AETR szeminárium teljes átirat megrendelés

 
Kedves volt szemináriumi résztvevőm, céges oktatást rendelőm vagy szemináriumi DVD-vásárlóm!
AETR szeminárium átirat

Szeretnénk egy olyan hiányt pótolni, ami a mostani szemináriumra már a rendelkezésre állt, a következőnél eleve benne lesz az árban, és visszamenőlegesen TE is rendelkezhetsz vele, mivel EZ biztosítja a legjobb tudást számodra az oktatással és a vizsgával EGYÜTT. Ez pedig nem más, mint a...

 

...szemináriumi oktatóanyag teljes átirata!

 

Mit is jelent ez? Hogy néz ez ki?

 1. Most először el is olvashatod, visszalapozhatod, utánanézhetsz annak, amit a szemináriumokon, céges oktatásokon vagy az oktató DVD-ken tanítottam neked: ha bármikor információra van szükséged, amire nem emlékszel, elegendő fellapoznod ezt a füzetet.
 2. Egy A/4-es méretű, 52 oldalas, színes, ábrákkal, nyomtatványokkal, színes demonstrációkkal (magyarázatokkal, értelmezésekkel) teli anyagról van szó, amit a mai nappal (2011. szeptember 15) aktualizáltunk, kiegészítettünk.
 3. 120 grammos papírra nyomtattuk (amennyiben nyomtatott formában kéred), és szépen összefűztük neked, borítóval ellátva, hogy tartós legyen.
 4. Lényegében tartalmaz MINDENT, amit a szemináriumokon elmondtunk, a munkaügyet és a vállalkozás kötelességeit is beleértve, kiegészítve a legújabb adatokkal. Nagyon nagy segítséget jelenthet, hiszen könnyűvé teszi a visszakeresést (mivel pontosan a szeminárium menetét követi, az elejétől a végéig).
 5. Egy jól összeállított oktatóanyagról van szó, mely önmagában is megállja a helyét (persze, azért jó, ha ott voltál a szemináriumon), és önmagában is nagy értékkel bír (ezt csak akkor tudod meg, ha megszerezted magadnak). Ha már felejtettél a szeminárium anyagából, akkor ezt biztosan nagy örömmel fogadod majd.

Ezt a csomagot KIZÁRÓLAG azok vásárolhatják meg, akik

 • már voltak szemináriumon, de akkor még nem volt lehetőségük ezt megvásárolni (vagy a legújabb szemináriumon még nem éltek vele), illetve, azóta "felejtettek" már és az átirat sokat segíthetne a dolgok felelevenítésében, vagy
 • megvásárolták a szemináriumi DVD-t, és úgy gondolják, nekik is szükségük lehet az átiratra, a könnyebb áttekinthetőség miatt, vagy
 • céges oktatást kaptak, de akkor még nem állt módjukban vizsgázni.
AETR szeminárium átirat
Az átirat egyik oldalaKétféle formában rendelhető

Az átiratot kétféle formában rendelheted meg:

 • pdf formátumban, letöltve az oldalról
 • nyomtatott, fűzött formátumban, amit elpostázunk

A pdf változat előnye, hogy gazdaságosabb és nem foglal sok helyet. Ugyanakkor egyértelmű hátránya, hogy nem nyomtatható ki (le van tiltva a nyomtatási funkció), jelszó szükséges a megtekintéséhez, és csak akkor tudod átnézni, amikor a gép előtt ülsz.

A nyomtatott változat előnye, hogy NYOMTATOTT, azaz bárhová magaddal viheted, a fürdőkádban ülve is lapozhatod, nézheted, kényelmesebb és vizuálisabb a kezelése. További nagy és vitathatatlan előnye, hogy kapsz hozzá egy 17 darab, összesen 2 óra 18 perces (138 perces) előadást tartalmazó CD-t is, amin nagyrészt Kecskés Imre NKH-s közúti ellenőr beszél a szegedi szemináriumon az évek alatt "felgyűlt" ellenőrzési tapasztalatairól és egyéb más fontos információk. Sok közülük olyan, amik még korábbi szemináriumokon sem hangzottak el. A CD értékes adatokat tartalmaz az alábbi témakörökben. Ugyanakkor hátránya, hogy többe kerül és postaköltség is terheli a kiküldését.

A bónusz CD tartalma, ami kizárólag ehhez a rendeléshez jár:

tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

Az előadás témái:

 1. Miképp kell elszámolnod az időddel, a teljes 28 nappal?
 2. Tachográf mentesség buszos szállítás esetén.
 3. Saját számlás szállítás - hogyan igazold megfelelően, és hogyan válhat ez engedély nélküli fuvarozássá?
 4. Mire ügyeljünk, ha illeszteni visszük a járművet?
 5. Tachográf elromlott, emiatt eltérés a fuvarlevéllel - mit teszel?
 6. Menetlevél, fuvarlevél kitöltés - kötelező adatok, bírságok, egyéb fontos információk.
 7. Külföldi ellenőrzésekkel kapcsolatos hasznos, fontos információk.
 8. Digitális tachográf kártya letöltésében változás és sebességtúllépés ellenőrzésének lehetősége, módjai, büntetések.
 9. AETR kontroll bélyegző, ellenőrzések a közúton, bakik, hibák, amiket TE is elkövethetsz.
 10. Speciális e-jel a korongon, korong kitöltés buktatók, korong sérülések, bírságok.
 11. Módkapcsoló, hibák, a korongkivétel 4 esete.
 12. UTC idő, helyi idő problémák.
 13. Négykezes buktatói.
 14. Heti pihenő külföldön, tevékenységigazoló lap, kompolás, kompos pihenő megszakítása.
 15. Külföldön nemzetközi buszos szállításnál 8 nap után hány órát kell kivenni heti pihenőként?
 16. Hogyan lehet egy naptári napon akár 11 óra vezetési időd is?
 17. Vészhelyzetben pihenő megszakítás – mi a teendő és hány centitől lesz vezetési idő?
AETR szeminárium átirat
Az átirat egy másik oldalaMit kell tenned?

 1. El kell döntened, melyik változatot szeretnéd (ne feledd a bónuszt a nyomtatott formátumhoz!)
 2. Rendeld meg az átirat azon fajtáját, amelyiket szeretnéd, annyi példányban, amennyiben szeretnéd!
 3. Egy ablakban a rendelést követően azonnal tájékoztatót kapsz arról, hogy a rendelésed sikerült
 4. Ezt követően azonnal email-ben megkapod a visszaigazoló emailt, a proforma számlával együtt, mely tartalmaz minden, általad megadott adatot
 5. Ebben a levélben tájékoztatást kapsz arról is, hogy PONTOSAN mit kell tenned: hogyan kapod meg az átiratot (és adott esetben a CD-t)
 6. Ne feledd! Ha a nyomtatott verziót választod, akkor arra még plusz postaköltséget kell számolni. (355,- Ft)AETR szeminárium átirat

AETR átirat megrendelése

Az alábbi űrlapon rendelheted meg az AETR átiratot.

Kérlek, figyelj arra, hogy a számodra megfelelő terméket válaszd ki! Ez azt jelenti, hogy amelyik változat kell neked, azt a négyzetet pipáld be!

Sok sikert kívánunk!Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Postázási cím (ahová a számlát postázzuk):
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Számlázási cím: ugyanaz, mint a postázási cím
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

KéremTermék neveNettó árÁfaMennyiségBruttó ár
 
3.900 Ft25% db
0
 Ft

 

 
2.400 Ft25% db
0
 Ft

 

 

 
 Összesen:
0
 Ft

(A bankszámla adatokat a visszaigazoló levélben küldjük el.)Figyelem! Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled az AETR szemináriumi átiratot a fenti feltételekkel. A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel! Ha elküldted a megrendelőt, a proforma számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási vagy készpénz fizetési határidővel.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.)

Ezért NE rendeld meg a csomagot, ha a szolgáltatást nem áll szándékodban igénybe venni!

Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben utólagosan visszamondod megrendelésedet, (még a szolgáltatási díj kifizetése ELŐTT), abban az esetben 5.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel. 


Rendeld meg MOST az AETR szemináriumi átiratot a fenti feltételekkel!

 

Üdvözlettel:

AETR szakértő, oktató