AETR miniszeminárium Dombóvár

 

AETR miniszeminárium Dombóváron - csak egyszer!!!

 

AETR minikurzus Dombóváron

AETR Mesterkurzus 2015
AETR Mesterkurzus 2014-ben, Kuzma Ferenc előadása

 

Helyszín

WEBÉPKER KFT., Irodaház (tárgyaló)
7200 Dombóvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 34.
(térkép itt)

Időpont

2015. március 7. (szombat)
9:00 - kb. 13:30

Regisztráció: 8:30-tól!

 

Kinek ajánljuk?

Elsősorban a térségben (Tolna-, Somogy-, Baranya megye, esetleg Fejér megye) lévő vállalkozások és járművezetők számára. Ezen belül:

 • Minden járművezetőnek ajánljuk, továbbá azoknak, akik a járművezetőkért felelnek (pl. a cég szakmai irányítói), azok oktatásáért felelősek, a járművezetők "működtetése", munkájuk megszervezése, satöbbi a dolguk, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt miképp teszik meg, stb.
 • Erősen javasolt még a fuvarozó vállalkozások munkaügyes kollégáinak és a tachográfok kiértékeléséért, elszámolásáért felelős személyek számára is a részvétel.
 • Továbbá, egyéni vállalkozások és családi vállalkozások számára is, ahol ezek a dolgok egyértelműen RÁD hárulnak, ha te vagy a vezető és/vagy a tulajdonos.

 

A hatóság elvárása az, hogy ÉVENTE LEGALÁBB EGYSZER:

 • oktatásban részesítsük a járművezetőket a tachográf készülékek megfelelő használatára,
 • rendszeresen ellenőrizzük ezeket,
 • ezzel összefüggésben oktassuk őket a vezetési- és pihenők megfelelő értelmezésére, használatára,
 • ne adjunk neki olyan utasítást, ami ezen rendeletek (az 561-es rendelet és a 165-ös rendelet) megsértésére ösztönözne,
 • megfelelően készítsük el a munkaügyi nyilvántartásukat (a kötelező utazó munkavállalók munkaideje szerint), az 1988-as évi I. Tv.-nek megfelelően,
 • és készítsünk dokumentációt az oktatásról és a rendszeres ellenőrzésekről.

 

Tematika

 • A járművezetőket érintő rendeletek (elsősorban az 561/2006 EK és a 165/2014 EK rendeletek, valamint az 1988-as évi I. Tv. egy része) részletes, alapos kivesézése értelmezése, magyarázata, ismertetése
 • Analóg (korongos) tachográfok részletes ismertetése, a korongok megfelelő kitöltése és azok használatának “teljes skálája”
 • Digiális tachográfok részletes ismertetése, kártyák használata, kompozás és az események visszaírása
 • Amikor vegyesen kell használni a tachográfokat
 • Rengeteg gyakorlati példa a több éves tapasztalatokból – olyan kérdések megválaszolása, melyre eddig sosem kaptál kielégítő magyarázatot
 • Ellenőrzésekre való “felkészítés”
 • Négykezesek, egyéni vezetések
 • Vezetési idők, pihenőidők, és rengeteg más alapfogalom teljes letisztázása
 • Mi van, ha saját számlás szállítással foglalkozol? Fuvarozás és saját számlás szállítás együtt.
 • A mentesség értelmezése és megfelelő használata
 • A tevékenységigazoló lap használatának kritériumai, nehézségei
 • A 28 nap visszamenőleges igazolásának nehézségei
 • A vállalkozás kötelességei
 • Telephelyi ellenőrzésekkel kapcsolatos ismeretek, tapasztalatok – hogyan érintik ezek a vállalkozást és a járművezetőt?
 • Munkaügyi szabályok, tachográf értékelő rendszer bemutató
 • Stb., stb.
 • Interaktív előadás, kérdések menet közbeni megválaszolása

 

Grátisz az oktatás mellé

Két grátisz jár minden vállalkozásnak (vállalkozásonként, nem sofőrönként):

 1. 2015. január 24-i AETR Mesterkurzus legfontosabb részletei DVD-n. Ezek a következők. Dr. Szabados Tibor: MINDENT az EKAER-ről! Sok fontos kérdés megválaszolása, kb. 1 óra 40 percben! Ehhez megkapod a teljes prezentációt is! Dankó László: Miről is beszélsz? Fájó félreértések, gyakorlatból vett esetek. Miként lehet az, hogy ha elvileg MINDENT tudsz a témáról, mégis sok százezres bírságot kaphatsz - jogosan?! Megtörtént eseteket boncolgat az előadó. Buthi Gyula rendőr alezredes előadása: közúti AETR ellenőrzések, jótanácsok. Hogyan jár el a rendőrség az ellenőrzések során? Mire figyelj oda? Kuzma Ferenc előadása: A németországi minimálbérről - amit JELENLEG tudunk! Ehhez megkapod a teljes, jelenleg rendelkezésünkre álló dokumentációt, anyagot, bejelentési és kitöltési segédletet.
 2. Dankó László DVD: Amit a digitális tachográfról feltétlenül tudni kell! Kezelési útmutató, hogyan használjuk, hogyan írjuk vissza az adatokat, inyomatok készítése, kártya használat, out-üzemmód használata, piktogramok, stb.

 

Figyelem! A szemináriumot csak akkor tartjuk meg, amennyiben
LEGALÁBB 15 FŐ összejön a kurzusra!!!

 

További kedvezményként a belépő mellé: az AETR könyv legújabb, immáron 5-ik kiadása és a Húsba vágó kérdések könyv 40%-os kedvezménnyel megvásárolható, amit a helyszínen adunk oda.

 
AETR miniszeminárium Dombóvár - Jelentkezési űrlap

 

AETR miniszeminárium Dombóvár 2015. március 7. -
Idén először, egyetlen alkalommal!
Ár: 7,900 Ft + 27% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR miniszeminárium Dombóvár Nettó ár
 7 900 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A szemináriumot csak akkor tartjuk meg, amennyiben LEGALÁBB 15 FŐ összejön a kurzusra!!! Amíg nem kapsz számlát, addig NE utalj semmit!
AETR miniszeminárium Dombóvár 2015. március 7. BÁRKINEK, aki szeretne részt venni nettó 7,900 Ft (+ 27% áfa)!

  


Módodban áll a szeminárium mellé 40%-OS KEDVEZMÉNNYEL könyveket is vásárolni. Ebben az esetben ezeket személyesen veheted át a szemináriumon.

FIGYELEM! A könyvekre vonatkozó itt látható kedvezmény csak a szemináriumi részvétel megrendelésével EGYÜTT érvényes, önmagában NEM!

 

Új AETR könyv 5.0, nyomtatott formában -
40% kedvezmény a szemináriumhoz!
Ár: 5,100 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) aetr_book_150x182 Nettó ár
 5 100 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2014. november 28-án jött ki a nyomdából, a kéziratot idén november 17-én zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 5.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal, 376 oldal) A Mesterkurzus részvétele esetén 40%-os kedvezménnyel 8,500 Ft helyett csak nettó 5,100 Ft (+5% áfa)!

 

Húsba vágó kérdések könyv nyomtatott formában -
40% kedvezmény a Mesterkurzus mellé!
Ár: 3,300 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) piros-konyv-kozepes Nettó ár
 3 300 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Kattints ide, és nézd meg, hogy a nyomtatott 1000 darabból mennyi van még! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
A Húsba vágó kérdések könyv nyomtatott formátumban a Mesterkurzus mellé, 40%-os KEDVEZMÉNNYEL 5,500 Ft helyett csak nettó 3,300 Ft (+5% áfa)!

 

AETR Mesterkurzus DVD-sorozat (3 db) -
MOST 50% ONLINE RENDELÉSI kedvezmény!
Ár: 3,950 Ft + 27% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szemináriumi DVD-k Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Video-Clip-icon
Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST ezekből a DVD-kből is!
3 részes szemináriumi Mesterkurzus DVD-sorozat nettó 7,900 Ft helyett CSAK 3,950 Ft (+ 27% áfa)
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 4.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Résztvevő(k) neve(i) a miniszemináriumra (ha már tudod): 

Bármi egyéb megjegyzés a miniszemináriummal vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi útón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi "Jelentkezem a megjelölt dombóvári AETR miniszemináriumra" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41.

(Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével tehát megrendeled az "AETR Mestrekurzus" résztvételt személyenként a fent megjelölt áron. A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel. Ha elküldted a megrendelőt, a számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási határidővel.)

Megrendeléseddel azt is elfogadod, hogy amennyiben utólagosan (a rendeléstől számított 14 napot követően) visszamondod megrendelésedet legkésőbb a szeminárium előtti 1 hétig, abban az esetben 2.800,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel. Az utolsó héten történő visszamondás esetén a teljes díjat, mint adminisztrációs költséget jogosultak vagyunk számlázni részedre.

 

JELENTKEZEM A MINISZEMINÁRIUMRA MOST!

Kattints az alábbi "Igen! Jelentkezem a megjelölt dombóvári AETR miniszemináriumra!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

  

Regisztrálj MOST!

 


 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(kötelező)

(kötelező, de nem látszik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .