Kosár

Sajnáljuk!

AETR könyv fuvarozóknak, szállítóknak

A kinyomtatott 1000 darab AETR könyv az utolsó szálig elfogyott! Ez a rossz hír.

A jó hír viszont az, hogy augusztus 1-től újra elérhető, felturbózott, bővített, frissített, aktualizált változatban! Sőt, most 94 oldallal hosszabb, mint az eredeti könyv – így most már 339 oldalasra duzzadt!

Ezt az új kiadványt azonban NEM nyomtattuk ki, csak letölthető pdf-formátumban adtuk ki. Bármilyen eszközön, amin van pdf-olvasó (gyakorlatilag mindenen) el lehet olvasni. Csak letöltöd, ráteszed egy pendrive-ra, és bárhol olvashatod, szerte a világban!

Ennek három oka van, hogy így tettünk:

  1. 2014-től újabb szabálymódosításokra számíthatunk, ezért szeretnénk akkor aktualizálni a kiadványt (csak az esetleges módosításokat). Ebben a formában ez pár pillanat műve csak. Ezt a szempontot mindenképpen szem előtt akartuk tartani.
  2. A másik szempont, hogy így jóval kevesebbe kerül NEKED, miközben jóval több tartalmat tudsz olvasni. A tartalma, terjedelme pontosan 1/4-ével NŐTT, miközben az ára 35%-kal CSÖKKENT. A mai terhek mellett ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont.
  3. Harmadlagos cél volt, hogy külföldre nehéz volt eljuttatni a nyomtatott verziót, mert iszonyú drága volt a postázási költség – noha elég sokan rendeltek Romániából, Szlovákiából, a Vajdaságból és más országból is. Ezzel a megoldással viszont a világ BÁRMELY tájáról letöltheted és már olvashatod is. Nincs tehát országhatár-beli akadály!

Cserébe a fentiekért lemondtunk arról, hogy nyomtatott formában jelenítsük meg. Valamit valamiért. Úgy gondoltuk, ezt beáldozzuk a fentiek oltárán. Végül is, ez csekély ár az előnyökért.

 

Még két fontos dolog!
  1. Ha még egyáltalán nincs meg az AETR könyved, akkor ezen a linken tudod beszerezni az ÚJ kiadványt. Nézz bele a tartalomjegyzékbe! (Új ablakban nyílik meg, nem kell megijedni!) Ha eddig voltak kétségeid, EZUTÁN már nem lesznek!
  2. Ha már megvan az AETR könyved, akkor mindössze nettó 650 forintért letöltheted a KIEGÉSZÍTŐ KÖNYVET (a 94 oldalt), pdf-formátumban, ami a régi AETR könyv és az új “között” van (amennyivel az újat kiegészítettük). Ezt szintén ezen a linken tudod beszerezni. Igyekeztünk MINDENT megtenni azért, hogy mindenki jól járjon…

 

Végszóként pedig: 1000 ember NEM tévedhet! Kattints ide vagy a képre MOST és szerezd be te is a saját példányodat, amíg nem késő! ==>

 

Megrendelem MOST!