AETR Mesterkurzus 2015. – JELENTKEZÉSI ŰRLAP!

 

AETR Mesterkurzus 2015. - JELENTKEZÉSI ŰRLAP!

 

AETR Mesterkurzus Budapesten

AETR Mesterkurzus 2015
AETR Mesterkurzus 2014-ben, Kuzma Ferenc előadása

 

Helyszín

Alfa Art Hotel Superior, Budapest
1039 Budapest, Királyok útja 205.
(térkép itt)

Időpont

2015. január 24. (szombat)
8:00 - kb. 17:00

Regisztráció: 7:30-tól!

 

Kinek ajánljuk?

Minden járművezetőnek ajánljuk, továbbá azoknak, akik a járművezetőkért felelnek (pl. a cég szakmai irányítói), azok oktatásáért felelősek, a járművezetők "működtetése", munkájuk megszervezése, satöbbi a dolguk, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt miképp teszik meg, stb.

Erősen javasolt még a fuvarozó vállalkozások munkaügyes kollégáinak és a tachográfok kiértékeléséért, elszámolásáért felelős személyek számára is a részvétel.

Továbbá, egyéni vállalkozások és családi vállalkozások számára is, ahol ezek a dolgok egyértelműen RÁD hárulnak, ha te vagy a vezető és/vagy a tulajdonos.

 

Tematika

(Ha érdekel a szeminárium felépítése, tematikája, kattints ide! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

 

Igénybe vehető kedvezmények

Háromféle kedvezmény vehető igénybe:

  1. 35% kedvezmény azok számára, akik MEGISMÉTLIK valamelyik korábbi szemináriumunkat (bármelyiket, akármelyiket). Ebbe a november 29-én tartott AETR kurzus NEM számít bele.
  2. 20% MENNYISÉGI kedvezmény: amikor legalább 5-en jöttök egyszerre (még 4 embert hozol magaddal). Ebben az esetben mindenki megkapja ezt a kedvezményt. (NEM kell egy cégből lennie azoknak, akiket hozol, csak a neveket add le, hogy "ők veled vannak": Viszont a megrendelésnek EGYSZERRE kell megtörténnie, egyidőben.)
  3. 10% kedvezmény azok számára, akik részt vettek a legutóbbi, 2014. november 29-i AETR konferencián (és nem esnek bele semelyik fenti kedvezmény sávba).

 

Figyelem! A kedvezmények NEM vonhatók össze!!!

További kedvezményként a belépő mellé: az AETR könyv legújabb, immáron 5-ik kiadása és a Húsba vágó kérdések könyv 40%-os kedvezménnyel megvásárolható, amit a helyszínen adunk oda (vagy eljössz érte az irodába).

 
Őrült garancia

Az utolsó kételyt is el szeretném oszlatni, ha még maradt benned. Tudod, ez az apróbetűs rész, amit nem szoktak elolvasni, pedig apró betűben van mindig a lényeg: ezért én is apró betűvel írom! (-:

Pénzvisszafizetési garanciaFontos nekem, hogy biztonságban tudjalak! Te MÁR vetted a fáradtságot, hogy áttanulmányozd az oldalamat, olvasod írásaimat, cikkeimet, nézed a videókat és elolvasod ezt a tájékoztatót is. Ezért arra gondoltam, hogy eloszlatom minden kétségedet. Tehát, ha már csak egyetlen kételyed maradt: Mi lesz, ha túl sokat ígérek és a szeminárium nem nyeri meg a tetszésedet és nem segít neked abban, hogy ténylegesen megértsd az AETR-el kapcsolatos mizériákat, zűrzavarokat, félreértéseket, alapokat? Mivel teljesen biztos vagyok magamban (tudom, hogy mit kínálok): span style="text-decoration: underline;">ebben az esetben a vendégem voltál egy Mesterkurzusra! Amennyiben még a Mesterkurzus napján visszakéred, írásban, úgy visszafizetem a teljes részvételi díjat! Hogy tetszik?

Ugye mondtam, hogy ez esetben FONTOS az apróbetűs rész (mindig is az volt)?

Tehát, mit veszíthetsz? Ezzel az egésszel csak nyerhetsz.

Fizetési mód: Előre történő banki átutalással vagy készpénzben személyesen az irodában történő fizetés számla ellenében. Fontos, hogy az átutalásnak vagy személyes fizetésnek legkésőbb a Mesterkurzus kezdése előtt 2 nappal meg kell érkeznie - ez is FELTÉTELE a szemináriumon történő résztvételnek.

 
AETR Mesterkurzus 2015. - Jelentkezési űrlap

 

AETR Mesterkurzus szeminárium 2015. -
A "kötelező felfrissítés" aktuális témákkal!
Ár: 5.170 Ft-tól 7,900 Ft-ig + 27% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR Mesterkurzus 2015 Nettó ár
 7 900 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Abban az esetben válaszd ezt a megrendelést, amennyiben SEMMILYEN kedvezményre nem vagy jogosult az alábbiak szerint!
2015-ik évi AETR Mesterkurzus BÁRKINEK, kedvezmény nélkül nettó 7,900 Ft (+ 27% áfa)!

 Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR Mesterkurzus 2015 Nettó ár
 7 900 Ft helyett
7 100 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Abban az esetben válaszd ezt a megrendelést, amennyiben ott voltál a 2014 november 29-i AETR konferencián és más kedvezményre NEM vagy jogosult!
2015-ik évi AETR Mesterkurzus 10% kedvezménnyel 7,900 Ft helyett csak nettó 7,100 Ft (+ 27% áfa)!

 Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR Mesterkurzus 2015 Nettó ár
 7 900 Ft helyett
6 320 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Abban az esetben válaszd ezt a megrendelést, amennyiben legalább 5-en jelentkeztetek a Mesterkurzusra együttesen, és más kedvezményre NEM vagy jogosult!
2015-ik évi AETR Mesterkurzus 20% kedvezménnyel 7,900 Ft helyett csak nettó 6,320 Ft (+ 27% áfa)!

 Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR Mesterkurzus 2015 Nettó ár
 7 900 Ft helyett
5 170 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Abban az esetben válaszd ezt a megrendelést, amennyiben korábban brmikor részt vettél egy ilyen Mesterkurzuson, és más kedvezményre NEM vagy jogosult!
2015-ik évi AETR Mesterkurzus 35% kedvezménnyel 7,900 Ft helyett csak nettó 5,170 Ft (+ 27% áfa)!

 


Módodban áll a szeminárium mellé 40%-OS KEDVEZMÉNNYEL könyveket is vásárolni. Ebben az esetben ezeket személyesen veheted át a szemináriumon.

FIGYELEM! A könyvekre vonatkozó itt látható kedvezmény csak a szemináriumi részvétel megrendelésével EGYÜTT érvényes, önmagában NEM!

 

Új AETR könyv 5.0, nyomtatott formában -
40% kedvezmény a szemináriumhoz!
Ár: 5,100 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) aetr_book_150x182 Nettó ár
 5 100 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2014. november 28-án jött ki a nyomdából, a kéziratot idén november 17-én zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 5.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal, 376 oldal) A Mesterkurzus részvétele esetén 40%-os kedvezménnyel 8,500 Ft helyett csak nettó 5,100 Ft (+5% áfa)!

 

Húsba vágó kérdések könyv nyomtatott formában -
40% kedvezmény a Mesterkurzus mellé!
Ár: 3,300 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) piros-konyv-kozepes Nettó ár
 3 300 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Kattints ide, és nézd meg, hogy a nyomtatott 1000 darabból mennyi van még! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
A Húsba vágó kérdések könyv nyomtatott formátumban a Mesterkurzus mellé, 40%-os KEDVEZMÉNNYEL 5,500 Ft helyett csak nettó 3,300 Ft (+5% áfa)!

 

AETR Mesterkurzus DVD-sorozat (3 db) -
MOST 50% ONLINE RENDELÉSI kedvezmény!
Ár: 3,950 Ft + 27% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szemináriumi DVD-k Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
27%
Darab Bruttó ár
0
Video-Clip-icon
Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST ezekből a DVD-kből is!
3 részes szemináriumi Mesterkurzus DVD-sorozat nettó 7,900 Ft helyett CSAK 3,950 Ft (+ 27% áfa)
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 4.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Résztvevő(k) neve(i) a Mesterkurzusra (ha már tudod): 

Bármi egyéb megjegyzés a Mesterkurzussal vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi útón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi "Igen! Jelentkezem a fent megjelölt AETR Mesterkurzusra!" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41.

(Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével tehát megrendeled az "AETR Mestrekurzus" résztvételt személyenként a fent megjelölt áron. A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel. Ha elküldted a megrendelőt, a számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási határidővel.)

Megrendeléseddel azt is elfogadod, hogy amennyiben utólagosan (a rendeléstől számított 14 napot követően) visszamondod megrendelésedet legkésőbb a szeminárium előtti 1 hétig, abban az esetben 2.800,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel. Az utolsó héten történő visszamondás esetén a teljes díjat, mint adminisztrációs költséget jogosultak vagyunk számlázni részedre.

 

JELENTKEZEM A MESTERKURZUSRA MOST!

Kattints az alábbi "Igen! Jelentkezem a fent megjelölt AETR Mesterkurzusra!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

  

Regisztrálj MOST!

 


 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(kötelező)

(kötelező, de nem látszik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .