AETR szeminárium 2012 Budapest

 

Az egyetlen szemináriumunk ebben az évben!

 

 

Get the Flash Player to see this content.

Résztvevői nyilatkozatok a 2011. január 15-i AETR Akadémiáról.

 

 


 


 

 

Az idei EGYETLEN Akadémiai képzés: 2012. április 07., Budapest. NE hagyd ki, mert az idén NEM lesz több lehetőséged!

 

Ezt a szemináriumot - ami az idei EGYETLEN szeminárium lesz - kizárólag azért tartjuk meg, mert egy ügyfelünk jelezte, hogy szeretné 10 emberét (sofőrök) oktatni, és szeretné mindezt az Art Hotelben megtenni. Így lefoglaltuk a Hotel egyik termét, ahol decemberben is tartottuk a szemináriumot, és hozzájárult, hogy mások is részt vehessenek a szemináriumon.

A lényeg tehát, hogy az EGYETLEN oka annak, hogy tartunk az idén szemináriumot, kizárólag a fenti kérés miatt történik.

Így hát az egyetlen javaslatom: HASZNÁLD KI ezt, és gyere el, mert erre nem lesz több lehetőséged az idén!!!


 

Get the Flash Player to see this content.

Török Attila, Tilla Transz Kft., Nagyvenyim

 


 

Helyszín és időtartam


Budapesti Akadémia (szeminárium)
AETR szeminárium helyszín

Cím: Alfa Art Hotel, 1039 Budapest, Királyok útja 205. A szálloda gyönyörű helyen található, lent a Duna-parton, a Római fürdőnél. A terem kényelmes, világos, és a Dunára néz, így nagyon ideális helyszín az oktatáshoz.

Oktatási időtartam: 8:30 - kb. 18:00-ig. (Egyik része a sofőrökre vonatkozó előírások teljes ismerete, amivel a vállalkozásoknak is tisztában kell lenniük, ez a "sofőroktatási rész", másik része kőkeményen a vállalkozás kötelességeivel és munkaügyi előírásaival foglalkozik, a teljes szeminárium esetén.)

Büfé a helyszínen van.

Időpont: 2012. április 07.

 

A szemináriumi oktatás tematikája (az I. rész a sofőroktatás, a II. rész pluszban a vállalkozás oktatása, a teljes szeminárium esetén)

 

I. rész (csak sofőroktatás az AETR-ből)

 • 8:00 - 8:30: Érkezés a szemináriumra, regisztráció
 • 8:30 - 10:45: A szeminárium elindítása. AETR oktatás - az 561-es EK Rendelet értelmezése, „lefordítása”; hogyan bukjuk el a vezetési és pihenőidőt? A korongon lévő jelek. MINDEN a korongok biztonságos használatáról. Digitális tachográfok.
 • 10:45 - 11:00: Rövid szünet
 • 11:00 - 13:00: Az előző téma folytatása, sofőroktatás rész befejezése
 • 13:00 - 13:15: Rövid szünet
 • 13:15 - 14:00: AETR vizsga
 •  

  II. rész (a teljes szeminárium esetén)

 • 14:00 - 14:45: Ebédszünet; a részvételi díj NEM tartalmazza, ezt mindenki maga intézheti a helyszínen; büfé van, étterem van, akár reggel le lehet adni a rendelést
 • 14:45 - 16:15: Hogyan feleljünk meg 100%-osan a telephelyi ellenőrzéseken?
 • 16:15 - 16:30: Rövid szünet
 • 16:30 - 18:00: Munkaügyi megfelelés + egyéni problémák megbeszélése - minden, ami belefér!
 •  

  A helyszín

   

   


   

   


   

  Vizsga és minősítési tanúsító kártyák - bizonyíték az oktatásra, amit MINDIG kérnek!

  Az oktatás végén egy 60 kérdéses vizsgatesztet iratunk minden résztvevővel (kb. 30-40 perc). 80%-os "vizsga" esetén (48 helyes válasz) az adott személynek kiállítjuk a minősítési tanúsító kártyát, mely igazolja, hogy nem csak oktatásban részesült, de sikeresen vizsgázott is az AETR-előírásokból, amit az ellenőrzéseken szintén megmutathat az ellenőrnek! Ha emellett még tényleg be is tartja a dolgokat - ami már csak rajta múlik -, akkor ez igazán ékes bizonyítéka annak, hogy ő aztán TÉNYLEG odafigyel a dolgokra és komolyan gondolja a szabályok betartását! Az esetek többségében ez nagyon jó pont az ellenőrök szemében.

  tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata
  tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

   

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Dabasi Károly, SZA-DA Kft., Dabas

   

   


   


   

  Információk, a csomag részei és a részvételi díj

   

  Információk a szemináriumról

  A szeminárium első része teljes egészében felöleli a sofőrök kötelességeire vonatkozó AETR oktatást, beleértve ebbe az 561-es Rendelet és a 3821-es Rendelet egyes részeinek alapos, teljes oktatását: példák, magyarázatok, esettanulmányok, gyakorlati tapasztalatok az ellenőröktől, kiskapuk, zsákutcák, bakik, hibák, stb. Második része pedig a vállalkozás kötelességeit és a munkaügyi követelményeket, szabályokat, előírásokat tartalmazza a fuvarozók részére, részletesen, példákkal, illusztrációkkal, magyarázatokkal, tanácsokkal, esettanulmányokkal. Tehát, ez egy komplett előadás, ahol sokat kérdezhetsz, ami rendkívül sok hasznos információt fog adni neked. Sokat közülük nem hallottál még fuvarozói pályafutásod alatt, vagy épp rosszul értelmezted vagy teljesen másképp hallottad. Ezeket most kitisztázzuk.

  Hangsúlyozzuk, hogy ez NEM egy általános oktatás, NEM egy "hangos jogszabály felolvasás", aztán kezdj vele, amit akarsz, hanem valódi kérdések alapos megválaszolása, bemutatva, hogy a jogszabályok betartása MELLETT is miképp tudsz optimálisan fuvarozni, szállítani, rengeteg gyakorlati példával és gyakorlati tapasztalatok megosztásával, amikre az elmúlt években tettünk szert.

   

  Bírságok megoldva!Szeminárium, amelyre bármely fuvarozó - kicsi vagy nagy cég - magánfuvarozó, családi fuvarozó, járművezető eljöhet, amely - egyedülálló módon - komoly előrelépést jelenthet számára azzal kapcsolatban, hogy egyszer és mindenkorra elejét vegye a közúti büntetések 90-95%-nak (beleértve ebbe a sofőrök megbírságolását, a telephelyi bírságokat és a munkaügyi megfelelést, amiről nagyon keveset tudnak a fuvarozók).  A tapasztalatok alapján ez a szeminárium tényleg ennyire hatékonyan segít ebben.

   

  Zűrzavarok kitisztázva!Szeminárium, ami kitisztázza a legtöbb zűrzavart, ami létezik a területen és sok más szempontból igen komolyan profitálhatsz belőle. Márpedig a zűrzavar a fuvarozók 99%-ában ott van: hogyan értelmezzék a jogszabályokat, ha még maga a hatóság is másképp értelmezi - az egyik megyében így, a másikban így, sőt, még különböző hatóságok között is időnként más értelmezést jelent egy-egy jogszabályi pont!

   

  Kérdések megválaszolva!Szeminárium, melyen KÉRDEZHETSZ! Az eddigi szemináriumokon átlagosan több, mint 200 kérdést tettek fel a hallgatók. Nem biztos, hogy mi mindenre gondoltunk a kérdéseket illetően, de lehetetlen, hogy annyi résztvevőnek bármilyen fontos kérdés elkerülje a figyelmét. És ezen a szemináriumon meg lehet kérdezni. Hisz MINDEN résztvevő egy cipőben jár. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez így van. És a kérdések 99%-át teljes megelégedésre megválaszoljuk.

   

  Jogszabályok értelmezve!Szeminárium, amely a létező legegyszerűbb formában és legérthetőbb módon mutatja be a jogszabályi megfelelést (beleértve a munkaügyet is!!!), az 561-es rendelet értelmezését teljes egészében a járművezetők és a vállalkozások részére (más más kötelesség), valamint a tachográf használatára vonatkozó előírásokat - ténylegesen a "fuvarozók nyelvére" fordítva -, hogy ne vessz el a paragrafusok között, hanem megfelelően értelmezve legyenek azok a számodra, könnyen használhatóvá téve azokat. Számos példán és ábrán, esettanulmányon keresztül magyarázzuk el ezeket. Tudom, hogy Neked is eleged van abból, hogy megfelelően értelmezd az 561-es rendeletet. Ezért gyere el a szemináriumra és minden ragyogóan világos lesz!!!

   

  Kiskapuk és apróságok bemutatva!Szeminárium, amely megmutatja azokat a "kiskapukat", törvényes megoldásokat és apróságokat, amiket ha NEM ismer egy sofőr vagy fuvarozó, akkor könnyen összejöhet pár korong után is néhány százezres bírság. Ezeket meg KELL ismerned, mert így szabályosan végezheted el a munkát - méghozzá úgy, hogy bizonyosságod van abban, hogy szabályosan jártál el.

   

  Kétféle csomag közül választhatsz...

  A kisebbik csomagban, ami a sofőroktatásról szól (ez az, ami a vizsgával fejeződik be 14:00 körül) a következők foglaltatnak benne:

  1. Részvételi díj a szeminárium első részére (8:30 - kb. 14:00-ig)
  2. Vizsgadíj + AETR kártya
  3. Sok-sok példa és gyakorlati megoldás
  4. Megválaszolt kérdések, melyeket a hatóság szemszögéből igyekszek megválaszolni

  A teljes csomag esetén:

  1. Részvételi díj a teljes szemináriumra (8:30 - 18:00-ig)
  2. Vizsgadíj + AETR kártya
  3. A vállalkozás kötelezettségei
  4. Munkaügyi kötelezettségek fuvarozó, szállítmányozó vállalkozások részére
  5. Sok-sok példa és gyakorlati megoldás
  6. Megválaszolt kérdések, melyeket a hatóság szemszögéből igyekszek megválaszolni

  (Megjegyzés: az ebédszünetben az étteremben vehetsz magadnak ebédet.)

   

   


   

   

  Részvételi díj

  A részvételi díj a kisebbik csomag (sofőroktatás) megvásárlása esetén 9.300,- Ft + Áfa fejenként, mely tartalmazza a vizsgadíjat is.

  A részvételi díj a TELJES csomag (egész napos szeminárium) megvásárlása esetén 11.700,- Ft + Áfa fejenként, mely tartalmazza a vizsgadíjat is.

   

  Fizetési mód

  A fizetés előre történő átutalással Magnet Bankba, vagy előre történő készpénzes fizetéssel OTP-belehetséges, a résztvevő személyek függvényében, számla ellenében. Erről a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben kapsz részletes tájékoztatást. A teljes részvételi díjnak meg kell érkeznie a szolgáltatás megkezdéséig.

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Kiszel Gábor, Bro-Ker-Bet Kft., Újhartyán

   

   


   


   

  Kedvezmény, ha már rendelkezel a könyvvel!

  MOST egy plusz ajándékkal kedveskedek: ha már rendelkezel az AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyvvel, akkor a szemináriumra 10% kedvezményt kapsz a részvételi díjból, akár a kisebb, akár a teljes csomagra regisztrálsz!

  A félreértések elkerülése végett: 1 könyv = 1 kedvezmény. Ha tehát többen jöttök, de csak 1 könyvvel rendelkeztek, akkor az csak 1 főre jelent 10% kedvezményt.

   

  Kedvezmény, ha már rendelkezel a könyvvel!

   


   

  Jelentkezési űrlap  Ügyintéző adatai:
  Neve:
  E-mail címe:
  Telefonszáma:

  Postázási cím (ahová a számlát postázzuk):
  Vevő neve:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca/házszám:
  Számlázási cím: ugyanaz, mint a postázási cím
  Neve:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca/házszám:

  Fizetés módja:

   

  KéremVálasztott szolgáltatásNettó árÁfaMennyiségBruttó ár
   
  9.300 Ft27% db
  0
   Ft
  Ez az április 07-én, szombaton Budapesten tartandó Akadémiai képzés sofőröknek. Kb. 4-5 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 2 szünet. Kezdés: reggel 8:30. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját is. Ha nem szeretnél a teljes, vállalkozást is érintő szemináriumra jönni, ami a munkaügyet is és a vállalkozás kötelességeit is magában foglalja, csak a sofőrökre vonatkozó rész érdekel a vizsgával együtt, akkor EZT PIPÁLD BE!

   

   

   
  11.700 Ft27% db
  0
   Ft
  Ez az április 07-én, szombaton Budapesten tartandó teljes, a vállalkozást is érintő Akadémiai képzés elsősorban - de nem kizárólag - vállalkozások részére. Kb. 6-7 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 3 szünet. Kezdés: reggel 8:30. Magában foglalja a "Minősített sofőr AETR-kártya" díját is. Ha a teljes oktatáson szeretnél részt venni, ami a sofőrökre vonatkozó AETR rész mellett a vállalkozást érintő kérdéseket is részletesen átveszi - úgymint munkaügy és a vállalkozás kötelességei a sofőrökkel szemben (szankciók, ellenőrzések, dokumentációk, jegyzőkönyvek), munkaügyi elszámolások, jelenléti ívek, munkaidők, stb. -, akkor EZT PIPÁLD BE!

   

   
   Összesen:
  0
   Ft

   

  Megrendelés elküldése (Kattints az alábbi gombra!)

  • Figyelem! Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled az AETR Akadémiai képzést és vizsgát a fenti feltételekkel és ajándékkal, az általad leadott rendelés értékében (résztvevők száma). A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel! Ha elküldted a megrendelőt, a proforma számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási vagy készpénz fizetési határidővel.

  • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.)

  • Ezért NE rendeld meg a részvételedet, ha nem áll szándékodban eljönni!

  • Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben utólagosan visszamondod megrendelésedet, abban az esetben 2.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel.

   

   

   

   


   

   

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Császár Mihály, EV, Budapest

   

  Üdvözlettel:

  AETR szakértő