AETR szeminárium Nagykanizsán, 2012 augusztus 4.

 

Két évig NEM lesz ilyen! Csapj le rá MOST!

 

 

Get the Flash Player to see this content.

Résztvevői nyilatkozatok a 2011. január 15-i AETR Akadémiáról.

 

 


 


 

 

Az EGYETLEN AETR szeminárium Nagykanizsán: 2012. augusztus 04. Ha Zalai vagy vagy annak környékén tevékenykedsz, akkor NE hagyd ki, mert 2 évig NEM lesz lehetőséged!

 

KÉT oka van annak, hogy ezt a szemináriumot megszervezzük:

 1. többen is kérték Zalából, hogy jó lenne tartani ott egy szemináriumot, de eddig ezt nem tudtuk összehozni,
 2. rokonaink laknak ott, akikhez pár év után most családostul lemegyünk egy hétre, és ha már ott vagyok, akkor megpróbálok eleget tenni ennek a kérésnek ("kellemeset a hasznossal")

De tudd, hogy ez most tényleg egy EGYEDÜLÁLLÓ lehetőség minden zalainak és környékbelinek! HASZNÁLD KI ezt!!!


 

Get the Flash Player to see this content.

Török Attila, Tilla Transz Kft., Nagyvenyim

 


 

Helyszín és időtartam


AETR szeminárium helyszín, Robinson Pizzéria
AETR szeminárium Nagykanizsán

Cím: Robinson Pizzéria különterem, Nagykanizsa, Deák tér 10. Lehetőség van mindenkinek délben ebédelni és a szünetekben kávét, üdítőt venni.

Oktatási időtartam: 8:30 - kb. 16:15-ig.

Étel-ital, ebéd - mindenki egyénileg intézi.

Időpont: 2012. augusztus 04.

 

A szemináriumi oktatás tematikája (I. rész: sofőr-AETR, II. rész: a vállalkozásra vonatkozó AETR és munkaügy - utazó munkaválallók munkaideje)

 

I. rész

 • 8:00 - 8:30: Érkezés a szemináriumra, regisztráció
 • 8:30 - 10:45: A szeminárium elindítása. AETR oktatás - az 561-es EK Rendelet értelmezése, „lefordítása”; hogyan bukjuk el a vezetési és pihenőidőt? A korongon lévő jelek. MINDEN a korongok biztonságos használatáról. Digitális tachográfok.
 • 10:45 - 11:00: Rövid szünet
 • 11:00 - 12:30: Az előző téma folytatása, az 561-es rendelet meghatározásainak értelmezése, magyarázata, gyakorlatba ültetése - a sofőrökre vonatkozó AETR oktatás befejezése
 • 12:30 - 12:45: Rövid szünet
 • 12:45 - 13:30: AETR vizsga
 •  

  II. rész

 • 13:30 - 14:15: Ebédszünet; a részvételi díj NEM tartalmazza, ezt mindenki maga intézheti a helyszínen
 • 14:15 - 15:15: Vállalkozásokra vonatkozó (de a sofőröket erősen érintő!!!) AETR szabályok értelmezése - hogyan feleljünk meg 100%-osan a telephelyi ellenőrzéseken?
 • 15:15 - 16:15: Speciális munkaügyi szabályok az utazó munkavállalókra (sofőrökre) + egyéni problémák, kérdések megbeszélése - minden, ami belefér!
 •  

  Ez a terv, amit azért NEM vésünk kőbe. A szeminárium végén még válaszolok a kérdésekre.

   

  A helyszín

   

   


   

   


   

  Vizsga és minősítési tanúsító kártyák - bizonyíték az oktatásra, amit MINDIG kérnek!

  Az oktatás végén egy 60 kérdéses vizsgatesztet iratunk minden résztvevővel (kb. 30-40 perc). 80%-os "vizsga" esetén (48 helyes válasz) az adott személynek kiállítjuk a minősítési tanúsító kártyát, mely igazolja, hogy nem csak oktatásban részesült, de sikeresen vizsgázott is az AETR-előírásokból, amit az ellenőrzéseken szintén megmutathat az ellenőrnek! Ha emellett még tényleg be is tartja a dolgokat - ami már csak rajta múlik -, akkor ez igazán ékes bizonyítéka annak, hogy ő aztán TÉNYLEG odafigyel a dolgokra és komolyan gondolja a szabályok betartását! Az esetek többségében ez nagyon jó pont az ellenőrök szemében.

  tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata
  tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

   

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Dabasi Károly, SZA-DA Kft., Dabas

   

   


   


   

  Információk, a csomag részei és a részvételi díj

   

  Információk a szemináriumról

  A szeminárium első része teljes egészében felöleli a sofőrök kötelességeire vonatkozó AETR oktatást, beleértve ebbe az 561-es Rendelet és a 3821-es Rendelet egyes részeinek alapos, teljes oktatását: példák, magyarázatok, esettanulmányok, gyakorlati tapasztalatok az ellenőröktől, kiskapuk, zsákutcák, bakik, hibák, stb. Második része pedig a vállalkozás kötelességeit és a munkaügyi követelményeket, szabályokat, előírásokat tartalmazza a fuvarozók részére, részletesen, példákkal, illusztrációkkal, magyarázatokkal, tanácsokkal, esettanulmányokkal. Tehát, ez egy komplett előadás, ahol sokat kérdezhetsz, ami rendkívül sok hasznos információt fog adni neked. Sokat közülük nem hallottál még fuvarozói pályafutásod alatt, vagy épp rosszul értelmezted vagy teljesen másképp hallottad. Ezeket most kitisztázzuk.

  Hangsúlyozzuk, hogy ez NEM egy általános oktatás, NEM egy "hangos jogszabály felolvasás", aztán kezdj vele, amit akarsz, hanem valódi kérdések alapos megválaszolása, bemutatva, hogy a jogszabályok betartása MELLETT is miképp tudsz optimálisan fuvarozni, szállítani, rengeteg gyakorlati példával és gyakorlati tapasztalatok megosztásával, amikre az elmúlt években tettünk szert.

   

  Bírságok megoldva!Szeminárium, amelyre bármely fuvarozó - kicsi vagy nagy cég - magánfuvarozó, családi fuvarozó, járművezető eljöhet, amely - egyedülálló módon - komoly előrelépést jelenthet számára azzal kapcsolatban, hogy egyszer és mindenkorra elejét vegye a közúti büntetések 90-95%-nak (beleértve ebbe a sofőrök megbírságolását, a telephelyi bírságokat és a munkaügyi megfelelést, amiről nagyon keveset tudnak a fuvarozók).  A tapasztalatok alapján ez a szeminárium tényleg ennyire hatékonyan segít ebben.

   

  Zűrzavarok kitisztázva!Szeminárium, ami kitisztázza a legtöbb zűrzavart, ami létezik a területen és sok más szempontból igen komolyan profitálhatsz belőle. Márpedig a zűrzavar a fuvarozók 99%-ában ott van: hogyan értelmezzék a jogszabályokat, ha még maga a hatóság is másképp értelmezi - az egyik megyében így, a másikban így, sőt, még különböző hatóságok között is időnként más értelmezést jelent egy-egy jogszabályi pont!

   

  Kérdések megválaszolva!Szeminárium, melyen KÉRDEZHETSZ! Az eddigi szemináriumokon átlagosan több, mint 200 kérdést tettek fel a hallgatók. Nem biztos, hogy mi mindenre gondoltunk a kérdéseket illetően, de lehetetlen, hogy annyi résztvevőnek bármilyen fontos kérdés elkerülje a figyelmét. És ezen a szemináriumon meg lehet kérdezni. Hisz MINDEN résztvevő egy cipőben jár. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez így van. És a kérdések 99%-át teljes megelégedésre megválaszoljuk.

   

  Jogszabályok értelmezve!Szeminárium, amely a létező legegyszerűbb formában és legérthetőbb módon mutatja be a jogszabályi megfelelést (beleértve a munkaügyet is!!!), az 561-es rendelet értelmezését teljes egészében a járművezetők és a vállalkozások részére (más más kötelesség), valamint a tachográf használatára vonatkozó előírásokat - ténylegesen a "fuvarozók nyelvére" fordítva -, hogy ne vessz el a paragrafusok között, hanem megfelelően értelmezve legyenek azok a számodra, könnyen használhatóvá téve azokat. Számos példán és ábrán, esettanulmányon keresztül magyarázzuk el ezeket. Tudom, hogy Neked is eleged van abból, hogy megfelelően értelmezd az 561-es rendeletet. Ezért gyere el a szemináriumra és minden ragyogóan világos lesz!!!

   

  Kiskapuk és apróságok bemutatva!Szeminárium, amely megmutatja azokat a "kiskapukat", törvényes megoldásokat és apróságokat, amiket ha NEM ismer egy sofőr vagy fuvarozó, akkor könnyen összejöhet pár korong után is néhány százezres bírság. Ezeket meg KELL ismerned, mert így szabályosan végezheted el a munkát - méghozzá úgy, hogy bizonyosságod van abban, hogy szabályosan jártál el.

   

  A "csomag" tehát a következőt tartalmazza...
  1. Részvételi díj a teljes szemináriumra (8:30 - kb. 16:15-ig)
  2. Vizsgadíj + AETR kártya
  3. Sofőr-AETR
  4. A vállalkozás kötelezettségei (vállalkozás-AETR)
  5. Munkaügyi kötelezettségek fuvarozó, szállítmányozó vállalkozások részére (speciális jogszabály az utazó munkavállalókra vonatkozóan)
  6. Sok-sok példa és gyakorlati megoldás
  7. Megválaszolt kérdések, melyeket gyakorlati szempontból igyekszek megválaszolni

  (Megjegyzés: az ebédszünetben a pizzériában vehetsz magadnak ebédet, amit fel is hoznak a terembe.)

   

   

  FIGYELEM! A szemináriumon csak 22 fő vehet részt, ezért igyekezz, hogy minél hamarabb lefoglald a helyed! Ha NEM regisztrálsz most, akkor lehet, hogy pár hét múlva már KÉSŐ lesz!

   

   


   

   

  Részvételi díj

  A részvételi díj az EGYETLEN nagykanizsai AETR szemináriumra: 9.700,- Ft + Áfa fejenként, mely tartalmazza a vizsgadíjat is.

  GRÁTISZ!!! Minden résztvevő INGYEN megkapja a szeminárium teljes felvételét CD-n utólag, hogy bármikor visszahallgathassa, ha valamit nem ért! Ilyet eddig SOHA nem csináltunk!

   

  Fizetési mód

  A fizetés előre történő átutalással vagy készpénzes fizetéssel OTP-belehetséges, Díjbekérő alapján, a résztvevő személyek függvényében. Erről a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben kapsz részletes tájékoztatást. A teljes részvételi díjnak meg kell érkeznie a szolgáltatás megkezdéséig.

   

   

  FIGYELEM! A szemináriumon csak 22 fő vehet részt, ezért igyekezz, hogy minél hamarabb lefoglald a helyed! Ha NEM regisztrálsz most, akkor lehet, hogy pár hét múlva már KÉSŐ lesz!

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Kiszel Gábor, Bro-Ker-Bet Kft., Újhartyán

   

   


   

  AETR szeminárium

   


   

  Jelentkezési űrlap a nagykanizsai szemináriumra  Ügyintéző adatai:
  Neve:
  E-mail címe:
  Telefonszáma:

  Postázási cím (ahová a számlát postázzuk):
  Vevő neve:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca/házszám:
  Számlázási cím (erre állítjuk ki a számlát): Ha ugyanaz, mint a postázási cím, klikk ide!
  Neve:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca/házszám:

  Fizetés módja:

   

  Szolgáltatás
  Nettó ár
  Áfa
  Mennyiség
  Bruttó
   ár
   
  9.700 Ft27% db
  0
   Ft
  Ez az augusztus 04-én, szombaton Nagykanizsán tartandó teljes, a vállalkozást is érintő AETR szeminárium elsősorban - de nem kizárólag - vállalkozások részére. Kb. 6-7 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 3 szünet. Kezdés: reggel 8:30. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját is. A szeminárium a sofőrökre vonatkozó AETR rész mellett a vállalkozást érintő kérdéseket is részletesen átveszi - úgymint munkaügy és a vállalkozás kötelességei a sofőrökkel szemben (szankciók, ellenőrzések, dokumentációk, jegyzőkönyvek), munkaügyi elszámolások, jelenléti ívek, munkaidők, stb.NE FELEDD A GRÁTISZT!!! Minden résztvevő INGYEN megkapja a szeminárium teljes felvételét CD-n utólag, hogy bármikor visszahallgathassa, ha valamit nem ért! Ilyet eddig SOHA nem csináltunk!

   

    
  ÖSSZESEN:
  0
   Ft

   

  Megrendelés elküldése (Kattints az alábbi gombra!)

  • FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

  • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

  • Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu).

  • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Megyek az AETR szemináriumra az alábbi feltételek megismerése mellett" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

  • Ezért NE rendeld meg a részvételedet, ha nem áll szándékodban eljönni!

  • Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben 8 nap után visszamondod megrendelésedet, abban az esetben 2.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel.

  • Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál...

   1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba - ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!

   2. A megrendelést követően 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Díjbekérőt. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Ezt követően állítjuk ki a Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

   

   

   

   


   

   

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Császár Mihály, EV, Budapest

   

  Üdvözlettel:

  AETR szakértő