AETR kvíz – teszteld tudásod!

 

Egy INGYENES 18 kérdéses AETR kvíz, melyet 1400-an töltöttek ki eddig! Mindössze pár percben most Te is felmérheted, mit tudsz!

 

Figyelem! Most dönthetsz arról, hogy csak a 18 kérdéses kvíz (teszt) érdekel, vagy a 18 kérdéses kvíz és az INGYENES tanulmányok, videókkal.

Ha CSAK az INGYENES AETR-KVÍZ érdekel, és NEM szeretnél hozzá egy nagyon értékes, 16 részes tanulmánysorozatot is 3 hasznos videóval együtt DÍJTALANUL, akkor a JOBBOLDALI űrlapot töltsd majd ki! (De NEM így jársz a legjobban, ezért NEM ezt javasoljuk.)

 


16 részes tanulmány + alapvető meghatározások + videó + tev. igazoló lapról szóló videó

 

Ha azonban az ingyenes AETR-KVÍZ mellé szeretnél egy 15+1 részes tanulmánysorozatot is cikkek, írások és videók formájában 23.000,- forint értékben DÍJTALANUL, akkor EZT A MEGOLDÁST válaszd!!! Határozottan így jársz a legjobban: semmibe nem kerül, viszont SOKKAL többet profitálhatsz belőle!

 

Miben segít a kvíz mellett ez a 16 részes, ingyenes, fuvarozóknak szóló tanulmánysorozat?
Ez a 16 részes tanulmánysorozat AZONNAL felhasználható értékes írásokat (tanulmányokat, "leckéket") és HÁROM, a fuvarozók számára hasznos videót foglal magában. Továbbá tartalmaz még egy bonusz cikket is az alapvető meghatározásokról (ez szintén hasznos lehet)! Tapasztalataink alapján az INGYENES tanulmányok révén sok száz fuvarozó ténylegesen csökkentette a bírságokat. És, ez még nem minden!

Most egy értékes videót is adunk a Tevékenységigazoló lappal kapcsolatban. Ez a 21 perces videó a Tevékenységigazoló lap megfelelő használatát mutatja be, a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalos állásfoglalásával!

Ahhoz, hogy ezeket is megkapd a kvíz mellé, mindenképpen a baloldali, teljes űrlapot kell kitöltened.

A DÍJTALAN tanulmányok és videók értéke 23.000,- forint, ami tartalmazza az AETR kvízt is.
Küldd el nekem MOST az INGYENES AETR-KVÍZT, az INGYENES 16 részes tanulmányt, hozzá az alapvető meghatározásokat + PLUSZ a DÍJTALAN Tevékenységigazoló lapról szóló cikket és INGYEN videókat is!!!Vezetéknév*:
Keresztnév*:
E-mail cím*:
Város*:
Lakcím,
irányítószámmal*:
Mobil szám*:

Csak az AETR-KVÍZT kérem, a 16 részes  INGYENES tanulmányok, a 3 videó és az alapvető meghatározások NÉLKÜL!!! (Kérjük, MINDENKÉPP egy valós email címet adj meg, különben a kérdéseket nem tudjuk elküldeni.)

Keresztnév*:
E-mail cím*:
Város*:


Figyelem! Ha itt adod meg adataidat, nem jár az ingyenes 16 részes tanulmány, a videó a Tevékenység igazoló lap használatáról és az alapvető meghatározások!

tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata