AETR könyvvásárlóknak további anyagok és videók

 

INGYENES videók és RENDKÍVÜLI akciók!

Ezen az oldalon találod az 5 órás, minden könyvvásárló számára INGYENESEN megtekinthető interjú videókat, valamint a további, RENDKÍVÜLI AKCIÓ-val megszerezhető AETR anyagokat. Ezek az anyagok nagy hasznodra lesznek!

 

(Figyelem! Akciós anyagok megrendelése esetén a rendelés értékének el kell érnie legalább a nettó 2.100,- Ft értéket! Amennyiben ezt nem éri el, úgy rendelésedet nem tudjuk fogadni.)

 

Megszerzem
Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

Szállítási cím (ide küldjük a könyvet):
Vevő neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv + CD
Számlázási cím (amire a számlát kéred):
Ha ugyanaz, mint a szállítási cím, klikk ide!
Neve:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj.

Bármilyen megjegyzés a rendeléssel, szállítással kapcsolatban: 

 

Ezekkel már minden bizonnyal rendelkezel, de ha szükséged lenne valamelyikre vagy további példányokat kérnél még, akkor pipáld be őket.
Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  8 500 Ft 5%
0
  390 Ft 27%
0
  780 Ft 27%
0

(Ha tehát valamelyik anyag nincs meg vagy további példányt kérsz belőle, akkor a tétel előtti négyzetbe tegyél egy pipát!)

 

GRÁTISZ!!! EZT LETÖLTHETED, HA MÉG NINCS MEG!!!

Dankó László és Kecskés Imre interjú Minden könyvmegrendelő INGYEN megnézheti a Dankó Lászlóval és Kecskés Imrével készített interjú videót. Ők a könyv lektorai, mint azt tudod, évek óta együtt dolgozunk, és mivel mindketten a Közlekedési Felügyeletnél dolgoztak ellenőrként, így tapasztalataik révén a velük készített kb. 5 órányi tömény információ felbecsülhetetlenül értékes kiegészítő a könyv mellé. Ezt INGYEN, GRÁTISZBA kapod. A videókat csak online tudod nézni, normál sávszélességű Internet kapcsolattal, tehát akkor menj majd be az oldalra, amikor valamennyi időt az Interneten el tudsz tölteni. Javaslom, hogy mentsd el az oldal linkjét a Kedvencek közé és így bármikor könnyen vissza tudsz menni az oldalra, ha egy újabb videót akarsz megnézni. Itt találod az oldal linkjét, amire kattintva egy jelszóval védett weboldalra jutsz, ahol a következő jelszót kell beírnod (másold ki és másold be jobb egérrel): hgfz68juoe986kjh A jelszó kiadása mások számára NEM engedélyezett, ezért kérlek, SENKINEK ne add ki ezt a jelszót, mert törvénybe ütköző, illegális cselekedetet hajtasz végre ezzel, mely akár büntetőjogi következményeket is maga után vonhat, a szerzői jogok megsértése miatt! És minket is tisztelj meg kérlek, azzal, hogy ezt NEM teszed meg! Köszönjük!
Az 5 órányi videó értéke: 5.500,- Ft. GRÁTISZ!

 

 

További fegyverarzenál

 

ÉS EGY ŐRÜLT KEDVEZMÉNY CSAK A KÖNYVHÖZ!!!

AETR 3 CD FIGYELEM! Mivel már megvásároltad a könyvet (és valószínűleg valamelyik CD-t is), ezért MOST elképesztő kedvezménnyel juthatsz a 3 legnépszerűbb termékünkhöz (ha még nincs meg)! Ha ezek közül VALAMELYIK megvan, akkor a többit külön is megvásárolhatod kedvezményes áron, amelyiket akarod, az alább található űrlapon.
  1. 280 kérdéses AETR Tesztgyűjtemény (részletek itt).
  2. Válaszok DVD. Kb. 3,5 órás anyag, 210 kérdés megválaszolása videón, amit TI kérdeztetek (részletek itt).
  3. Szegedi AETR szeminárium Kecskés Imrével 130 percben. Sehol máshol nem hallható válaszok egy volt KF-ellenőrtől. Ezt a CD-t NEM lehet külön megvásárolni és SEHOGY MÁSHOGY nem juthatsz hozzá.
A három termék ára 16.300,- Ft helyett a könyv mellé mindössze 2.100,- Ft + áfa, azaz összesen 2.667,- forint! Naná, hogy KÉREM!
(Ha mégsem kéred, akkor szedd ki a pipát a négyzetből!)  db

 

 

További fegyverarzenál

 

A "fegyverarzenál záróakkordjai". Ha még nincsenek meg, akkor erősen javaslom ezeket is, hogy "teljes legyen a könyvtárad". Ha az adott tétel piros szövegére kattintasz, akkor egy rövid leírás jön fel azzal az anyaggal kapcsolatban.

 

Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  1 900 Ft 27%
0
  1 300 Ft 27%
0
  950 Ft 27%
0
  1 150 Ft 27%
0
  1 600 Ft 27%
0
  8 900 Ft 27%
0
  11 900 Ft 27%
0

 

 
 Összesen (bruttó ár):
0

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül postára adjuk a csomagot, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az "Igen! AZONNAL kérem a megjelölt anyagokat!" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

A megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD és/vagy DVD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz).

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál...

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba - ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt - neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.