2. Köszönjük szépen. Önöknek is BOLDOG ÜNNEPEKET kívánunk!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(kötelező)

(kötelező, de nem látszik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .