Akciós CD kizárólag könyvvásárlók részére

 

Egy szemináriumi CD a könyv alapján - ERŐSEN AJÁNLOTT!


A könyv mellé korábban vásárolhattál egy CD-t, ami segített elmagyarázni és egy kicsit jobban megérteni, összefoglalni a könyvben olvasottakat, mintegy hasznos kiegészítőjeként annak. Most egy nagyon fontos és hasznos ÚJ CD-t jelentettük meg, amit mindenképpen meg KELL szerezned!

A könyv alapján az utazó munkavállalók munkaidejét illetően néhány dolgot korrigáltunk ahhoz képest, ahogy korábban előadásokon bemutattuk, mivel itt is csiszoltuk tudásunkat, és sokkal pontosabban magyaráztunk el, mint addig előtte bármikor, kiegészítve jó néhány hasznos és fontos információval.

Továbbá, az AETR-el és az ellenőrzésekkel kapcsolatban is újabb információkat szereztünk az addigi tapasztalatok alapján, amiket szintén nagyon hasznos lenne ismerned.

Dankó László, volt KF-ellenőr is további fontos adatokkal járult hozzá a gyakorlati alkalmazáshoz, és ahhoz, hogy a lehetséges bírságokat még inkább lecsökkentsd vagy kiiktasd. SEHOL máshol nem hallható adatokat ismerhetsz meg, amennyiben tovább olvasol...

 Szemináriumi CD a könyv alapján, a bebetonozott tudás biztosítása érdekében!

Mi is mindig tanulunk, újabb tapasztalatokkal bővülünk a visszajelzések alapján. Ezért NEKED is nagyon ajánlott lépést tartanod ezzel! Ezért adtuk ki a könyv alapján 2012. április 7-én megtartott AETR szeminárium TELJES felvételét CD-n! A teljes alatt az Utazó munkavállalók munkaideje és a vállalkozás kötelessége fejezetek is értendők!

Az EGYETLEN CD, ami a teljes szemináriumot tartalmazza, Dankó László hozzászólásaival, magyarázataival, 32 résztvevő kérdéseivel.

FONTOS!!! A CD önmagában NEM vásárolható meg és az új vásárlók részére CSAKIS a könyvvel együtt rendelhető! Április 12-én adtuk ki, azóta rendelhető a könyvvel EGYÜTT, és már tucatnyi megrendelés érkezett rá (vagyis, aki azóta megrendelte a könyvet, mindenkinek kellett hozzá ez a CD is).

Mivel ez a lehetőség értelemszerűen régi megrendelőinknek, azaz NEKED még nem adatott meg, így pár napig, korlátozott számban most számodra is biztosítjuk ezt.

A CD hossza 5 óra 44 perc, és a könyv mellett bármikor meghallgatható.

A remekül felépített, részletes előadás mellett több tucat kérdést is meghallgathatsz, amik önmagukban komoly oktató erővel bírnak.

Dankó László fontos kiegészítői és instrukciói nagyon értékesek lehetnek adott esetben számodra.

Ha már olvastad a könyvet, akkor EZ a CD segít még jobban megérteni néhány dolgot, mivel még több példát, magyarázatot hallhatsz, illetve, a résztvevők kérdései néhány dolgot új megvilágításba helyeznek.

Azért kínáljuk ilyen olcsón, mert a célunk ezzel az, hogy kifejezetten alacsony áron juss magas színvonalú tudáshoz, mivel könyvvásárlóként egyrészt úgy gondoljuk, ez megillet téged, másrészt az elsődleges szempont a bebetonozott tudás biztosítása. Ezért az ár ebben az esetben NEM tükrözi a minőséget, a tényleges értéket.

Ugyanakkor újra kihangsúlyozom, hogy ez a CD KIZÁRÓLAG a könyvvel együtt rendelhető, illetve, számodra, mint egykori könyvvásárló számára most pár napig megszerezhető. Önmagában nem rendelhető, és nagyon kérdéses, hogy később valaha is biztosítjuk ezt régi megrendelőinknek.


Mit hagysz ki, ha NEM érdekel ez a CD? Miről volt szó a szemináriumon?
Áprilisi szemináriumi CD
 1. Bevezető, szeminárium indítása
 2. Nincs mentséged!
 3. AETR vagy 561-es rendelet?
 4. Fuvarozás vagy saját számlás szállítás?
 5. Birságolással kapcsolatos információk
 6. Menetlevél, fuvarlevél, hibás tachográf vagy korong
 7. Ellenőrzések, információk, és a 261-es rendeletről röviden
 8. Mit ellenőriznek - analóg tachográfok
 9. Mit ellenőriznek - digitális tachográfok
 10. További adatok az ellenőrzésekről - mit tehetsz?
 11. Súlyos megszegések
 12. E-jel kompatibilitás és a V-max értelmezése
 13. Korong eleje és hátulja - hatályon kívüli tevékenységek kezelése
 14. Koronghasználat járműváltás esetén
 15. Korongrajzolatok
 16. Digitális tachográf, UTC-idő, a telephelyen belüli mozgás ideje
 17. Járművezetői teendők, a módkapcsoló és a lerakónál töltött idő
 18. Négykezes
 19. Munka, szünet, napi és heti pihenőidők
 20. Napi és heti vezetési idők
 21. Kompon, vonaton történő szállítás
 22. Mentesség, kivételek, ezek igazolása
 23. Tevékenységigazoló lap
 24. Eltérések a vezetési és pihenőidőtől a gyakorlatban
 25. További kérdések
 26. Tesztkérdések megválaszolása, további információk
 27. Telephelyi ellenőrzések és a vállalkozás kötelezettségei - 1. rész
 28. Telephelyi ellenőrzések és a vállalkozás kötelezettségei - 2. rész
 29. Utazó munkavállalók munkaideje - 1. rész
 30. Utazó munkavállalók munkaideje - 2. rész
 31. Utazó munkavállalók munkaideje - 3. rész

 

Interjú Rádió 171. Kattints ide és hallgas meg egy részt a szemináriumból! Kérdések megválaszolása.

2. Kattints ide és hallgas meg egy részt a szemináriumból! Részlet az Utazó munkavállalók munkaideje előadásból.

A fenti 2 részlet kb. 20 perc az 5 és 3/4 órás szemináriumi CD-ből. Mégis, már ezekből is tanulhatsz! A teljes CD pedig fényesre csiszolja az AETR-tudásodat. A könyvvel együtt valódi kincs a fuvarozóknak és saját számlás szállítóknak.

 

A CD és a könyv együtt tehát TELJESEN új alapokra helyezi az AETR-el kapcsolatos megértésedet. Ilyen kiváló ár/érték arányú kiadványt SEHOL máshol nem találsz a piacon. És ez az akció CSAKIS NEKED szól... HA elég gyors vagy!

 A CD mellé a tesztgyűjtemény most RENDKÍVÜLI, megismételhetetlen kedvezménnyel...

280 kérdés - 280 válasz az AETR-rel kapcsolatban. Régi ügyfélként ez talán ismerős lehet neked. MOST pár napig rendkívüli akcó keretében, CSAKIS a fenti CD-vel együtt ezt is megszerezheted. Sok százan tették eddig ezt meg...
280 válasz az AETR-rel kapcsolatban

Még 2010 szeptemberben állítottuk össze Dankó Lászlóval ezt a tesztgyűjteményt. Két részből áll: egy 177 kérdéses részből, melyet pdf-ben nyomtathatsz ki, és belépve a netre megnézheted a válaszokat, valamint egy 103 kérdéses részből (Dankó László vizsgakérdései), melyeket Power Pointos formában válaszolhatsz meg (a válaszokat egyből látod).

Annyiszor nézed végig a tesztgyűjteményt, ahányszor akarod. Annyiszor csinálod meg, ahányszor akarod. Munkatársaid is annyiszor "mennek végig" rajta, ahányszor akarnak - és csak egyszer kell megvenned! Ha nem tudják a választ, akkor pedig ott lesz a segítség - ugyanis minden kérdésre megtalálod a pontos, helyes választ. Legközelebb már biztosan fogják tudni a megoldást.

Ha mégsem, akkor elolvashatják a könyvben és meghallgathatják a szemináriumi CD-n.

Nincs korlátja annak, hogy hányszor használod fel (persze, azért a cégen kívül senkinek ne áruld vagy mutasd, mert azt nem illik - szerzői jogok meg ilyesmi).

Megint csak kihangsúlyozom, hogy ez a CD KIZÁRÓLAG a szemináriumi CD-vel együtt rendelhető ezen az akciós áron most pár napig. Önmagában nem rendelhető, és nagyon kérdéses, hogy később valaha is biztosítjuk ezt régi megrendelőinknek.

 Korlátozott darabszám, korlátozott ideig!

FIGYELEM! Ez a lehetőség valószínűleg nem adatik meg mindenkinek. Csakis azoknak, akik elég gyorsak és nem halogatják a döntéseket!

Ezt a lehetőséget kizárólag 2012 április 30. éjfélig biztosítjuk könyvvásárlóinknak, és/vagy legfeljebb 200 rendelésig bezárólag!

Mivel a könyvmegrendelések száma már közelít a 400-hoz, így matematikailag biztos, hogy nem mindenki fog tudni élni ezzel a lehetőséggel. Őszintén megmondom, hogy a célunk (mivel ilyen rendkívüli akcióról van szó) az, hogy a leggyorsabbak számára biztosítsuk ezt a lehetőséget, azoknak, akik nem haboznak túl sokáig - amíg már esetleg késő lesz.

 

  

2012-es AETR szemináriumi CD és akciós tesztgyűjtemény CD korlátozott ideig és darabszámban megrendelő űrlap!

 

 

2012-es AETR szemináriumi CD és akciós tesztgyűjtemény CD

Csak 200 darab rendelhető belőle, 2012. április 30-ig!

Ha nem akarsz lemaradni róla, add le rendelésed MOST!

Ez egy rendkívül értékes befektetés, ami igen csekély mértékben terheli meg a pénztárcádat, viszont sokszorosát hozza vissza tudásban (és megelőzött bírságban)!

(Ugyan miért mondanál le ezekről?)

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, akkor hívd a 06-70/379-4957-es telefonszámot! Kolléganőnk eligazít.

 

 

Megszerzem
Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím:
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Áprilisi szemináriumi CD
Számlázási cím:
ugyanaz, mint a postázási cím
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

A posta költség banki átutalás esetén bruttó 521,- Ft, postai utánvét esetén pedig 1.830,- Ft. Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Ebben az esetben nincs postaköltség.

 

Az akciós anyagok korlátozott ideig és darabszámig...
Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  780 Ft 27%
0
  990 Ft 27%
0

(Ha a teszt CD-t nem kéred, vedd ki a pipát a négyzetből. De vigyázz! Később ezt már ezen az áron SOHA NEM rendelheted meg, mert csak a fenti CD-vel együtt rendelhető!)

 

 
 Összesen (bruttó ár):
0