AETR könyvek az eredeti karácsonyi kedvezménnyel!

 

Jó helyen jársz! Ez az AETR könyv és a Húsba vágó kérdések könyv megrendelő űrlapja!

 

Karácsonyi kihagyhatatlan ajánlat!

 

Figyelem!

Csak azért, hogy a lehető legtöbb segítséget adhassuk neked, most segítünk még pluszban egy év végi, (karácsonyi) akció keretében, december 31-ig!

Ezért kérlek, jól figyelj most! Év végéig egy különleges akciót indítottunk, amit SEMMIKÉPP sem kellene kihagynod!

Ha LEGALÁBB 2 db AETR könyvet rendelsz egyszerre, (akár úgy is, hogy többen összeálltok), akkor ezt december 31-ig 30%-os áron teheted meg!!! Ilyen még nem volt!


Sőt, ha legalább 2 db AETR könyvet rendelsz, akkor a Húsba vágó kérdések könyvet (piros könyv) is 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg.


Tehát, a feltétel: legalább 2 db AETR könyv vásárlás, minden akció csak ekkor él, december 31-ig. Természetesen, minden további AETR könyvre is igaz ez, de legalább 2 db-ot kell rendelned!


 

 

Figyelem! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a 06-70/379-4957-es telefonszámot! Kolléganőnk eligazít.

Megrendelem MOST!

 

Ügyintéző adatai:
Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet):
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:

 

Számlázási cím (amire a számlát kéred kiállítani):
Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!
Vevő neve:
Irányító szám:
Város:
Utca/házszám:
AETR könyv és további művek, amikre szükség van!
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
 
Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv
 
AETR teljes szemináriumi DVD

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben természetesen nincs csomagküldési díj.

Csomagküldés esetén mikorra kéred a kiszállítást? 

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Egyéb megjegyzés (pl. élsz-e a fenti akcióval, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

A "minimum kötelező" anyagok ("bírságmentesítő" minimum csomag)
Kérem Termék neve Ára Áfa Darab Bruttó ár
  8 500 Ft helyett 5 950 Ft 5%
0
  8 500 Ft 5%
0
  5 500 Ft helyett 3 850 Ft 5%
0
  5 500 Ft 5%
0

(Ha valamelyik könyv már megvan neked, akkor vedd ki a pipát a négyzetből. De bármelyik tételből akár több darabot is rendelhetsz!)

 

Az "erősen ajánlott" anyagok
  490 Ft 27%
0
  690 Ft 27%
0
  880 Ft 27%
0

(A fenti 4 CD nagyon fontos és hasznos kiegészítői a könyveknek!!! Ha MÉGSEM érdekelnek ezek, akkor vedd ki a pipát a négyzetből!

  3 900 Ft 27%
0

(Ez az egyetlen, videóra rögzített szemináriumi felvétel, kiváló minőségben! Budapesten vettük fel, a József Attila Művelődési Házban, kb. 45 fő részvételével. Bármelyik fenti könyv megrendelése esetén ezért a hihetetlenül kedvezményes áron MOST megszerezheted ezt is - 85%-os kedvezménnyel!!! Ha viszont MOST nem rendeled meg, később csak eredeti áron tudod megszerezni. A teljes anyag 4 DVD-n került kiadásra, rengeteg kérdéssel és válasszal, Dankó László részvételével és javaslataival. Ha KÉRED a DVD-t, tegyél egy pipát a négyzetbe.)

 

GRÁTISZ!!! EZT INGYEN KAPOD A KÖNYVHÖZ!!!

Dankó László és Kecskés Imre interjú Az AETR könyv megrendelése MELLÉ ingyen megnézheted a Dankó Lászlóval és Kecskés Imrével készített interjú videót. Ők a könyvek lektorai, évek óta együtt dolgozunk, és mivel mindketten a Közlekedési Felügyeletnél dolgoztak ellenőrként, így tapasztalataik révén a velük készített kb. 5 órányi tömény információ felbecsülhetetlenül értékes kiegészítő a könyv mellé. Ezt INGYEN, GRÁTISZBA kapod, amennyiben megrendeled legalább az AETR könyvet!
Az 5 órányi videó értéke: 5.500,- Ft. GRÁTISZ!

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu). (Kivéve az imént részletezett utánvételes megrendelés esetében.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az alábbi "Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!" gombra való kattintással a Kuzma & Kuzma Bt-vel kötöd, Székhely: 1045 Budapest, Erzsébet u. 21., Adószám: 22157863-3-41

A megrendelt anyagokat légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj Áfa-köteles továbbszámlázott díj, mely általában két tételből áll, arányosan megosztva: a könyv(ek) csomagküldési díja (5% áfát tartalmaz), valamint a CD és/vagy DVD csomagküldési díja (27% áfát tartalmaz). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet (kivéve, ha mindent megrendelsz, + plusz még a 4 DVD-ből álló Mesterkurzus DVD-t is, mert akkor valamivel több):

  • banki átutalás esetén nettó 1.280,- Ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 330,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 1.763,- Ft. A csomagot ebben az esetben a Posta viszi ki.
  • utánvétel esetén nettó 1.990,- ft + 5% áfa (könyvek) + nettó 370,- Ft + 27% áfa (CD-k). Összesen: bruttó 2.560,- Ft. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az űrlap alján lévő gombra kattintottál...

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba - ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt - neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.

 

Kattints az alábbi "Igen! AZONNAL kérem a könyveket, és az egyéb megjelölt anyagokat!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.