Kosár

 

Aktuális könyvakció LEGÚJABB KÖNYVEM megjelenésének alkalmából! NAGY KEDVEZMÉNY SZEPTEMBER 10. (VASÁRNAP) ÉJFÉLIG!

 

 

Négy könyv együtt

Miről szól az akció?!

2017. AUGUSZTUS 21-ÉN megjelent a legújabb könyvem, ami járművezetők és vállalkozások számára egyaránt nagyon hasznos lesz. Emiatt NAGY AKCIÓT adok a következő termékekre:

 1. AETR könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén a legújabb, 2017. június 17-én megjelent 9-ik kiadásból!!!
 2. Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell (a legújabb, “zöld”) könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
 3. A 2016-os teljes Gastlandi szeminárium könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, !!!

 

Figyelem! Ez az akció csakis 2017. szeptember 10. éjfélig tart!!! Utána ezek a rendkívüli, egyedi kedvezmények tovább már NEM érhetők el.

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA! HA KÉSŐN DÖNT, AKKOR MÁR LEMARAD RÓLA!

 

Mától 4 könyv a fuvarozók szolgálatában.

Mától 4 könyv a fuvarozók szolgálatában.

 

 


Naaagy akció – csak SZEPTEMBER 10. ÉJFÉLIG!!!
RENDELÉSI ŰRLAP

 

[inline]

Hogy van ez a valóságban? –
Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!
Ár: 3,950 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?

Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!

 • Sok olyan kérdést kaptunk az idők folyamán, amiket bizony csak nagy tapasztalatunknak köszönhetően tudtunk megválaszolni – mert a jogszabályokból nagyon nehéz lett volna kihámozni, értelmezni, vagy egyszerűen csak sehogy máshogy nem tudtuk kezelni a helyzetet, mint úgy, hogy a valós életből vett tapasztalatokat osztottuk meg a kérdezővel. Ez a kiadvány ezekre a kérdésekre fókuszál elsősorban. Olyan kérdések megválaszolására, amiket máshol még nem tettünk meg, vagy nem ilyen formán. Teljesen gyakorlatias módon, az életből vett szituációkat elemezve.
 • Fontosnak tartottam a „tachográf-rendelet” legfontosabb pontjainak elemzését, értelmezését is, mert korábban ezeket sem tettük meg ezen jogszabály részletekkel – így, a „tachográfos könyvvel” együtt már ez is teljes mértékben értelmezésre került.
 • Ebben a kiadványban elsősorban azzal foglalkozunk, hogy válaszokat, megoldásokat adjunk általatok feltett kérdésekre, amiket kollégáinkkal az évek során a gyakorlatból merítettünk.
 • Olyan kérdésekkel kapcsolatban adtunk gyakorlatias, azonnal felhasználható tanácsokat, mint amiket az alábbi fejezetcímek sejtetni engednek (csak pár cím a teljes kötetből):
  • Hogyan lett 100 ezerből 600 ezer a bírság, avagy amikor NEM kellene kifogással élned!
  • Azt hitték, rendben van a pihenőidő, de tévedtek!
  • A legfőbb mumus: még mindig a 28 nap…
  • Tachográf hiba. Te tudod, hogyan kezelnéd? Íme!
  • Vajon jól vette ki így a heti pihenőidőket?
  • Figyelem! Változott a szünet 2 részletben kivehető időtartama!
  • Kell-e tartanunk 45 perces szünetet 4,5 órányi tényleges vezetést követően?
  • Lényeges különbség van az „561-es” szerinti szünet és a munkaközi szünet között! Nem árt tisztában lenned ezzel.
  • Döntött az EU Bírósága: az utazási idő is a MUNKAIDŐ része! Hogyan értelmezzük az éjszakai munkavégzést?
  • Mennyit vezethetsz 28 naptári nap alatt?
  • Mi a különbség a „napi vezetési idő” és aközött, hogy „egy nap mennyit vezethetsz”?
 • Esettanulmányok, rövid, megtörtént esetek, helyzetek – amikből te is nagyon sokat profitálhatsz, ha elolvasod őket. Szóval, irány a könyv!Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!

Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 3,950 Ft / db (+ 0% áfa).

 

Új AETR könyv 9.0, nyomtatott formában –
40% “ÚJ KÖNYV” akció kedvezmény!
Ár: 5,160 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) konyvborito-vegleges
Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0
Figyelem! A könyv 2017. június 17-én jött ki a nyomdából, a kéziratot június 10-án zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 9.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és az új értelmezéssel a saját számlás szállítókra vonatkozólag, 390 oldal) “Sikeres Államvizsga” AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel CSAK MOST 8,600 Ft helyett 5,160 Ft!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell –
40% “ÚJ KÖNYV akciónk” kedvezmény!
Ár: 3,420 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

 • Legújabb könyvünk a 165/2014/EU rendelet legfontosabb kérdéseire ad választ a tachográfokkal kapcsolatban, és gyakorlati útmutatót ad a tachográfok használatához, sok-sok képpel és magyarázattal.
 • Méltó párja és fontos kiegészítője a mostanra kibővített és “felturbózott” AETR könyvnek.
 • 200 oldalnyi információ, mely azokra a kérdésekre ad választ, amiket TI tettetek fel és kérdeztetek meg a tachográfok gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.
 • Részletes tájékoztató és bemutató mind a korongos, mind a digitális tachográfokról. Ez utóbbiak az Actia, Stoneridge és Siemens-VDO tachográfokra vonatkozik.
 • 1. Fejezet: A tachográffal kapcsolatos alapvető meghatározások – A 165/2014/EU rendelet alapvető meghatározásai a tachográffal kapcsolatban – ezek értelmezése
 • 2. Fejezet: Alapvető ismeretek az analóg (korongos) tachográfról és annak kezeléséről – Analóg (korongos) tachográf alapvető ismerete és kezelése
 • 3. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról járművezetők részére – Alapvető ismeretek a járművezetői kártyáról; Piktogramok, országkódok, tevékenységek szimbólumai és tachográf kijelzői üzenetek; Alapvető ismeretek a digitális tachográffal kapcsolatban; A digitális tachográf kezelése, karbantartása; Veszélyes áruk kezelése a digitális tachográfon.
 • 4. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról a vállalkozások részére – Alapvető információk a vállalati (üzembentartói) kártyáról; Letöltések: járműegység és járművezetői kártyák
 • Ez a legújabb szakmai könyvünk, ami jelentős segítséget nyújt mind a vállalkozásoknak, mind pedig azok járművezetőinek.
 • MINDEN EGYES OKTATÁSON, ahol voltam, a járművezetők jelentős része olyan alapvető kérdésekkel sincs tisztában, hogy
  – egyáltalán MIKOR kell szalagot nyomtatni, miért és hány napot;
  – MIKOR és HOGYAN kell használni az OUT üzemmódot és mikor TILOS;
  HOGYAN kell eljárni és elszámolni az időket a telephelyi mozgások esetén;
  – HOGYAN kell az ORSZÁGKÓDOKAT és a TARTOMÁNYKÓDOKAT (Spanyolország esetén) használni, mikor kell beírni és mikor NEM; mi van, ha átléped az országot, vagy mit tegyél négykezes esetén, amikor a kártyákat cserélitek – akkor is kell országkód?;
  HOGYAN kell több, egymás utáni eseményt visszaírni a kártyára (pl. volt készenléted, aztán munkád, aztán pihenőd, és ezt kézi bevitellel kell bevinni a kártyádra);
  – mi a teendő, ha lejárt a kártyád és az új még NEM érkezett meg, vagy megérkezett, de nem érvényes még, vagy ha a kártya elveszett, megsérült, stb.;
  – vagy az UTC/helyi idő kiigazítási lehetősége, beállítása;
  – vagy miként kell használni a fel/le nyilakat, a vissza gombot;
  – mit jelentenek az egyes üzenettípusok (üzenet, előzetes figyelmeztetés, figyelmeztetés, hiba), amik a tachográf kijelzőjén időnként megjelenhetnek, mit tegyél ilyenkor;
  HOGYAN kel értelmezni egyáltalán egy nyomatot, mi-micsoda rajta, mi-mit jelent, stb.
 • Sorolhatnám tovább még, hogy mikkel találkozok, de pont ezek a kérdések indítottak arra, hogy megcsináljuk ezt az újabb szakmai kiadványt, ami úgy tűnik, nem igazán nélkülözhető, ha azt akarod, hogy a járművezetőid TÉNYLEG megértsék ezt és jól csinálják.
 • Végső soron, NE FELEDD az alapszabályt! MINDEN a vállalkozás kötelessége, és ha már így van, akkor nem árt, ha jól használható “oktatófegyverek” állnak a rendelkezésére – ami ugyanakkor a sofőröknek is hasznos. Ezért készült ez a kiadvány, hogy ez is nagy hasznodra legyen.Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Figyelem! A könyv 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban “ÚJ KÖNYV” AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel CSAK MOST 5,900 Ft helyett 3,420 Ft

 

AETR konferencia 2016. január 16. – könyv! –
40% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2017. szeptember 3-ig!
Ár: 2,940 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16. könyv

AETR konferencia 2016. január 16. Egy egyedülálló konferencia, könyv formában megjelentetve!

 1. 2016. januárjában a Gastland Hotelben, Szigetszentmiklóson tartottuk egyik legnagyobb konferenciánkat, közel 150 résztvevővel.
 2. A konferenciáról aztán TELJES EGÉSZÉBEN egy átiratot készítettünk, amibe MINDEN EGYES SZÓT leírtunk, ami ott elhangzott, betű szerint. Minden kérdést, minden választ, minden hozzászólást. Ezt adtuk ki nyomtatott könyv formátumban, ami 2016. március 31-én jött ki a nyomdából.
 3. A konferencián egész más nézőpontból mutattuk be a szabályokat, mint az AETR könyvben, igazítva az egyéni, jelenlegi, mindennapi problémákhoz. Sok-sok további, egyedi példát olvashatsz, a konferencián vetített diaképek TELJES anyagával együtt. Mindezt 220 oldalon.
 4. Mitől más ez, mint az AETR könyv?
 5. Attól, hogy egy konferencia mindig sokkal SZEMÉLYESEBB, közvetlenebb, és sokkal inkább képes a napi, aktuális kérdéseket megválaszolni. Továbbá, számtalan olyan kérdés hangzik el, amit CSAK ott, CSAK akkor tudunk megválaszolni, átbeszélni, amit az AETR könyvben nem írtunk le. És, MINDENKI hozzászólhat a témához, és elmondja a SAJÁT tapasztalatát is, hogy ő hogyan járt el, vagy hogyan kezelt egy adott helyzetet – ami MÁSOK számára nagyon hasznos. Ezeket találod a könyvben.

 6. Tehát, az AETR könyv az ALAPOK ALAPJA, ez az első könyv, ami nélkül NEM lehet működni. A konferencia pedig sokkal inkább a napi problémák, nehézségek, kérdések megválaszolásával foglalkozott, és természetesen más oldalról is megvilágítja a témakört, ami még érthetőbbé teszi az anyagot. EZ volt az oka annak, hogy kiadtuk könyv formájában.
 7. A konferencián rengeteg kérdést válaszoltunk meg, amit részben előre feltettek a résztvevők, részben pedig ott hangzottak el. Néhány kérdés ezek közül, ízelítőül:
  – Gépkocsivezetők napi, heti, havi munkaideje órákban (számokban) kifejezve. Telephelyi mozgások tachográfos autóval és azok dokumentálása (munkavállaló, munkáltató).
  – Ha vezetek valamennyi időt, tegyük fel, 1 órát, de akár 4 is lehet, majd megállok és rakodok, mondjuk 1 órát, ezután ugyanabban a pozícióban nyomok pihenőt és kiveszek 46 percet, helyesen jártam el? Ha vezetek, mondjuk 3 percet, majd kiveszek 16 perc pihenőt, azután vezetek 4 órát mondjuk, majd kiveszem a maradék 31 percet, helyesen jártam el?
  – Beérek a telephelyre, nyomok OUT-ot azt kiveszi a vezetési időből, de a munkaidőből nem. Tehát ha 9:59 napi vezetési időnél beérek a telephely kapujába, ott nyomok OUT-ot, akkor az azt követő telephelyi mozgást, pl: tankolás, a sorba való beállást nem számolhatja hozzá a vezetési időmhöz? A munkaidőm persze ketyeg, míg le nem zárom a napot. Jól gondolom? Ez érvényes mondjuk kikötőben, cégek, lerakók területén is?
  – Milyen tevékenység után értelmezzük a 45 perce szünetet (akár egyben, akár külön)?
  – Mi határozza meg, hogy mikor kell egy 24 órás pihenőidőt csökkentett heti pihenőidőnek kezelni? Előfordulhat, hogy egy 11 órás napi pihenőidőt kiterjesztek hosszabbra, mondjuk 24 órára, mert valamiért úgy adódott?
  – Személyszállítást érintő kérdések, 12 napos szabály, éjszakai vezetés. Munkáltató kötelezettségei a vezetői kártyáról letöltött adatok felhasználását, elemzését, tárolását illetően.
  – 22:00 és 6:00 h- közötti vezetésnél 3 óra egybefüggő vezetés esetén kell 45 perc pihenőt tartani. Hogyan alkalmazható ez a gyakorlatban, ha valaki 20:30 h-kor kezd el vezetni, vagy 4:30 h-kor kezdi meg a vezetést?
  – A hosszú araszolás alkalmával a határon (12-24 óra) lehetséges-e OUT üzemmódban közlekedni? Igen-nem, illetve, van-e más legális megoldás?
  – Éves szabadság és táppénz esetén ki kell-e adnunk mindenképpen az igazolást vagy esetleg elfogadja-e a hatóság, ha a kártyára kézi adatbevitellel rögzítve van a pihenő? Ha ki kell adni az igazolást, akkor meg kell-e bontani a pihenőt és a szabadságot vagy mehet egyben az igazolás? Stb., legalább 100 kérdés, amit a konferencián megválaszoltunk a hallgatóknak ez CSAK ebben a könyvben olvasható el!Nettó ár
 2 940 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!

Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
AETR konferencia 2016. január 16. könyv nyomtatott formátumban “ÚJ KÖNYV” AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel 4,900 Ft helyett csak 2,940 Ft

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 8.0-ás kiadás
Teljes
neve:
E-mail
címe:
Telefonszáma:

 


Postázási adatok (ide postázzuk a számlát):

Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy
levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX/27., Adószám: 67000540-1-41

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

 

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info@aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 4 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 


[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script]
[script]
counting(933);
counting(250);
counting(248);
counting(833);
oreloadCaptcha();
[/script]
[/inline]