AETR kulcskifejezések és az akciós 6.0 AETR könyv

 

 

AETR KULCSKIFEJEZÉSEK ÉS EGY
KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY CSAK PÁR NAPIG!

 

 

Konyv-borito-nagy

Őrült akció - csak pár napig!!!

2012. február 3-án jelent meg az AETR könyv legelső kiadása, ami mérföldkövet jelentett a hazai (és nem csak hazai) fuvarozó és szállító vállalkozások és azok járművezetői számára.

 

Mostanra már a 6-ig kiadását ünnepli, és ebből az alkalomból egy pár napig tartó, őrült kedvezményt biztosítunk az AETR könyvre (és néhány más kiadványra) BÁRKINEK!

 

De előtte olvasd le a legfontosabb kulcskifejezéseket!


Olvasd le a legfontosabb kulcskifejezéseket!Töltsd le MOST INGYEN az AETR témakörével kapcsolatos legfontosabb kifejezések rövid meghatározását tartalmazó pdf-et!

A legtöbb meghatározást az ÚJ AETR könyvből vettük, némelyiket pedig a 165/2014-es EU rendeletből, hozzátéve némi értelmezést, magyarázatot.

HASZNÁLD!

 

 

 

Mostanra már a 6-ig kiadását ünnepli, és ebből az alkalomból egy pár napig tartó, őrült kedvezményt biztosítunk az AETR könyvre (és néhány más kiadványra) BÁRKINEK!

 

Kiemelt témák, amit MOST DVD-n is kiadunk!

Őrült akció, csak pár napig! Könyvek és DVD-k nagy kedvezménnyel!

Miről szól az akció?!

A 6-ik kiadás alkalmából, mivel nagyon fontos változásokat tartalmaz, NAAAGY AKCIÓT biztosítunk a következő termékekre:

  1. AETR könyv - 40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén a legújabb, 6-ik kiadásból!!!
  2. Húsba vágó kérdések (piros) könyv - 40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
  3. A 2014-es teljes Mesterkurzus DVD - 50% kedvezmény BÁRKINEK, a teljes, 3 részes (8 órás) maratoni DVD-sorozatra!!!

 

Figyelem! Ez az akció csakis 2015. július 31. éjfélig tart!!! Utána ezek a kedvezmények tovább már NEM érhetők el.

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA!

 

 
Őrült akció - csak pár napig!!! - Rendelési űrlap

 

Új AETR könyv 6.0, nyomtatott formában -
40% speciális kedvezmény 2015. július 31-ig!
Ár: 5,160 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) 6.0-ás AETR könyv Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. június 8-án jött ki a nyomdából, a kéziratot idén május 14-én zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 6.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és a tevékenységigazoló lap új értelmezésével, 380 oldal) Évfordulós kedvezménnyel pár napig MOST 40%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak nettó 5,160 Ft!

 

Húsba vágó kérdések könyv nyomtatott formában -
40% speciális kedvezmény 2015. június 15-ig!
Ár: 3,300 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) piros-konyv-kozepes Nettó ár
 3 300 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Kattints ide, és nézd meg, hogy a nyomtatott 1000 darabból mennyi van még! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
A Húsba vágó kérdések könyv nyomtatott formátumban évfordulós kedvezménnyel 3 napig MOST 40%-os KEDVEZMÉNNYEL 5,500 Ft helyett csak nettó 3,300 Ft!

 

AETR Mesterkurzus DVD-sorozat (3 db) -
50% AKCIÓBAN MINDENKINEK 2015. június 15-ig!
Ár: 3,950 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Szemináriumi DVD-k Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Video-Clip-icon
Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST ezekből a DVD-kből is!
3 részes szemináriumi Mesterkurzus DVD-sorozat nettó 7,900 Ft helyett CSAK 3,950 Ft

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás kiadás
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 67000540-1-41

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

 

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…


  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!


  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi "Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

  


 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(kötelező)

(kötelező, de nem látszik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .