Kosár

Április 1-i akció - ez NEM tréfa!

Kicsit bekattantam!

De mivel TEGNAP április 1-e volt, gondoltam, én MOST NEM tréfálok! Ezért is választottam április 2-át, nehogy azt hidd, hogy csak TRÉFÁLOK!

Április 2-a alkalmából egy igazán NEM áprilisi tréfa: 40% kedvezményt kapsz, melyet bármely könyvre vagy
csomagvásárlásra felhasználhatsz, korlátlan számban! Ezért hagytam ki az 1-ét…

Kupon kód: AETR APR1 (Ez csak egy fantázianév)

Végleges
határidő:
2014.04.2. 23:59

Szólj másoknak is erről, de gyorsan, mert nem sok idő van rá! CSAK a mai nap, április 2. éjfélig.

Nincs sok időd,
ha ki szeretnéd használni ezt a kedvezményt. Ha nincs itthon most az
ismerősöd, vedd meg neki TE és majd utólag rendezed vele. Mert ÁPRILIS 3-ÁN MÁR KÉSŐ LESZ!!!!

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a 06-70/379-4957-es telefonszámot! Kolléganőnk eligazít.

Megrendelem MOST!

 

[inline]

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet):
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):

Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!

Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:
Új, 3.0-ás AETR könyv és egyéb művek, amikre szükség van!
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
 
Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv
 
AETR teljes szemináriumi DVD

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj.

Csomagküldés esetén mikorra kéred a kiszállítást? 

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről vagy az egyéb anyagokról? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Egyéb megjegyzés (pl. hogyan talál meg a futár, ha nem könnyű megkeresni, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

Kedvezményes könyvek és könyvcsomag, az ÚJ 3.0-ás AETR könyvvel és a legfrisseb szemináriumi DVD-vel. KIZÁRÓLAG április 2., 23:59-ig érvényes akció a 2 könyvre, a DVD-re vagy a teljes AETR csomagra! 40%-os kedvezmény.
Kérem Termék Termék leírás Nettó ár Áfa Darab Bruttó ár
  Új, 3.0-ás AETR könyv fuvarozóknak, szállítóknak április 2-i 40%-os kedvezmény 8 500 Ft helyett
5 100 Ft
5%
0
  Húsba vágó kérdések KÖNYV április 2-i 40%-os kedvezmény 5 500 Ft helyett
3 300 Ft
5%
0
  Új szeminárium DVD sorozat április 2-i 40%-os kedvezmény 7 900 Ft helyett
4 740 Ft
27%
0

 

Teljes-csomag. A “legpraktikussabb összeállítás” (valamennyi könyv, CD és az egyetlen DVD, 40%-os kedvezménnyel).
  Teljes AETR csomag április 2-i 40%-os kedvezmény 23 180 Ft helyett
13 908 Ft
27%
0

 

Összesen bruttó:

 0


 Ft

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

A megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv(ek) csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD és/vagy DVD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet (kivéve, ha mindent megrendelsz, + plusz még a 4 DVD-ből álló Mesterkurzus DVD-t is, mert akkor valamivel több):

  • banki átutalás esetén nettó 1.280,- Ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 330,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 1.763,- Ft. A csomagot ebben az esetben a Posta viszi ki.
  • utánvétel esetén nettó 1.990,- ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 370,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 2.560,- Ft. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál…

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt – neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.

 

Kattints az alábbi “Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre. 

[script type=”text/javascript” src=”http://hirlevelmanager.hu/js/hlm_order.js”][/script]
[script]
counting(248);
counting(275);
counting(133);
counting(509);
oreloadCaptcha();
[/script]

[/inline]