Aktuális könyvakciók ideiglenes – piszkozat

 

 

Aktuális könyvakció - a készlet erejéig.
ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNY AMÍG A KÉSZLET TART!

 

 

Miről szól az EGYEDÜLÁLLÓ akció?!

KÉSZLET EREJÉIG abból az alkalomból, hogy költözéskor találtunk 67 db 7-ik kiadású AETR könyvet, ELKÉÉÉÉPESZTŐ AKCIÓT adok a következő termékekre:

  1. AETR könyv - 60% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén az eggyel korábbi, 7-ik kiadásra!!!
  2. Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell (a legújabb, "zöld") könyv - 50% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
  3. A 2016-os teljes Gastlandi szeminárium könyv - 50% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!!!!

 

Figyelem! Ez az akció csakis A KÉSZLET EREJÉIG tart!!! Utána ezek a rendkívüli, egyedi kedvezmények tovább már NEM érhetők el. Az akció meghirdetésekor 67 db könyv áll rendelkezésre.

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA! HA KÉSŐN DÖNT, AKKOR MÁR LEMARAD RÓLA!

 
Figyelem! A 7-ik kiadás csak annyiban különbözik a legújabb, 8-ik kiadástól, hogy kb. 8 oldallal kevesebb, mert a saját számlás szállítókra vonatkozó legújabb értelmezés (a "nem kereskedelmi áruszállítás"-ra vonatkozó kiegészítés) és a belföldi napidíjas szabály nincs benne. Ha ez neked nem hiányzik, akkor minden más tekintetben ugyanaz, mint a 8-ik kiadás. És ezért 60% kedvezményt kapsz rá!

 

 
Őrült akció - csak A KÉSZLET EREJÉIG!!! - Rendelési űrlap

 

AETR könyv 7.0, nyomtatott formában -
60% Aktuális könyvakció kedvezmény!
Ár: 3,440 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Nettó ár
 3 440 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2015. december 1-én jött ki a nyomdából, a kéziratot november 14-én zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 7.0-ás KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített verzió, 380 oldal) AKTUÁLIS KÖNYVAKCIÓBAN 60%-os kedvezménnyel CSAK MOST 8,600 Ft helyett 3,440 Ft!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell -
50% "sikeres államvizsga akciónk" kedvezmény!
Ár: 2,995 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 2 995 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban AKTUÁLIS KÖNYVAKCIÓBAN 50%-os kedvezménnyel CSAK MOST 5,900 Ft helyett 2,950 Ft

 

AETR konferencia 2016. január 16. - könyv! -
50% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2017. február 19-ig!
Ár: 2,450 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16. könyv Nettó ár
 2 450 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!
Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
AETR konferencia 2016. január 16. könyv nyomtatott formátumban "AKTUÁLIS KÖNYVAKCIÓBAN 50%-os kedvezménnyel 4,900 Ft helyett csak 2,450 Ft

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 8.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX/27., Adószám: 67000540-1-41

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

 

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…


  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info@aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!


  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 4 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi "Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.