Blogbejegyzések, cikkek az AETR témakörében

 

Olvasd el blogbejegyzéseinket, cikkeinket az AETR témakörében!

Olvasd el blogbejegyzéseinket, cikkeinket az AETR témakörében![widgets_on_pages id=”widget_1″]

AETR könyv és egyéb kiegészítő anyagok.  Szakértőktől.

 

Szólj hozzá TE is a témához! Figyelem! Hozzászólásod akkor jelenik meg, amikor azt az adminisztrátor elfogadta! A hozzászóláshoz NEM szükséges regisztráció. Kattints ide a hozzászóláshoz!

Háziszabályok a blog működéséhez:
Ez a blog egy mikro közösség a fuvarozók részére, ahol más szabályok érvényesek, mint a blogok többségén. Itt valós emberek folytatnak értelmes beszélgetést, egymást tiszteletben tartva. Ha ezt TE is értékeled, akkor örülök, hogy itt vagy! Ha ezt nem értékeled, akkor menj a blog.hu-ra.

  1. Itt csak teljes, valós névvel szólhatsz hozzá.
  2. Légy kedves és segítőkész.
  3. Ha vitába szállsz, kérlek, hogy a témát támadd, ne az embert, aki a hozzászólást vagy a bejegyzést írta!
Elfogadom a szabályokat, hozzászólok a témához

  2 hozzászólás to “Blogbejegyzések, cikkek az AETR témakörében”

  1. Tisztelt szakemberek! Egy kérdésem volna,digitális tachográf van a kocsiba. Hétvégére kivettem a kártyámat,mert úgy volt hétfön más valaki megy a kocsimmal. Hétfön meglesz a 45órás pihenöm,beteszem a kártyám,erre az idöszakra(szombat,vasárnap)kell-e kérnem tevékenységi igazolást,vagy nem? Válasz elöre is köszönöm,maradok tisztelettel Gubik Zsolt

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(kötelező)

(kötelező, de nem látszik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .